• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در خارج هم شرکت ها برای استخدام سفته می گیرند؟

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
سلام

یک سوال برام پیش اومده تو خارج هم شرکت ها سفته می گیرند ؟
تو ایران یک سری شرکت های زیر پله ای با اسم های گستر گستر......نیرو می خوان استخدام کنند سفته می گیرند یکیشون حتی به دوستم گفته بود بهت رسید هم نمیدیم !!

خودم چند ماه پیش برای استخدام دیجی کالا رفته بودم و گفتند باید 30 تومن سفته بدم .به خاطر دزدی و......ممکنه بخوان سفته بگیرند اما می گفتند حداقل باید 4 ماه برامون کار کنی

bozorg2015

Registered User
لایک‌ها
64
نخیر شرکتهای خارجی سفته نمی گیرند، من در یک شرکت خارجی در ایران کار می کنم، شرکت حتی در اختیار من لپ تاپ قرار داده است ولی سفته نگرفته، آنها فقط از من در هنگام استخدام خواستند گواهی عدم سو پیشینه بگیرم.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
بی کار میمونم ولی تحت هیچ شرایطی سراغ کار برای کارفرما نمیرم! این همه آدم رفتن دادگاه فقط برای یه کاغذ باطله (چک، سفته، قرارداد، تعهد و...) اینا باید برای ما تجربه باشه ، نمردیم ولی از قبرستون که رد شدیم! ، منم سراغ این موارد نمیرم...
آدم مسئولیت پذیری هستم ولی هیچ وقت علیه امنیت خودم ریسک نمیکنم

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
سفته رو بخاطر دزدی نمیگیرن. به خاطر مشکلاتی که بعدا ممکنه پیش بیاد و شکایت و ... میگیرن. همونطور که ممکنه کارفرمایی از سفته های شما برای اذیت کردن استفاده بکنه ( نقد کردنش تقریبا غیر ممکنه. نهایتا شماره سفته رو در قراردادتون ذکر کنید و تاریخ سفته رو پایان قراردادتون بزنید)، تا دلت بخواد کارمند و کارگر شارلاتان هم هست. بع ضی ها اصلا حرفه ای هستن، کارشون تیغ زدن کارفرماست:D

پ.ن: در خارج رزومه میگیرن و از کارفرماهای قبلی استعلام میگیرن که خیلی خیلی بهتر از سفته است.

بالا