• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در خواست برای نقد کردن موجودی حساب بانکی آمریکا در ایران

elmira.red

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان . ما به تازگی به یک مشکل برخوردیم. قضیه اینه که ما 2 تا حساب بانکی در آمریکا به صورت چکینگ داریم . حدود 2 سال بود که یک شرکت ایرانی درآمد ما رو ریال میکرد در قبال اخذ کارمزد مشخصی. ولی الان 3 ماه که کلا" به ما جواب نمیده و ما رو دچار مشکل کرده . هم اکنون ما دنبال یک شرکت جایگزین میگردیم که بتونه با ما همکاری کنه . در آمدمون هم از سایتهای افلیت و کلیکی هست که به طور متوسط ماهی 500 -1000 $ دریافتی داریم. اینم بگم که میتونیم از حسابمون به صورت ACH or Wire پول رو به حساب مقصد ترنسفر کنیم . و در مقابل شرکت به حساب ما در ایران ریالی واریز کنه. در ضمن حساب هم فاقد هرگونه کارت اعتباری هست که اگه بود کار خیلی راحتتر بود. خواهش میکنم دوستان وارد به این کار شرایط و هزینه انجام کار رو برامون پی ام کنند. خیلی ممنون

elmira.red

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کسی نبود اینجا ما رو راهنمایی کنه؟ یه راه مطمئن به ما پیشنهاد کنه؟ ممنون:)

elmira.red

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حساب وصل کن به اکانت پی پال بعد دلارتو بفروش

ممنون از نظرتون ولی ما میخواییم موجودی رو بی دردسر در ایران نقد کنیم ضمنا" تعریف زیادی از پیپال نشنیدیم. وگر نه از همون اول پی پال رو برای این کار انتخاب میکردیم.:)

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
دوستمون درست میگن بهترین راه Paypal هست دردسری هم نداره فقط به شرطی که مراقب باشید ! همیشه سعی کنید با یه IP مطمعن و ولید کانکت بشید با همون ای پی که حساب رو باز کردین موجودی رو ترانسفر کنید و کلا لاگین کنید :)

تازه اگه خدای نکرده یه وقت Limit شد به راحتی میتونید از لیمیت در بیارید یسری مدارک از شما میخوان که ثابت بشه اکانت ماله خودتونه و این کارا ...

خلاصه بهتر از اینه که هربار دنبال کسی باشید که براتون پولتون رو نقد کنه ! درضمن گفتید به صورت wire میشه فرستاد ! (خوب چرا همین روش رو انتخاب نمیکنید ؟ فک نکنم بیشتر از 4-5 روز طول بکشه ! فوق فوقش )

موفق باشید..

paradox1666

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به همه دوستان . ما به تازگی به یک مشکل برخوردیم. قضیه اینه که ما 2 تا حساب بانکی در آمریکا به صورت چکینگ داریم . حدود 2 سال بود که یک شرکت ایرانی درآمد ما رو ریال میکرد در قبال اخذ کارمزد مشخصی. ولی الان 3 ماه که کلا" به ما جواب نمیده و ما رو دچار مشکل کرده . هم اکنون ما دنبال یک شرکت جایگزین میگردیم که بتونه با ما همکاری کنه . در آمدمون هم از سایتهای افلیت و کلیکی هست که به طور متوسط ماهی 500 -1000 $ دریافتی داریم. اینم بگم که میتونیم از حسابمون به صورت ACH or Wire پول رو به حساب مقصد ترنسفر کنیم . و در مقابل شرکت به حساب ما در ایران ریالی واریز کنه. در ضمن حساب هم فاقد هرگونه کارت اعتباری هست که اگه بود کار خیلی راحتتر بود. خواهش میکنم دوستان وارد به این کار شرایط و هزینه انجام کار رو برامون پی ام کنند. خیلی ممنون
سلام با من تماس بگیرید

Yahoo: shomixgroup

شرکت ثبت شده در امارات

pishrohost

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اگه میتونید پول را به حساب امریکای من واریز کنید، من معادل ریالی را تقدیمتون میکنم.
براتون پیام خصوصی فرستادم

elmira.red

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما میتونید پول رو به حساب طرف امریکایی من واریز کنید من اینجا ریال بدم .
فقط کارمرد چند درصد مد نظرت هست؟

سلام دوست عزیز میتونیم براتون مستقیم به حساب آمریکا ACH کنیم . کارمون هم چون بی واسطه هست نیازی به اخذ کارمزد نمیبینم . :) فقط هزینه دلار بانکی هست که قیمت رو براتون پی ام میکنم.

با تشکر

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
جسارت نباشه اما چون کارتون با حساب بانکی آمریکاست کسانی که حساب در اختیار میزارن باید عواقب کار مد نظر داشته باشن :)

elmira.red

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جسارت نباشه اما چون کارتون با حساب بانکی آمریکاست کسانی که حساب در اختیار میزارن باید عواقب کار مد نظر داشته باشن :)

خواهش میکنم موردی نیست .سورس پول ما تمیز هست و چند ساله داریم کار میکنیم اگر خوب پیش بره میتونیم با طرف مقابل به طور دائمی کار کنیم . بعضی از دوستان بخصوص اکسچنجرها سوالات کاراگاهی- پلیسی میکنند که ادم رو به تعجب وا میداره. به نظر من نگرانی بیش از حد در این موارد لزومی نداره.

Last edited:

IranNewMan

Registered User
لایک‌ها
69
چی شد داداش فروختی یا نه

نفروختی موجوی و قیمت فعلی دلارت را به من پی ام کن
من ریال بهت می دم

elmira.red

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چی شد داداش فروختی یا نه

نفروختی موجوی و قیمت فعلی دلارت را به من پی ام کن
من ریال بهت می دم

با تعدادی از دوستان مذاکره کردیم قراره شروع کنیم. شرایط رو براتون ارسال کردم. :)

elmira.red

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهشمندیم دوستانی که امکان دریافت Bill Pay در بانکشون رو دارند به ما اطلاع بدند تا ازاون طریق به حسابشون پرداخت کنیم . در ضمن اگر کسی از دوستان حساب در این سایت http://www.wiredplastic.com/ داره ، میتونیم به حسابشون مستقیم Buddy Transfer کنیم و مبلغ رو به ریال در ایران تحویل ما بدند.

با تشکر

بالا