سلام
با عرض تشکر بخاطر زحمات همیشگی. از صمیم قلب و بی ریا میگم, جدا همیشه شرمندم میکنین!
من 5800 دارم. واسه نصب ovi maps جدید که تو سایت خود نوکیاست, گقت حتماّ باید فرم ویر گوشی آپدیت بشه. فرم ویر گوشی رو آپدیت کردم. یعنی برنامه خودش که ورژن 30 بود, از روی خودش آپدیت رو زدم (توی #0000#*) و دانلود کردم و نصب شد. شد ورژن 40.
یه کم عوض شده. البته باطناّ نمیدونم چیا, ولی چیزایی که تو ظاهر عوض شدن, همشون خوبن, مثل منوها که جای کشیدن اسکرول, با کشیدن انگشت روی خود صفحه, بالا پایین میشن.
ولی یه مشکل خیلی اساسی پیش اومده!
اینکه انواع کیبورد تاچ که خودش داره, از 4 تا شده 3 تا. یعنی اون کیبورد اصلی که بزرگ و تمام صفحه بود دیگه نیست. فقط نوع کوچیک, دستخط و شماره ای مونده!
تنها دلیل انتخاب این گوشی برای من از بین تاچهای آیفون, سامسونگ و HTC, وجود همین کیبورد بزرگ بود. N97 بعداّ اومد.
بعداّ دیدم که واسه ویندوز موبایل انواع کیبورد برای دانلود هست.
ولی واسه سیمبین من ندیدم. برای سیمبین هم هست همچین چیزی ؟
اگه هست, که مثل همیشه شرمندم میکنین اگه زحمتشو بکشین و بذارین. یا راهنمایی کنین.
اگه نیست, ازتون خواهش میکنم یه راهنماییم بکنین که چطور میتونم این مشکلو حل کنم. گوشی بدون اون کیبورد برام غیر قابل استفادست. اگه میدونستم این کیبورد رو حذف کردن هرگز آپدیت نمیکردم. بدبختی اینه غیر قابل برگشت هم هست!
خیلی سپاسگزارم