• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در خواست چند قالب از سایت تم فارست | انگلیسی هم باشه مشکلی نیست

SRHSoft

Registered User
لایک‌ها
48
این قالبها نسخه اصلی و کاملا سالم هستند ... o_O . شما اگه درست باقالب کار کنید تمامشون نمایش درستی خواهند داشت...
دوست عزیز تنظیم قالب کار راحتی هست و برای بعضی قالب ها کمی دردسر داریم ولی میشه تنظیم کرد ولی من نتونستم منظورم رو درست برسونم
منظور بنده این بود که بعضی از قالب های نال شده نمایش صحیحی ندارند یعنی اینکه وقتی قالب رو نصب می کنید صفحه سفید نشون میدن و از طرفی بعضی از گزینه هاشون کار نمی کنن

DLRelease.com

Registered User
لایک‌ها
111
دوست عزیز تنظیم قالب کار راحتی هست و برای بعضی قالب ها کمی دردسر داریم ولی میشه تنظیم کرد ولی من نتونستم منظورم رو درست برسونم
منظور بنده این بود که بعضی از قالب های نال شده نمایش صحیحی ندارند یعنی اینکه وقتی قالب رو نصب می کنید صفحه سفید نشون میدن و از طرفی بعضی از گزینه هاشون کار نمی کنن
این مشکل که شما می فرمایید ربطی به قالب نداره... برای رفعش این مشکل باید چندتا کار انجام بدید . اول اگه پلاگین cache مثلا : WP Super Cache را استفاده میکنید قبل از عوض کردن قالب غیر فعالش کنید. دوم تمام پلاگین هایی را که در اینترفیس قالب موثر هستنید را غیر فعال کنید. بعداز فعال کردن قالب اگه قالب پنل مدیریت داره واردش بشید و صفحه homepage را انتخاب کنید ویا بسازید ... قالبهایی که صفحه مدیریت دارند را باید قبل از بکارگیری دقیقا با نحوه عملکردشون آشنا بشید...
قالبهایی که بنده گذاشتم هیچ کدومشون نال شده نیستن . خود فایل اصلی دزدیده شده. (دزدی با نال فرق کوچیکی داره)

ayrese

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایرانی است دیگر
گاهی دلش می خواد مال مفت برسد دستش
خخخخخخخخخخخخخ
اگه مفت میخواستم از همون سایت هایی که نال میکنن دانلود میکردم.
چقدر خوبه ادم یکم ادب داشته باشه

xwoman2

Registered User
لایک‌ها
92
نال چیه آقا من متوجه نمیشم.همممم قالبو که نال نمیکنن قالبو ریپ میزنن.اسکریپتو نال میکنن
به هر حال سایت پرشین اسکریپت ماهیانه یه هزینه جزئی میگیره قالب های پریمیوم رو که از سایت های مختلف خریداری کرده در اختیارتون قرار میده حالا شما
نگاه کن که این قالبهایی که میخوای رو داره یا نه فک کنم قالبهای سایت تم فارست رو هم داشت حالا دقیق یادم نیست . . .
موفق باشید

بالا