سلامدوست عزیز، فکر کنم بهتر بود در بخش "خرید و فروش فیلم و موزیک" درخواست میدادی.
الان آقا بهروز میاد تاپیک ات رو قفل میکنه!
سلام
من اينگونه تاپيك ها را قفل نمي كنم . منتقل مي كنم به بازارچه كه نتيجه بهتري هم داشته باشد .
موفق باشيد .
سلامسلام
ببخشید آیا کسی کارتون لوک خوش شانس و لاکپشت های نینجا را به صورت زبان اصلی دارد و dvd باشد؟
اگر کسی دارد لطفا قیمت بدهد.
سلام
من تو تاپيک انيميشن ها هم جوابتون رو دادم يه بار ديگم اينجا بگم.:happy:
من تورنت کارتون نينجا ترتل ها رو تو خوده تاپيکش گزاشتم برای کسايی که ميخوان دانش کنن چون زياد از اين کارتون خوشم نميآد.
ولی در مورده لوک خوش شانس اگه تورنت اينگيليسی شو پيدا کنين من براتون دانلودش ميکنم و ميفرستم.
[/CENTER]
من تورنت 7 گیگابایتی رو دانلود کردمسلام
من تو تاپيک انيميشن ها هم جوابتون رو دادم يه بار ديگم اينجا بگم.:happy:
من تورنت کارتون نينجا ترتل ها رو تو خوده تاپيکش گزاشتم برای کسايی که ميخوان دانش کنن چون زياد از اين کارتون خوشم نميآد.
ولی در مورده لوک خوش شانس اگه تورنت اينگيليسی شو پيدا کنين من براتون دانلودش ميکنم و ميفرستم.
![]()
سلامخوب روي دي وي دي نداري؟ چند ميديد؟ نيجارو؟
راستي فارسيش چي![]()
بله درسته، منم هر چی ديدم تورنت آلمانی بود که خوب واقعاً فايده اي نداره وقتی آدم هيچی ازش نفمه!من تورنت 7 گیگابایتی رو دانلود کردم
زبانش آلمانی یا روسی بود یادم نیست
غیر از اون تورنتی برای لوک خوش شانس پیدا نکردم
سلام
فکر ميکنم يه اشتباهی شد:blush:. من گفتم تورنتشو گزاشتم ولی خودم دانلود نکردم.
در ضمن اگر هم دانلود کنم، برای فروش نيست، يه نسخه کپی ميکنم براتون ميفرستم:happy:. اگه يه سر به تاپيک انيميشن بزنين ميبينين که ماها فقط کارتون هامونو با هم share ميکنيم و فقط پول dvd و رايت رو از هم ميگيريم نه چيزه ديگه اي!
به هر جهت، اگه تورنت اينگيليسی يه لوک خوش شانس رو پيدا کردين من براتون دانلودش ميکنم. اگر هم از خواستين ميتونين يه نگاه به ليست انيمه های ما بندازين:
فايل animelist رو دانلود کنين.
تقريباً همه اونايی که تو اون ليست هست رو من دانلود کردماوكي![]()
حالا پس كدوم كارتون دانلود كرديد كه ما بگيريم از شما![]()