برگزیده های پرشین تولز

در مورد بانك اطلاعاتي FOX(DBF در VB

Ali_Nob

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 آپریل 2004
نوشته‌ها
290
لایک‌ها
2
با سلام
براي اينكه بتوان يك بانك اطلاعاتي FOX يعني يك DBF فايل را در VB باز كرده و بتوان ركوردهاي آن را كنترل كرد ( امكان اصلاح ؛ اضافه و حذف ركورد) چگونه مي توان عمل نمود
با تشكر فراوان
 

rhokkam

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 می 2005
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
به نقل از Ali_Nob :
با سلام
براي اينكه بتوان يك بانك اطلاعاتي FOX يعني يك DBF فايل را در VB باز كرده و بتوان ركوردهاي آن را كنترل كرد ( امكان اصلاح ؛ اضافه و حذف ركورد) چگونه مي توان عمل نمود
با تشكر فراوان

سلام برشما
براي باز كردن فايلهاي بانک اطلاعاتی فاکس میتونی این مراحل را انجام بدی
1- یک کنترل data داخل فرمت بگذار.
2- در قسمت Properties موارد زیر را انجام بده
connect: foxpro2.0
در قسمت database name روی علامت ... کلیک کن و فایل مورد نظر را با فرمت dbf انتخاب کن
3- یک کنترل textbox درون فرم قراربده
4- روی کنترل textbox ایجاد شده کلیک کن تا properties آن نمایش داده شود.
5- درقسمت properties موارد زیر را انجام بده:
datasource : نام کنترل dataی ایجاد شده را بنویس ویا آنرا از منو انتخاب کن
datafield: نام فیلد مورد نظر را از لیست انتخاب کن
6- هرکاردیگری میخواهی با فیلدها انجام دهی میتوانی با data1.recordset("fieldname") h انجام دهی.
اگه نتیجه گرفتی برای من ایمیل بفرست.
 

afsharan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 اکتبر 2010
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
سلام
من يك بانك اطلاعاتي دارم كه ميخوام با vb بازش كنم چجوري اين كار رو بكنم اگه يك برنامه با vb برام بزارين ممنون ميشم لطفا راهنمايي كنيد

http://www.4shared.com/file/Lk67ixqS/size.html
 

afsharan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 اکتبر 2010
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
 

afsharan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 اکتبر 2010
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
هيچ كس نظري راه حلي نداره
 

>-->O

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
25 نوامبر 2009
نوشته‌ها
2,530
لایک‌ها
468
محل سکونت
㋡ همین جا ㋡

afsharan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 اکتبر 2010
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
سلام
ببخشيد مشكل سوال چيه
يك بانك اطلاعاتي كه خود بانك براي دانلود گذاشتم حالا ميخوام اين بانك توي vb بازش كنم
 
بالا