آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

در مورد MySQL

شروع موضوع توسط nep312 ‏10 ژانویه 2003 در انجمن PHP

  1. nep312

    nep312 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    28
    تشکر شده:
    0
    یه سوال در مورد MySql دارم.
    من برای استفاده از یه سیستم Content Managment نیاز به MySql دارم اما رفتم تو سایتش که دانلود کنم دیدم حجمش 18 مگه. از اونجاییکه اینترنتم گازوئیلیه واسه همین دست از پا دراز تر برگشتم ونتونستم دانلودش کنم حالا می خواستم راهنماییم کنین؟ اصلا ببینم ورژنی از این MySql هست که حجمش کمتر باشه یا راه دیگه ای هم هست که من به مقصود برسم
    :rolleyes:
     
  2. navidweblog

    navidweblog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    112
    تشکر شده:
    4
    شما احتياج به نصب mysql نداريد مگه اينكه مدير سرور باشيد. اگه مدير سرور نيستيد اصلا فكر نكنم خودتون بتونيد mysql رو نصب كنيد. اكثر سرورها خودشون mysql رو دارند.
     
  3. nep312

    nep312 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    28
    تشکر شده:
    0
    نويد جان ممنون ولي من يادم رفت كه بگم كه مي خوام بصورت لوكال هاست روي كامپيوتر خودم اين سيستم رو اجرا كنم كه واسه اينكار نياز به My SQL دارم.
     
  4. Virgo

    Virgo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    سلام

    شما ميتونيد از برنامه PHP Triad استفاده كنيد. اين نرم افزار حجمش همون حدوداي 11 مگ هستش اما خوبيي كه داره هم Apache هم PHP و هم MySQL رو در بر داره كه شما با نصب اون , برنامه تمامي اين نرم افزارهارو براتون نصب ميكنه كه ميتونيد يك لوكال سرور درست و حسابي راه بندازين...

    موفق باشيد
    مجيد
     
  5. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,914
    تشکر شده:
    3,495
    محل سکونت:
    Internet
    متاسفانه راهي جز داونلود كردنش نيست... مگه اينكه بري بيرون ببيني رو CD پيدا ميشه يا نه... در ضمن پيشنهاد ميكنم حتما باهاش رو لوكال هاست ور بري تا بياد دستت...
     
  6. 123123

    123123 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    11
    تشکر شده:
    1
    اين cd رو به هيچ عنوان نميتوني پيداش كني ... من تمام مراكز كامپيوتر تهران رو زير و رو كردم ... ولي آخرش مجبور شدم dl كنم.
    خلاصه اينكه من دارم ... ولي 18 مگ نيست فكر ميكنم حدود 13 مگه ... اگه خواستي و نزديك بودي شايد تونستم بهت بدم ...
    -نويد
    <a href='http://www.asp-rider.com/' target='_blank'>ASP-RIDER</a>
     
  7. panypay
  8. Neverhood

    Neverhood کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    6
    آقا ما اين PHP Triad رو دانلود كرديم و نصبش هم كرديم. اونجا توي شاخه apache يه شاخه هست به نام htdocs به نظر ميرسه كه بايد فايلهاي مربوط به شاخه html مربوط به PHP-Nuke رو كپي كرد اونجا تا وقتيكه <a href='http://localhost' target='_blank'>http://localhost</a> رو اجرا ميكنيم، بتونيم كار رو ادامه بديم. اما وقتيكه من اين كار رو ميكنم، توي نوار وضعيت اكسپلورر نوشته ميشه كه web site found.waiting for replay... اما روي صفحه چيزي ديده نميشه و تو همين حالت ميمونه. به نظر شما اشكال كار من از كجاست؟ خواهش ميكنم كه زود جواب بديد. نياز فوري دارم.
     
  9. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,914
    تشکر شده:
    3,495
    محل سکونت:
    Internet
    من ديدم آخرين نسخه اش 18 مگ بود... يكي از دوستاي من (كوروش) كلي از اين بند و بساط واسه لوكال هاست داونلود كرده بود و ريخته بود رو CD و من از اون گرفتم... تو كار تكثير نيستم مگرنه ميريختم تو بازار اين CD رو!!!
    نيما جان من با اون كار نكردم ولي يه چك ميكنم ببينم ميفهمم چي به چيه يا نه... كاش مجيد كه معرفي كرده بود بياد بگه...
     
  10. navidweblog

    navidweblog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    112
    تشکر شده:
    4
    neverhood عزيز نميدونم اين چيزي كه ميخوام بگم به دردت ميخوره يا نه ولي من هم وقتي نورتون آنتي ويروس رو روي كامپيوترم نصب كردم سايتي كه با asp درست كرده بودم روي localhost ديگه كار نكرد و همين رفتاري كه تو گفتي ميكرد. شايد مشكل تو هم از همين باشه.
     
  11. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,914
    تشکر شده:
    3,495
    محل سکونت:
    Internet
    سلام... ميگم يه چيزي.... خود php رو نصب كردي؟ در ضمن واسه تست يه فايل ساده html بذار توي اون فولدر... بعدش باز همون نتيجه رو ميده!؟ در ضمن من نميدونم سيستم اين phptraid چطوري و آيا AutoRun هست يا اينكه بايد دستي start بشه!؟ اينم يه چكي بكن... شايد اصلا هنوز start نشده... فعلا چيز ديگه اي به ذهنم نميرسه.
     
  12. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,480
    تشکر شده:
    19
    معمولا آپاچي رو بايد استارت كني.
    و تا وقتي كه كار مي كنه اون پايين يه پنجره باز مي مونه كه نبايد ببنديش.
    فكر كنم مشكلت همين باشه !
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی