کجاشه این که گفتین ؟به نقل از fotocopy :خوبه ولی غلط زیاد داره ..
مثلا: inter
بعدش اینکه لینک ها باید توی همون صفحه باز بشه ..
آهان متوجه شدم ! عجب سوتی ای ! :دیبه نقل از fotocopy :خوبه ولی غلط زیاد داره ..
لینکها هم درست شد ! ممنونبه نقل از fotocopy :خوبه ولی غلط زیاد داره ..
نه هر پلن جدا هست ! مثلا اگر یک نفر به شما لینک پلن یک بده ! شما تا از کسی دیگه لینک نگرفتین . هر موقع عضو بشید زیر مجموعه اون طرف میشیدبه نقل از saeid.z :اين طور كه من متوجه شدم براي هر نوع پلن چند نفر ليدر انتخاب ميكني فكر نميكنيد اگر فردي بعد از اينكه وارد سايت شد پلنهاي ديگه رو ميبينه و .... ؟
دقيقا!!!به نقل از amironline :خوب ميشه يكم بيشتر توضيح بدين
من تا حالا ندونستم اين سايت برا چي هست
اصلا اين ماتريكس چيه؟
شما فرض کنید هر پلنی یک سایت است ! سایت پلن یک با پلن دو فرق داره !! هم یوزراش و هم لیدرهاش ! این دیگه یک چیزه مشخصی هست .به نقل از saeid.z :نه منظورم اينه كه حالا مثلا شما ليدر پلن 5$ هستي و به من لينك ميدي و من ميام پلنهاي ديگه رو ميبينم بعد تصميم ميگيرم با پلن گرانتري عضو بشم اونوقت چي ميشه ؟
يه پيغام خصوصي فرستادم گرفتي ؟
به نقل از amironline :خوب ميشه يكم بيشتر توضيح بدين
من تا حالا ندونستم اين سايت برا چي هست
اصلا اين ماتريكس چيه؟
اینو به نوشته اضافه کردم که دیگه لازم نباشه کل سایت رو زیر و رو کنید !
کار سیستم :
این سیستم یک سیستمی تو مایه های ماتریکس و سیستمهایی که جدیدا تو ایران تعدادش زیاد شده هست ! این سیستم جوری هست که دارای 3 پلن میباشد پلن اول 50 دلاری . پلن دوم 25 دلاری و پلن سوم 5 دلاری . مثال علی میخواهد در این سیستم عضو شود اگر معرفی بشه که زیر مجموعه همون کسی که بهش لینک داده میشه ! ولی اگر نه که تصادفی زیر مجموعه یک نفر میشه بعد از عضویت که مراحلش آسان هست باید لینک خودش رو به دیگران بده ! در ضمن مثلا اگر در پلن دوم ثبت نام بکنه ! 25 دلار به 5 قسمت تقسیم میشه که 4 قسمتش میرسه به نفر اول . نفر سوم . نفر پنجم و نفر هفتم . و یک قسمتشم میرسه به مدیر برای هزینه های سایت ! با معرفی 5 نفر کل پولتون گیرتون میاد و دیگه لازم نیست کاری بکنید زیر مجموعه هاتون براتون پول میسازن !!!
توضیح کامل بود ؟
به نظر من مزییتی که این سیستم نسبت به سیستم های دیگه هست اینه که لازم نیست مدیر سایت پولی از جیب خودش بزاره ( مثل هایپ ) یا از پول دیگران بزاره ! هر کی که عضو میشه پول خودشو میده سهم ادمین هم میده و وقتی ادمینم پولو میگره سایتو بیجا که نمیبنده چون خرج سایت و تبلیغاتو در میاره .به نقل از aarash :من اینو به پست اول اضافه کرده بودم ! ولی چون دوباره خواستین اینجا هم میگم
با عرض سلام خدمت شما . ببخشید من کی گفتم ادمین هیچ خرجی نداره !!!به نقل از e-goldirani :درسته . ادمين خرجي نميكنه به غير از تبليغات و آگهي هاي مختلفي كه بايد بده !!!
اينها به نظرتون خرج نيست ؟
اين جور سايتها درسته كه دوامشون زياده ولي فقط بايد همون اوايل واردشون شد چون ديگه بعد از مدتي كشش نخواهد داشت .
ضمن اينكه در كشور ما هم زير مجموعه گرفتن و اين حرفها ديگه كشش نداره ...
عزیز اتفاقا این سایتها به نظر من اگر اعضای خوبی توش بیفتن خوب میتونن برن جلو . البته میگم اگر یک سری از کسایی که توانایی گردش دارن توش عضو بشن .هر کی که عضو میشه پول خودشو میده سهم ادمین هم میده و وقتی ادمینم پولو میگره سایتو بیجا که نمیبنده چون خرج سایت و تبلیغاتو در میاره
من هستمبه نقل از aarash :عزیزان لطفا هر چه زودتر نظراتتونو بدین چون که میخوام لیدر جمع کنم ! بیشترش از تو همین پی تی
پلن اول 8 نفر
پلن دوم 10 نفر
پلن سوم 15 نفر
توضیحات :
1- تمام این لیدر ها مجانی عضو میشوند .
2- میباست کسانی که لیدر پلن اول میشن 2 هفته ای یک عضو و پلن دوم هفته ای یک عضو و پلن سوم 2 هفته ای 3 عضو بیارن . ( چک میشه و در صورت اینکه کمتر از این باشه عضویتشون غیر فعال میشه )
3- به کسانی که بتونن زیر مجموعه بیشتری کسب کنند جایزه داده میشه ! بدون قرعه کشی .
4- ...
البته الان نمیخوام لطفا از الان آمادگیتون رو اعلام نکنید .
ممنون منتظرم