• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در هنگان نام نویسی چگونه از شر شماره دادن به گوگل راحت شویم؟

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
شما خودت به همه توهین میکنی !!!!

شما که اینقدر کارت درسته چرا اینجا تبلیغ میکنی واسه کارت یه سایتی ,شرکتی ,اداره ای چیزی بزن!!:D

عزیزان من شماره موبایلمو دادم بهم زنگ زد یه عدد رو گفت وارد کردم تو ورفای بعد مشکل حل شد.:cool:

بهر حال تو دنیای مجازی افراد سودجو از هر راهی برای تیغ ... استفاده میکنند.:blink:

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
تا حالا پیش نیمده یک نفر برای بار اول از طریق سرچ انجین وارد شود؟واقعا که!یا ما سمپادیا خیلی از شما ها انتظار داریم یا واقعا شما ها خنگید!
دوست عزیز، ادعاهای شما در این تاپیک هم جالبه !

لطفا شماره ثبت "شرکت دهکده جهانی" رو به همراه آدرس و تلفن داخل ایران بذارید اینجا.

در ضمن هیچ راه ارتباطی برای وب سایتی که معرفی کردید که مربوط به شرکت آمریکاییتون هست ( http://www.usmedicine.us ) وجود نداره و این قابل تایید نیست !

از طرفی شما ادعا کردید پارتنر گوگل هستید !! دوستانی که در زمینه کسب درآمد از اینترنت تجربه دارند میدونن این حرف شما از پایه بی اساس هست!

برای ادعای شما راجع به شرکت فرستنده هم باید استعلام کرد !

دوست من درست شما سمپادی هستی و تا حدی در کارات داری هوش به خرج میدی، اما بنده حس میکنم کاملا بچه و بی تجربه هستید در این زمینه ها !

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دوستان محترم اینجا تالار گفتمان هست نه چت روم.انگار هنوز فرهنگ اینترنت توی دهات های شما جا نیفتاده . بس کنید.اینجا جای مسخره بازی و تیکه انداختن و... نیست

تو دهات ما :lol: فرق بین فروم و سیستم پشتیبانی رو میدونن این طور که معلومه تو بعضی دهات جا نیافتاده باید فرهنگ سازی بشه

سلام خانم
اگر خواهر گرامیتان قصد استفاده تجاری مانند گوگل ادسنس ندارد و فقط جهت ارتباطات استفاده میکند مانعی ندارد.اما آدرسی که دریافت کردید فقط مخصوص خودتان است چون روی صندوق پستی اسم شما درج خواهد شد.

با تشکر از خریدتان
منتظر شنیدن صدای گرمتان در بخش پشتیبانی شرکت هستیم

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
فکر نمیکنم کسی که دنبال شماره تلفن اختصاصی آمریکا میگردد تمایلی به دیدن صورت بنفش شما داشته باشد
چی بگم والا:blink:
/
ببین دوست عزیز، هر سرویس یا کالایی داری که میخوای بفروشی به شما پیشنهاد میکنم بیخود خودت رو بزرگ جلوه ندی! قلو نکنی.
کمپانی، شرکت! زیادی بزرگ جلوه دادن هم تازگی ها باب شده مثل اینکه! شده شبیه قضیه اخیر که طرف میاد میگه 300 میلیون گذاشتم برای سایت آگهی:blink: چی بگه آدم آخه!
/
این راهش نیست، از اول رو راست باشید!
سرویسی که با نهایت چند دلار لیبریتی رزرو یا وبمانی میشه تهیه کرد که دیگه انقدر بزرگ کردن نمیخواد!
شرکتیم و مشتریان ما چه گفتند و چونان گفت. تازه یه مشتری هم همون لحظه میاد تعریف میکنه!:blink:
/
شما جدا برای فروش فورواردینگ شرکت زدی؟ میشه شماره ثبت شرکت و آدرس و تلفن رو بدی؟ بهتر نیست همون اول روراست باشی؟ بجای بزرگ کردن مسئله خیلی راحت پشنهاد خودت را بده! دروغ چرا؟
بگو من سرویس فلان میدم، دیگه اینکه این داستانها رو ببافی چرا؟
شیوه بازاریابی شما بسیار خنده داره. یعنی یک مشتری مثل من با حجم گفته های عجیب و غریبی که شما میگی اصلا تو فکر میره که مشکلی چیزی نباشه یکوقت..
ساده شروع کنید تا کارتون بگیره و از قلو کردن بپرهیذید. این پیشنهاد من بود.

Last edited:
بالا