• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دسته بندی سینماگران ایران

آیا شما با این طبقه بندی موافقید

• بله

Votes: 12 60.0%
  • نه

Votes: 8 40.0%
  • نطری ندارم

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    20

کپی رایت پرست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسانی که فکر می کنند ایران

سینمای بسیار قدرتمندی دارد

چون مثل اکثر ایرانی ها دهان-بین

هستند , به سادگی گول مشتی منتقد

واقعا بیسواد خورده اند !

:wacko:

اینجا را ببینید !

ایران سرزمین کوتوله هاست !

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
اصغر فرهادی فقط بلد است فیلمهای گداگشنه ای بسازد و یک

مشت منتقد بی سواد از او تعریف کرده اند و انسانهای دهن بین

هم باور کرده اند.

اینجا را نگاه کن !

من بخاطر نقد منتقد ها فیلم نمی بینم من به واقع اصغر فرهادی را بعنوان یک کارگردان فهیم و فیلم نانمه نویس عالی قبول دارم من شهر زیبا ایشان را 10 بار نگاه کردم و هر 10 بار را لذت بردم هم چهار شنبه سوری و جدیدا دایره زنگی را که فیلم نامه آن را نوشته بودند فکر کنم از هر کسی هم بپرسی و این فیلم ها را دیده باشد از این فیلم ها خوشش آمده باشد ولی اینکه ایشون فیلم گدا گشنه ای می سازد اینم باز من نمی فهمم چه ایرادی داره ( که البته اینطور هم نیست فیلم چهار شنبه سوری که اینطور نبود و اخیر فیلم دایره زنگی که فیلمنامه را نوشته بودند و همسرش کارگردانی کرد اینطور نبود )
فکر کنم کسی که به کارش وارد باشه لازم نداره که کسی از کارش تعریف کنه بلکه کار خودش رو میکنه

می خواهم بدونم که آن سفره که برای مخملباف باز بود که حالا بسته شده ورفته سراغ یک سفره ای دیگر چه بوده و حالا چه سفره ای را پهن کرده

کپی رایت پرست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می خواهم بدونم که آن سفره که برای مخملباف باز بود که حالا بسته شده ورفته سراغ یک سفره ای دیگر چه بوده و حالا چه سفره ای را پهن کرده

به آلاف و علوف رسیده و اوایل انقلاب از دولت , میلیونها تومن آن زمان

جیره گرفته است و چون جیره اش کم شد به سمت لوس بازی روشنفکرنمایی

رفت.

کپی رایت پرست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سراب به احتمال قوی از سینمای ایران , به نحوی ارتزاق

می کند که سنگ آن را به سینه می زند.

سینمای ایران 100 % با بودجه و سوبسید دولتی اداره می شود و در این میانه

تهیه کننده ها و کارگردانها و بازیگران از این فیلمهای بی فروش میلیاردها تومان

بخوربخور دارند و این واقعیتی آماریست !

سینمای ایران , نان دانی مشتی مفتخور است.

:hmm:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
کساني که فکر مي کنند ايران

سينماي بسيار قدرتمندي دارد

چون مثل اکثر ايراني ها دهان-بين

هستند , به سادگي گول مشتي منتقد

واقعا بيسواد خورده اند !

اينجا را ببينيد !

ايران سرزمين کوتوله هاست !

من نمي دانم منظور چيست شما مي خواهي بگويي که ايران داراي سينماي ضعيف يا اصلا سينما نداره و در آن هيچ فيلمي بدرد نمي خوره فکر کنم شما يا فيلم ها را نديدي يا اصلا فيلم ايراني دوست نداري يا اينکه با فيلم هاي ايراني مشکل داري
اگه فيلم مثل شهر زيبا خوب نبود که در جشنواره لوکارنو جايزه نمي گرفت فيلم من ترانه 15 سال دارم هم در جشنواره هاي خارجي هم جايزه گرفت همينطور فيلم هاي عباس کيارستمي فيلم آفسايد جعفر پناهي همين چند وقت پيش رضا ناجي براي فيلم آواز گنجشکها بالاتر از دني لويس خرس نقره اي رو برد و خيلي از جايزه هاي ديگر فکر نکنم اينها را منتقدان ايراني داده باشند يا اينکه شما اينها رو هم قبول نداشته باشي
نبايد چشم ها را بست و فقط با اطلاعات خودمون به قاضي بريم
درسته تعداد فيلم هاي بد اين سينما شايد بيشتر از خوب هاش باشه و اين هم دليل داره اما باز هم دليل نميشه که کل سينما را زير سوال ببريم

و منظور شما را از اينکه مي گويد فيلم هاي ايراني با سوبسيد دولت ساخته مي شود چيست

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
سراب به احتمال قوی از سینمای ایران , به نحوی ارتزاق

می کند که سنگ آن را به سینه می زند.

سینمای ایران 100 % با بودجه و سوبسید دولتی اداره می شود و در این میانه

تهیه کننده ها و کارگردانها و بازیگران از این فیلمهای بی فروش میلیاردها تومان

بخوربخور دارند و این واقعیتی آماریست !

سینمای ایران , نان دانی مشتی مفتخور است.

منظورت همون سفره است دیگه
شما همیشه به کسی که مخالف عقیده شما هستند نسبت های مختلفی از قبیل چاپلوسی و وابسته بودن به جناحی را می دهید

کپی رایت پرست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دکتر کاووسی کسی است که زمانی که ایرانیان در عصر نوسنگی

به سر می بردند در پاریس , دکترای سینما می گرفت .

او نیز اعتقاد دارد که اکثر فیلمهای بیضایی و مهرجویی و ... بسیار

ضعیف است و مشتی منتقد بی سواد , مردم دهن بین را گول زده اند .

من هم بر این عقیده ام.

:lol:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
تاپیک خوبیه یکم زمانش رو بیشتر کنید فقط

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
می بخشید ولی دسته بندی بی نهایت مسخره و احساسی و بی سوادانه ای بود !
تعداد کارگردانای چاپلوس ما به زحمت تعداد انگشتان یک دست میرسه: شمقدری - شورجه - مجیدی

کیارستمی - پناهی - شهبازی - فرمان آرا - فرهادی - عیاری و ... رو شما با چه معیاری تو این دسته ها قرار میدی؟!

این که کسی با سینمای ایران حال بکنه یا نکنه صرفا مساله سلیقه ست ولی متاسفانه برای بعضی ها تحقیر و فحش دادن دیگران مایه مباهات شده!

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
می تونید مخملباف رو به جوگیر شدن، سطحی نگری، غرور یا هر چیزی متهم کنید اما کسی که مخملباف رو چاپلوس بدونه یا خیلی مغرضه یا خیلی بی اطلاع!

karate-kid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می تونید مخملباف رو به جوگیر شدن، سطحی نگری، غرور یا هر چیزی متهم کنید اما کسی که مخملباف رو چاپلوس بدونه یا خیلی مغرضه یا خیلی بی اطلاع!

فیلمی احمقانه تر و شعارزده تر و چاپلوسانه تر از دو چشم بی سو ( مخملباف)

در تاریخ بشر ساخته نشده است.

من هم با گفته بالا موافقم.

blue_system45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوست عزیز آدم واسه چاپلوسی باید دست به چه اعمالی تو این سینما بزنه که بتونه این لقب رو در یافت کنه؟

مخملباف دوم در راه است : مسعود ده نمکی نابغه سینما گر ایرانی مفتخر به داشتن لقب کارگردان پر فروشترین فیلم سینمای ایران ایشون کلا از دو حیوان مرغ وسیمرغ آنچنان تنفری دارند که حتما باید در یک مهمانی رسانهای و رسمی اعلام کنند نویسنده متعهد هفتنامه بسته شده جبهه که ملت رشید ایران را از واقعیت زلزله ترکیه آگاه کرد مستند ساز دلسوخته ایرانی که با کمال تاسف مستند فقر و فحشایش نادیده گرفته شد و با کمال تاسف بیشتر علی رغم میل باطنی اش توسط سی دی رایت کنان سود جو در میدان انقلاب توزیع شد. برنده آتی سیمرغ بلورین در بخش سینمای معناگرای جشنواره فجر .
محمد رضا شرییفی نیا : اگه کسی دوست داره و اطلا عات خوبی راجع به این چهره مخوف سینمای ایران داره خواهش میکنم ...
اکبر عبدی: این بیچاره چاپلوس نیست فقط مشکل مالی داره
امین حیایی: الله اعلم
و این قصه ادامه دارد

blue_system45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می بخشید ولی دسته بندی بی نهایت مسخره و احساسی و بی سوادانه ای بود !
تعداد کارگردانای چاپلوس ما به زحمت تعداد انگشتان یک دست میرسه: شمقدری - شورجه - مجیدی

کیارستمی - پناهی - شهبازی - فرمان آرا - فرهادی - عیاری و ... رو شما با چه معیاری تو این دسته ها قرار میدی؟!

این که کسی با سینمای ایران حال بکنه یا نکنه صرفا مساله سلیقه ست ولی متاسفانه برای بعضی ها تحقیر و فحش دادن دیگران مایه مباهات شده!

اگه اثبات بشه که طرف چاپلوسه کاری که اون میکنه از هزار فحش بدتره حالا شما به جای اینکه خودتونو روشن فکر بدونی و اونی که فکر میکنه اینا چاپلوسن بیسواد بیا تو بحث شرکت کن و دلیل بیار مرسی.

کپی رایت پرست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز آدم واسه چاپلوسی باید دست به چه اعمالی تو این سینما بزنه که بتونه این لقب رو در یافت کنه؟

مخملباف دوم در راه است : مسعود ده نمکی نابغه سینما گر ایرانی مفتخر به داشتن لقب کارگردان پر فروشترین فیلم سینمای ایران ایشون کلا از دو حیوان مرغ وسیمرغ آنچنان تنفری دارند که حتما باید در یک مهمانی رسانهای و رسمی اعلام کنند نویسنده متعهد هفتنامه بسته شده جبهه که ملت رشید ایران را از واقعیت زلزله ترکیه آگاه کرد مستند ساز دلسوخته ایرانی که با کمال تاسف مستند فقر و فحشایش نادیده گرفته شد و با کمال تاسف بیشتر علی رغم میل باطنی اش توسط سی دی رایت کنان سود جو در میدان انقلاب توزیع شد. برنده آتی سیمرغ بلورین در بخش سینمای معناگرای جشنواره فجر .
محمد رضا شرییفی نیا : اگه کسی دوست داره و اطلا عات خوبی راجع به این چهره مخوف سینمای ایران داره خواهش میکنم ...
اکبر عبدی: این بیچاره چاپلوس نیست فقط مشکل مالی داره
امین حیایی: الله اعلم
و این قصه ادامه دارد

وقتی سخنان فهیمانه تو را خواندم لذت خاصی بردم

که دیدم در این کشور اشخاص دهان -بین , چون تویی

یافت می شود که واقعیتها را به خوبی تجزیه تحلیل می کند.

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
متاسفانه ما ایرانیها هنوز هم جنبه ی بحث و تبادل نظر نداریم !
قضاوت هامون هم اکثرا یک طرفه ست !
بعضی ها هم که به سیاه و سفید دیدن عادت دارند !

من ترجیح میدم نظری ندم ، چون با توجه به برخوردهای یکسویه ای که در این 3 صفحه دیدم این بحث رو اینطور ادامه دادن فایده ای نداره !

blue_system45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی سخنان فهیمانه تو را خواندم لذت خاصی بردم

که دیدم در این کشور اشخاص دهان -بین , چون تویی

یافت می شود که واقعیتها را به خوبی تجزیه تحلیل می کند.

دوست عزیز این چندمین پست از شماست که من تو تاپیکای مختلف میبینم که سعی داری درگیری مستقیم به وجود بیاری یا توهین مستقیم کنی من نمی دونم فکر می کنی زیادی روشنفکری؟ واحتما لا بقیه نفهم ..درود بر تو که این همه کتاب خوندی و قشنگم صحبت میکنی اگر من دهان بینم شما بگو ببینم کجا بینی؟ که ما فیض ببریم

کپی رایت پرست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز این چندمین پست از شماست که من تو تاپیکای مختلف میبینم که سعی داری درگیری مستقیم به وجود بیاری یا توهین مستقیم کنی من نمی دونم فکر می کنی زیادی روشنفکری؟ واحتما لا بقیه نفهم ..درود بر تو که این همه کتاب خوندی و قشنگم صحبت میکنی اگر من دهان بینم شما بگو ببینم کجا بینی؟ که ما فیض ببریم

سوتفاهم شده , حتما جملات مرا بد فهمیده ای ! من از شما تمجید کرده ام

و از کشور انتقاد کرده ام.

blue_system45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوتفاهم شده , حتما جملات مرا بد فهمیده ای ! من از شما تمجید کرده ام

و از کشور انتقاد کرده ام.

برای تمجید پست مشکوکی زدی! من با توجه به پست بعدی و دوگانه بودن پستت به این نتیجه رسیدم وگرنه من عذر میخوام.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
شما می خواهی بگویی سینما ایران ضعیف یا اصلا سینما نداره خوب که چی
اصلا سینمای ایران سفره ای است برای درست کنندگانش خوب بازم که چی
حرفی را که می خواهی بزنی درست بگو تا ما هم بفهمیم
اینکه سینمای ایران سفره ای است برای بعضی ها آیا این از ارزش هنری فیلم ها کم می کنه
اینکه کسی بیاد فیلمی را بسازه که به نظر شما تملق و چاپلوسی یک جناح است از ارزشهای هنری آن فیلم کم می کنه
آیا مخبلباف یا حاتمی کیا و هر کسی که شما می گوید اینطور که شما می گوید می تونیم بگیم از سینما هیچی حالشون نیست
مثلا الان می تونیم بگیم در آمریکا الیور استون چون مستندی درباره رئیس جمهور آن کشور درست کرده که بدی او را گفته آدمی چاپلوسی نیست و اون کارگردانی که این کار را نکرده هست
شما می گوید منتقد ها در ایران بلد نیستند نقد کنند و اینقدر از یک فیلم خوب گفتند که مردم هم خوششون اومده
شما الان دارید به شعور مردم توهین میکنید و می گوید این مردم نمی فهمند چه چیز خوب است چه چیز بد
مثال های فراوانی هست که در موردش میشه زد
مثلا منتقدین در مورد اخراجی ها خوب نگفتند ولی فیلم فروخت و تمام فیلمهای گیشه ای
درست نمیشه به رای مردم بروی فیلم ها ارزش گذاری کرد و این هم بر میگرده بازم به جامعه که بحث دیگری است
مثلا تو میگوی شهر زیبا برای این خوب فیلمی شده که منتقدین ازش خوب گفتند و فیلم به نظر من و خیلی های دیگه خوب شده آیا خودت همچین چیزی رو می تونی بپزیری
فقط به یک صورت قابل اجرا است که منتقدین همه را هیپنوتیزم کنند و بگویند این فیلم خوب است این نه
فیلمی که پایه اساس داشته باشد لازم به تعریف و تمجید کسی ندارد که خوب شود
بازم میگم من نمیگم سینمای ایران در حد غرب است بلکه می گویم این سینما نو پا است بیمار است
و به این معتقدم همین سینمای بیمار با نداشتن تکنیک در مورد بحث سینمای آن بازم از سینمای هند و آسیای شرقی دارای بار هنری بیشتری است

در تاپیک آزاد هم تا حدودی با همین مضمون را زده بودی و منظورت اونجا این بود که چون سینما ایران از پول دولت درست میشه و سفره است پس نباید برای دیدنش پول پرداخت کنیم میشه در مورد این هم توضیح بدید البته شاید من حرف دل شما را زدم که شما می خواستید بعدا به آن برسید ولی من خواستم بیهوده وقتتون تلف نشه حرف آخرتون را اول زدم

easter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
شما می خواهی بگویی سینما ایران ضعیف یا اصلا سینما نداره خوب که چی
اصلا سینمای ایران سفره ای است برای درست کنندگانش خوب بازم که چی
حرفی را که می خواهی بزنی درست بگو تا ما هم بفهمیم
اینکه سینمای ایران سفره ای است برای بعضی ها آیا این از ارزش هنری فیلم ها کم می کنه
اینکه کسی بیاد فیلمی را بسازه که به نظر شما تملق و چاپلوسی یک جناح است از ارزشهای هنری آن فیلم کم می کنه
آیا مخبلباف یا حاتمی کیا و هر کسی که شما می گوید اینطور که شما می گوید می تونیم بگیم از سینما هیچی حالشون نیست
مثلا الان می تونیم بگیم در آمریکا الیور استون چون مستندی درباره رئیس جمهور آن کشور درست کرده که بدی او را گفته آدمی چاپلوسی نیست و اون کارگردانی که این کار را نکرده هست
شما می گوید منتقد ها در ایران بلد نیستند نقد کنند و اینقدر از یک فیلم خوب گفتند که مردم هم خوششون اومده
شما الان دارید به شعور مردم توهین میکنید و می گوید این مردم نمی فهمند چه چیز خوب است چه چیز بد
مثال های فراوانی هست که در موردش میشه زد
مثلا منتقدین در مورد اخراجی ها خوب نگفتند ولی فیلم فروخت و تمام فیلمهای گیشه ای
درست نمیشه به رای مردم بروی فیلم ها ارزش گذاری کرد و این هم بر میگرده بازم به جامعه که بحث دیگری است
مثلا تو میگوی شهر زیبا برای این خوب فیلمی شده که منتقدین ازش خوب گفتند و فیلم به نظر من و خیلی های دیگه خوب شده آیا خودت همچین چیزی رو می تونی بپزیری
فقط به یک صورت قابل اجرا است که منتقدین همه را هیپنوتیزم کنند و بگویند این فیلم خوب است این نه
فیلمی که پایه اساس داشته باشد لازم به تعریف و تمجید کسی ندارد که خوب شود
بازم میگم من نمیگم سینمای ایران در حد غرب است بلکه می گویم این سینما نو پا است بیمار است
و به این معتقدم همین سینمای بیمار با نداشتن تکنیک در مورد بحث سینمای آن بازم از سینمای هند و آسیای شرقی دارای بار هنری بیشتری است

در تاپیک آزاد هم تا حدودی با همین مضمون را زده بودی و منظورت اونجا این بود که چون سینما ایران از پول دولت درست میشه و سفره است پس نباید برای دیدنش پول پرداخت کنیم میشه در مورد این هم توضیح بدید البته شاید من حرف دل شما را زدم که شما می خواستید بعدا به آن برسید ولی من خواستم بیهوده وقتتون تلف نشه حرف آخرتون را اول زدم

مثلا فیلمهای مهرجویی ( پری و لیلا و ...) از ضعیفترین فیلمنامه و کارگردانی برخوردارند.

کارهای حاتمی کیا از سانتیمانتالیسم بسیار لوس رنج میبرد

و در ضمن او نهایت چاپلوسی ( خ...) است و بخوربخور عظیمی

را نیز به راه انداخته است.

و به تو القا شده است که فیلمهای ایرانی, ارزش هنری

دارند درصورتی که مثلا سینمای کشور بدبخت بیچاره ای

همچون مکزیک را نگاه کن و ببین چه فیمهای خوبی می سازند.

:medieval:

بالا