شما می خواهی بگویی سینما ایران ضعیف یا اصلا سینما نداره خوب که چی
اصلا سینمای ایران سفره ای است برای درست کنندگانش خوب بازم که چی
حرفی را که می خواهی بزنی درست بگو تا ما هم بفهمیم
اینکه سینمای ایران سفره ای است برای بعضی ها آیا این از ارزش هنری فیلم ها کم می کنه
اینکه کسی بیاد فیلمی را بسازه که به نظر شما تملق و چاپلوسی یک جناح است از ارزشهای هنری آن فیلم کم می کنه
آیا مخبلباف یا حاتمی کیا و هر کسی که شما می گوید اینطور که شما می گوید می تونیم بگیم از سینما هیچی حالشون نیست
مثلا الان می تونیم بگیم در آمریکا الیور استون چون مستندی درباره رئیس جمهور آن کشور درست کرده که بدی او را گفته آدمی چاپلوسی نیست و اون کارگردانی که این کار را نکرده هست
شما می گوید منتقد ها در ایران بلد نیستند نقد کنند و اینقدر از یک فیلم خوب گفتند که مردم هم خوششون اومده
شما الان دارید به شعور مردم توهین میکنید و می گوید این مردم نمی فهمند چه چیز خوب است چه چیز بد
مثال های فراوانی هست که در موردش میشه زد
مثلا منتقدین در مورد اخراجی ها خوب نگفتند ولی فیلم فروخت و تمام فیلمهای گیشه ای
درست نمیشه به رای مردم بروی فیلم ها ارزش گذاری کرد و این هم بر میگرده بازم به جامعه که بحث دیگری است
مثلا تو میگوی شهر زیبا برای این خوب فیلمی شده که منتقدین ازش خوب گفتند و فیلم به نظر من و خیلی های دیگه خوب شده آیا خودت همچین چیزی رو می تونی بپزیری
فقط به یک صورت قابل اجرا است که منتقدین همه را هیپنوتیزم کنند و بگویند این فیلم خوب است این نه
فیلمی که پایه اساس داشته باشد لازم به تعریف و تمجید کسی ندارد که خوب شود
بازم میگم من نمیگم سینمای ایران در حد غرب است بلکه می گویم این سینما نو پا است بیمار است
و به این معتقدم همین سینمای بیمار با نداشتن تکنیک در مورد بحث سینمای آن بازم از سینمای هند و آسیای شرقی دارای بار هنری بیشتری است
در تاپیک آزاد هم تا حدودی با همین مضمون را زده بودی و منظورت اونجا این بود که چون سینما ایران از پول دولت درست میشه و سفره است پس نباید برای دیدنش پول پرداخت کنیم میشه در مورد این هم توضیح بدید البته شاید من حرف دل شما را زدم که شما می خواستید بعدا به آن برسید ولی من خواستم بیهوده وقتتون تلف نشه حرف آخرتون را اول زدم
مثلا فیلمهای مهرجویی ( پری و لیلا و ...) از ضعیفترین فیلمنامه و کارگردانی برخوردارند.
کارهای حاتمی کیا از
سانتیمانتالیسم بسیار لوس رنج میبرد
و در ضمن او نهایت
چاپلوسی ( خ...) است و بخوربخور عظیمی
را نیز به راه انداخته است.
و به تو
القا شده است که فیلمهای ایرانی, ارزش هنری
دارند درصورتی که
مثلا سینمای کشور بدبخت بیچاره ای
همچون
مکزیک را نگاه کن و ببین چه فیمهای خوبی می سازند.
:medieval: