• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دستور و طرز تهیه تیرامیسو خانگی شکلاتی و ساده با کیک و خامه صبحانه

FAFA7575

Registered User
تاریخ عضویت
17 آپریل 2019
نوشته‌ها
219
لایک‌ها
5
سن
34
طرز تهیه تیرامیسو


تیرامیسو انواع گوناگونی دارد. بعضی از تیرامیسوها بدون تخم مرغ تهیه می‌شوند. در برخی هم از زرده استفاده می‌شود هم از سفیده تخم مرغ و برخی فقط با سفیده تهیه می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور و طرز تهیه تیرامیسو خانگی شکلاتی و ساده با کیک و خامه صبحانه و بیسکویت پتی بور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه تیرامیسو
مواد لازم
بیسکوییت لیدی فینگر ۱ بسته
زرده تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۱۵۰ گرم
پودر کاکائو ½ قاشق غذاخوری
قهوه اسپرسو ۱ فنجان
خامه ۲۰۰ گرم


تیرامیسو (به ایتالیایی: tiramisù، به معنی «بِکِش من‌رو بالا») یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها و دسرهای ایتالیایی است که برای تهیهٔ آن، بیسکوئیت را که معمولاً بیسکوئیت ساوویاردی (به ایتالیایی: savoiardi) است آغشته به قهوه نموده، سپس آنها را همراه با مخلوط همزده‌ای از پنیر ماسکارپونه، شکر و زردهٔ تخم‌مرغ به صورت لایه لایه در ظرف گذاشته و با لیکور و کاکائو طعم‌دارش می‌کنند. از این دستورالعمل برای تهیهٔ انواع گوناگونی از پودینگ‌ها، کیک‌ها و دسرهای دیگر نیز استفاده می‌شود.

طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی
ابتدا یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شروع به جوشیدن کند ، سپس یک کاسه روی آب جوش قرار می دهیم و زرده های تخم مرغ را به همراه شکر داخل کاسه می ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه مواد را هم می زنیم.

پس از اینکار مخلوط تخم مرغ و شکر را از روی بخار آب بر می داریم و کمی هم می زنیم تا کاملا سرد شود. در مرحله بعد پنیر ماسکارپونه را به کاسه اضافه می کنیم و خوب با مواد دیگر مخلوط می کنیم تا مایه ما یکدست شود.

حالا خامه را به صورت جداگانه در یک ظرف خوب هم می زنیم تا فرم بگیرد ، سپس به کاسه اضافه می کنیم. قهوه اسپرسو سرد شده را در یک کاسه می ریزیم. در مرحله بعد یک ظرف مناسب که عمق خوبی داشته باشد انتخاب می کنیم.

بیسکوییت های لیدی فینگر را در قهوه می زنیم و در ظرف می چینیم. نیاز نیست بیسکوییت ها را در قهوه بخیسانیم ، فقط باید کمی مرطوب شوند. پس از اینکه کف ظرف پر از بیسکوییت شد نصف مایه ( مخلوط پنیر ماسکارپونه ، خامه و … ) را روی بیسکوییت ها پخش می کنیم.

مجددا همین کار را تکرار می کنیم و پس از یک لایه بیسکوییت یک لایه مایه تیرامیسو روی بیسکوییت ها به صورت یکنواخت پخش می کنیم. دسر را در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد. حداقل ۴ ساعت بعد پودر کاکائو را روی تیرامیسو می پاشیم و سرو می کنیم.
 
بالا