سلام دوستان .کسی درباره نایلکس و بازار اون اطلاعاتی داره؟خيلي تابلو تبليغ ميكني
سلام دوستان .کسی درباره نایلکس و بازار اون اطلاعاتی داره؟خيلي تابلو تبليغ ميكني
نه دوست عزيزسلام دوستان .کسی درباره نایلکس و بازار اون اطلاعاتی داره؟
سلام
شما انگار تحقیقاتی رو درباره دستگاه های جوراب بافی انجام دادید میخواستم ببینم به نتیجه ای هم رسیدید
منم ی چند وقتی هست دنبالشم اگه میشه راهنمایم کنید
سلام دوستان. ما دوتا جوون 19 ساله هستیم میخواستیم از الان بزنیم تو یه کار که حداقل تا 3 سال دیگه یه نتیجه عالی بگیریم. تا10م هم سرمایه داریم. به نظر دوستان که بزرگتر من هستن باید تو چه کاری بزنیم؟
40 میلیون روزی ؟؟؟ اونم از کار مواد پلاستیک ؟ فکر کردی با یه مشت بچه طرفی آدم ساده لوح !؟؟من آشنایی کامل با دستگاه تولید پریفرم دارم و برای کسانی که سرمایه دارن بهترین نوع دستگاه در حال حاضر در ایران می باشد چرا که مواد اولیه آن یعنی پلی اتیلن ترفتالات در ایران تولید میشه 24 ساعته کار کنه 40 میلیون روزی درآمدش هست اینم یه لینک که این دستگاه رو توضیح می ده
http://topmap.sellfile.ir/prod-694195-آموزش+دستگاه+تولیدی+پلاستیک+پریفرم.html
دوران تولید زیرپله ای دیگه گذشته ...بنظر میرسه کارهای تولیدی با سرمایه کم دیگه توجیه اقتصادی نداره!
عزیزم من با این دستگاه ها کار کردم اینجوری بهت بگم روزی قابلیت تولید 500 هزار تا پریفرم رو داره که بعدش توسط دستگاه های باد به همان بطری نوشابه تبدیل میشه و هر پریفرم قیمتش 60-120 تومن هستش حالا ضرب کنی مثلا برای 80 تومن میشه 40 میلیون درسته یا نه ؟؟؟؟40 میلیون روزی ؟؟؟ اونم از کار مواد پلاستیک ؟ فکر کردی با یه مشت بچه طرفی آدم ساده لوح !؟؟![]()
شما یه چیزی دیدیعزیزم من با این دستگاه ها کار کردم اینجوری بهت بگم روزی قابلیت تولید 500 هزار تا پریفرم رو داره که بعدش توسط دستگاه های باد به همان بطری نوشابه تبدیل میشه و هر پریفرم قیمتش 60-120 تومن هستش حالا ضرب کنی مثلا برای 80 تومن میشه 40 میلیون درسته یا نه ؟؟؟؟
شاید شما نتونستید مشتری جذب کنید برای کارخونه ما زمستون ها هم بطری نوشابه می زنند <<<<< والا ما که دروغ نداریم 100 تا کارگر ، 10 تا حسابدار ، مهندسان وقبض برق که من دیدم 190 میلیون بود پس از کجا این مبالغ رو میده ؟!!!!!حتما سودش همونطور که مدیر تولید میگه خیلی زیاده ... رو در نظر بگیریشما یه چیزی دیدی
مرد مومن
کار ما دستگاه پلاستیک بوده چه بادی چه تزریق
شما سرمایه گزاری ، پول جا ، مالیات ، پول کارگر ، پول برق ، نقد خریدن مواد و فروختن به چک ، پول بیمه رو حساب کن میبینی 5 تومن هم توی این بازار رقابتی که همیشه یکی هست به قیمت کمتر از شما بده و مشتریت رو تحریک کنه ، هیچی نمیمونه برات
فروش این میزان کار هر کسی نیست باید رابطه داشته باشی
اینا همش از دور شنیدنش خوشه چقدر خوش خیالید شماها بخدا ! 40 میلیون تو روز ؟؟؟؟تو بگو 400 هزار تومن رو تو روزز:general208::general208: