• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دستگاه USB اینترنت با سیم کارت موبایل

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
دوست عزیز اگر گوشی شما از این گوشیهای ساده نیست ( منظورم زیر 100 تومان) این دستگاه رو نخر
با یه کابل usb یه برنامه مثل nokia ovi suit یا pc suiit یا برنامه مخصوص گوشی خودت میتونی از مودم گوشیت برای اتصال به اینترنت استفاده کنی.
من همین الان دارم از این روش استفاده میکنم.
ایرانسل خیلی نوسان داره و اوضاع همراه اول خوبه. در همه جا هم ( تا جایی که من تست کردم) که آنتن بده فعاله. سرعت دانلود هم در حد 20 کیلوبایت بر ثانیه هست.
این وسیله ای که میخوای بگیری همون مودمه گوشیته که میخوان گرون بهت بفروشن.
اگه یه گوشی که قابلیت GPRS داره، داری اصلا از این وسیله ها نخر.
در ضمن ایرانسل محدودیت 2.5 گیگ داره ولی همراه اول نامحدوده. (ایرانسل هم 2 ماهی میشه این محدودیت رو گذاشته)
با این روش هم پول مودم پیشت میمونه هم سیمکارت هم میتونی اینترنت رایگان رو تو گوشیت داشته باشی هم کامپیوترت

مسئلتن يا شيخنا

من گوشي ويواز دارم از سايت سوني اريكسون pc suit رو دانلود كردم ولي گوشي رو نمي شناسه
هيچ سي دي نرم افزاري هم تو جعبه اش نيست
چطوري مي تونم از طريق گوشي با كامپيوترم كانكت بشم
و سوال دوم هم اينكه همراه اول نامحدود واقعيه يا اسمن نامحدوده
چون شايعاتي در موردش شنيده مي شه

ice-man

Guest
لایک‌ها
0
مسئلتن يا شيخنا

من گوشي ويواز دارم از سايت سوني اريكسون pc suit رو دانلود كردم ولي گوشي رو نمي شناسه
هيچ سي دي نرم افزاري هم تو جعبه اش نيست
چطوري مي تونم از طريق گوشي با كامپيوترم كانكت بشم
و سوال دوم هم اينكه همراه اول نامحدود واقعيه يا اسمن نامحدوده
چون شايعاتي در موردش شنيده مي شه

همراه اول نامحدوده واقعیه. ایرانسل هم تا دو ماه پیش نامحدود بود ولی جدیدا محدودیت گذاشته (حتما واسش نمیصرفیده;) )

دوست عزیز من یه زمانی k750 سونی اریکسون داشتم.
تا اونجا که یادمه باید اول درایورهاشو نصب میکدم (نوکیا نیاز نداره) مطمئن شو که درایورهاشو نصب کردی.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوست عزیز اگر گوشی شما از این گوشیهای ساده نیست ( منظورم زیر 100 تومان) این دستگاه رو نخر
با یه کابل usb یه برنامه مثل nokia ovi suit یا pc suiit یا برنامه مخصوص گوشی خودت میتونی از مودم گوشیت برای اتصال به اینترنت استفاده کنی.
من همین الان دارم از این روش استفاده میکنم.
ایرانسل خیلی نوسان داره و اوضاع همراه اول خوبه. در همه جا هم ( تا جایی که من تست کردم) که آنتن بده فعاله. سرعت دانلود هم در حد 20 کیلوبایت بر ثانیه هست.
این وسیله ای که میخوای بگیری همون مودمه گوشیته که میخوان گرون بهت بفروشن.
اگه یه گوشی که قابلیت GPRS داره، داری اصلا از این وسیله ها نخر.
در ضمن ایرانسل محدودیت 2.5 گیگ داره ولی همراه اول نامحدوده. (ایرانسل هم 2 ماهی میشه این محدودیت رو گذاشته)
با این روش هم پول مودم پیشت میمونه هم سیمکارت هم میتونی اینترنت رایگان رو تو گوشیت داشته باشی هم کامپیوترت
ممنون! برنامه نوکیا رو دارم ! اما خب روی گوشی هایی که صفخه شون کوچیک هست کار کردن سخته !
اما اگه گوشی لمسی صفحه بزرگ باشه به نظرم روی گوشی کار کردن خیلی راحتره !
الان دارم نوکیاovi رو نصب میکنم تا ببینم چطوری میشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نه علی جان
کار کردن با مبایل به راحتی کامپیوتر نیست. من hd2 دارم. گوشی ای نیست که صفحش از این بزرگتر باشه مگه اینکه بری دنبال تبلت مثل ایپد یا گالکسی تب سامسونگ

این دوستمون هم راست میگه
اگه گوشیت مشکلی نداره. اینترنت رو با کابل یو اس بی بده بده به کامپیوترت. راحت میشی

ice-man

Guest
لایک‌ها
0
ممنون! برنامه نوکیا رو دارم ! اما خب روی گوشی هایی که صفخه شون کوچیک هست کار کردن سخته !
اما اگه گوشی لمسی صفحه بزرگ باشه به نظرم روی گوشی کار کردن خیلی راحتره !
الان دارم نوکیاovi رو نصب میکنم تا ببینم چطوری میشه

من گوشی C6 دارم. یه گوشی لمسی سیمبین سری 60 ورژن 5. به لطف اپرا مینی تمام کارها رو با اون میتونم بکنم. فرقش با کامپیوتر فقط تو پر کردن فرمهاست که یکم سخته.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
نه علی جان
کار کردن با مبایل به راحتی کامپیوتر نیست. من hd2 دارم. گوشی ای نیست که صفحش از این بزرگتر باشه مگه اینکه بری دنبال تبلت مثل ایپد یا گالکسی تب سامسونگ

این دوستمون هم راست میگه
اگه گوشیت مشکلی نداره. اینترنت رو با کابل یو اس بی بده بده به کامپیوترت. راحت میشی

اره درسته گالکسی به نظرم خیلی خوبه ! من خودم گوشیم 6710خوبه می تونم راحت وصل کنم به لپ تاپ
اینو برای برادرم می خوام بگیرم

C6
من گوشی دارم. یه گوشی لمسی سیمبین سری 60 ورژن 5. به لطف اپرا مینی تمام کارها رو با اون میتونم بکنم. فرقش با کامپیوتر فقط تو پر کردن فرمهاست که یکم سخته

همانطور که گقتم برای برادرم می خوام ! الان توی بازارچه دو تا مارک EDGE و ودوفون فروخته میشه
اینطور که یکی از فروشنده ها میگفت اصلا ودوفون همچین دستگاهی نداره !
فرق این مدلها با مدلهای 17 تومنی توی چیه ؟

بالا