graphiator
Registered User
ول کن...:cigar: دیگه نگو گناه داره خاطره هاش زنده میشهبه نقل از nevisande :دسکتاپ رو ول کن از دختر عمت بگو![]()
ول کن...:cigar: دیگه نگو گناه داره خاطره هاش زنده میشهبه نقل از nevisande :دسکتاپ رو ول کن از دختر عمت بگو![]()
به نقل از graphiator :ول کن...:cigar: دیگه نگو گناه داره خاطره هاش زنده میشه![]()
به نقل از Amir(Steve) :از این همه جای عکس به رسیو من دقت کردی:blink:
اگه منظورت سرعت دانلود هست من اصلا دانلود نمی کردم داشتم برنامه کریسمس نگاه می کردم
ولی با این حال دانلود انلاین ندارم![]()
به نقل از graphiator :نه دیدم آخه با اسکای استار و دیش اینترنت میگیری خواستم یه چن تا سوال بپرسم
جهتت utelsat هستش؟
اکانتت رو از open sky گرفتی ؟ چن تومن شد ؟
:wacko:
برا چی آنلاین نداری؟:blink: :wacko:به نقل از Amir(Steve) :اخه چرا حرف دهن من می زارید![]()
من کی گفتم دانلود انلاین دارم
دانلود افلاین دارم و جهت دیش هم ترکست
سرویس اپن اسکای هم با 35 هزارتومن حله "البته ارزون ترینش" اما با این امکاناتی که داره Adsl بگیریم سنگین تریم
به نقل از graphiator :برا چی آنلاین نداری؟:blink: :wacko:
منطقه ما ADSL نمیده![]()
ای بابا دست از سر این دختر عمه من وردارید. چه غلطی کردما. بابا چند وقت دیگست که یه شیکم هم بزاد. دیگه چیشو بگم؟ خدا بیامرتزش! :wacko:به نقل از nevisande :دسکتاپ رو ول کن از دختر عمت بگو![]()
بلا جون اگه اذیت میکنه بگو لپشو بکشم.به نقل از balabala :ای بابا دست از سر این دختر عمه من وردارید. چه غلطی کردما. بابا چند وقت دیگست که یه شیکم هم بزاد. دیگه چیشو بگم؟ خدا بیامتزش! :wacko:
آره جیگرو لپشو باید کشید.به نقل از amirhoman :بلا جون اگه اذیت میکنه بگو لپشو بکشم.
ضمنا اون منبع اب که ثواب اخروی و دنیوی داره چیه؟
این منبعبه نقل از balabala :آره جیگرو لپشو باید کشید.
کدوم منبع؟ نمیدونم. :blink:
از خودم دروکردم، کپی رایت خودم بید. :lol:به نقل از amirhoman :این منبع
.: ذکر منبع ، دو بار در روز ، ثواب دارد :.
آخه دلت میاد لپای منو بکشی جیگررررررررررررر؟:blush:به نقل از balabala :آره جیگرو لپشو باید کشید.
کدوم منبع؟ نمیدونم. :blink:
به نقل از nevisande :آخه دلت میاد لپای منو بکشی جیگررررررررررررر؟:blush:
:blink: :blink: :blink:دختر عمت نگفت بچش پسره یا دختر؟
به نقل از sharifgame :
این برنامه که این دمای هارد و ظرفیت هاردو این چیزا رو نشون داده چیه. یکی لینک دانلود بده.
به نقل از Opera 8.0 :این دختر عمه بلا هم خیلی جیگره ها
![]()
به نقل از sharifgame :