ویندوز سون میخوام:دی
هیچ وقت تا حال فکر نکردم که ویندوز سون نصب کنم...آخه سیستمم خیلی پایینه...مشکلی پیش نمیاد؟:دی
@مینا
هوی تو چرا تو وبت پست نمیدی:دی
نه بابا سیستم آنچنانی نمی خواد... الان سوپر مارکت ها هم دیگه 7 دارن :دیویندوز سون میخوام:دی
هیچ وقت تا حال فکر نکردم که ویندوز سون نصب کنم...آخه سیستمم خیلی پایینه...مشکلی پیش نمیاد؟:دی
@مینا
هوی تو چرا تو وبت پست نمیدی:دی
پارسا یجوری گفتی دلم کباب شد همین الان عکس از دسکتاپ گرفتم :دی
البته خیلی شلوغ و بهم ریخته ست...
http://smokish.com/![]()
نه بابا سیستم آنچنانی نمی خواد... الان سوپر مارکت ها هم دیگه 7 دارن :دی
نمیشه که هر موقع هرچی داری و نداری ببنویسی، باید یه چیزی برای گفتن باشه که ارزش داشته باشه پیمان خان :دی
اون m.i.a.jpg خودتی؟
پارسا یجوری گفتی دلم کباب شد همین الان عکس از دسکتاپ گرفتم :دی
البته خیلی شلوغ و بهم ریخته ست...
http://smokish.com/![]()
اصلا هسته و اینا نداره:lol:
انقد قدیمیه دیگه مشخصاتش یادم رفته...
فک کنم اینا بود...رم 512 گرافیک 256 سی پی یو اصلا هسته و اینا نداره:lol:
به نقل از [quote="Mohammad";3182440 :این شکلیه
من هیچ وقت جرات نکردم غیر از ایکس پی چیز دیگه نصب کنم ولی خودم این دسکتاپ ارو دیدم خیلی خوشکله به هوس افتادم
این سون کار کرد نرم افزار ها چطوره؟همه شونو ساپورت میکنه یا نه نرم افزاری هم هست که ساپورت نشه؟
کلا درمورد سون یه توضیحات بدین ببینم چه جوریاست
. پس پاسخ سوال شما اينه كه: نه! سرعت شما در W7 رضايت بخش نخواهد بود ولي شايد با خاموش شدن يكسري از تواناييهاي گرافيكي آن (كه به شكل اتوماتيك هست يا دستي) ميتوانيد حداقل با محيط جديد آن آشنا شويد. روش افزايش بازدهي سيستم عامل در پست اول توضيح داده شده است.
به نقل از من xp دارم ها! بک گراندم خوژگله ، تسکبار هم رنگش نقره ای ـه[/quote :
مال منم xp نقره ایه:دی
ایناهاش:
![]()
گفته که با رم 512 نمیشه زیاد خوب جواب نمیده....
واااو! چه دقتی دارین شماها :دیبه نقل از Mohammad";3182532]اون m.i.a.jpg خودتی؟ :D [COLOR="Silver :پ.ن : چرا اونجا آپ کردی؟[/COLOR]
دیگه 1 گیگ رم چیه بابا پیمان خسیس شدیا :دیخب اون سوپر مارکتایی که میگی حداقل رم 1 گیگ رو دارن:lol:
منم میخواستم به این نکته ی ظریف اشاره کنم
قربانت :دیآخی چه مهربون :دی
پ ن : می بینم که سون ریختی :دی
7 حرف نداره... خیلی راحتت و عاللیه... حتما میپسندی... کنار اکس پی نصب کن اگه راضی بود اونو پاک کن...من هیچ وقت جرات نکردم غیر از ایکس پی چیز دیگه نصب کنم ولی خودم این دسکتاپ ارو دیدم خیلی خوشکله به هوس افتادم
این سون کار کرد نرم افزار ها چطوره؟همه شونو ساپورت میکنه یا نه نرم افزاری هم هست که ساپورت نشه؟
کلا درمورد سون یه توضیحات بدین ببینم چه جوریاست
دیگه 1 گیگ رم چیه بابا پیمان خسیس شدیا :دی
نمیشه مادربرد قدیمیه ساپرت نمیکنه بیشتر:دی
تازه همینم فکر کنم 2 تا 256 بستم که شده 512:دی
حتما همین کارو میکنم نصبیدم عکس میزارم7 حرف نداره... خیلی راحتت و عاللیه... حتما میپسندی... کنار اکس پی نصب کن اگه راضی بود اونو پاک کن...
اوه مای گاد خیلی قدیمی .به میراث فرهنگی بفروشش![]()