یعنی چی؟! هاا؟ بذار فکر کنم.@ سولته
تیک "شو هیدن فایلز" رو رو وردار :دی
![127fs4573872.gif](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.pic4ever.com%2Fimages%2F127fs4573872.gif&hash=4b7fa7056b5363c67a0aa58bf2325a71)
یعنی چی؟! هاا؟ بذار فکر کنم.@ سولته
تیک "شو هیدن فایلز" رو رو وردار :دی
میگم شما که انقدر into games هستی (!) راهی برای Run کردن بازی ها و ایضا برنامه های 3D تو لینوکس سراغ نداری که واقعا عملی باشه؟ الان دلیلی که من ویندوز روی سیستمم دارم دقیقا همون دو تا شورتکات pes و catia هست!منم داشتم به همین فکر می کردم![]()
میگم شما که انقدر into games هستی (!) راهی برای Run کردن بازی ها و ایضا برنامه های 3D تو لینوکس سراغ نداری که واقعا عملی باشه؟ الان دلیلی که من ویندوز روی سیستمم دارم دقیقا همون دو تا شورتکات pes و catia هست!
یعنی چی؟! هاا؟ بذار فکر کنم.تیک show hidden files و که بردارم یعنی don't show یعنی فایلهای مخفیو نشون نده. آهااان. برای اون فایل desktop.ini میگی؟! اون فایلهای سیستمی ان. سادیسم داره ویندوز هی میسازدش. تیک هم نمیشه بردارم چون یه سری چیزها هست که سیستمی کردم نمیشه که خودمم نبینمشون! دی:![]()
لابد بعداً هم میخواین به سیستم عامل ملی آپگرید کنینخوب شما هم بیاد لینوکسی شو خیلی خوبه :lol:
غیرممکنه، میشه بعضی برنامه های لینوکس رو با واسطه توی ویندوز اجرا کرد اما اون نه! وکسی هم دنبال این کار نمیره،![]()
غیرممکنه، میشه بعضی برنامه های لینوکس رو با واسطه توی ویندوز اجرا کرد اما اون نه! وکسی هم دنبال این کار نمیره،![]()
میگم شما که انقدر into games هستی (!) راهی برای Run کردن بازی ها و ایضا برنامه های 3D تو لینوکس سراغ نداری که واقعا عملی باشه؟ الان دلیلی که من ویندوز روی سیستمم دارم دقیقا همون دو تا شورتکات pes و catia هست!
بابا جان این سیستم من خودش به زور مثلا این pes او اجرا می کنه حالا بخوام با vb بیارمش بالا که هیچ! ترجیح میدم برم توی همون ویندوز!شما با برنامه virtual box ویندوز رو نصب کنید که به شما اجازه می ده تو لینوکستون ویندوز اجرا کنید :lol:
بعدش بازی های مورد علاقتون رو می تونید نصب کنید :lol:
لابد بعداً هم میخواین به سیستم عامل ملی آپگرید کنین![]()
بابا جان این سیستم من خودش به زور مثلا این pes او اجرا می کنه حالا بخوام با vb بیارمش بالا که هیچ! ترجیح میدم برم توی همون ویندوز!![]()
کنسول گرفتم حال نکردم خداییش فروختم! کیبرد نداره آخهاصلا شما چرا با پی سی بازی می کنید, کنسول بگیرید یه عمر با خیاله راحت بازی کنید :lol:
کنسول گرفتم حال نکردم خداییش فروختم! کیبرد نداره آخه![]()