• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دسكتاپ شما چه شكليه؟! (عكس دسكتاپ خوتو بزار اینجا)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
@ سولته

تیک "شو هیدن فایلز" رو رو وردار :دی
یعنی چی؟! هاا؟ بذار فکر کنم.
127fs4573872.gif
تیک show hidden files و که بردارم یعنی don't show یعنی فایلهای مخفیو نشون نده. آهااان. برای اون فایل desktop.ini میگی؟! اون فایلهای سیستمی ان. سادیسم داره ویندوز هی میسازدش. تیک هم نمیشه بردارم چون یه سری چیزها هست که سیستمی کردم نمیشه که خودمم نبینمشون! دی:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
منم داشتم به همین فکر می کردم :p
میگم شما که انقدر into games هستی (!) راهی برای Run کردن بازی ها و ایضا برنامه های 3D تو لینوکس سراغ نداری که واقعا عملی باشه؟ الان دلیلی که من ویندوز روی سیستمم دارم دقیقا همون دو تا شورتکات pes و catia هست!

Mzi20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میگم شما که انقدر into games هستی (!) راهی برای Run کردن بازی ها و ایضا برنامه های 3D تو لینوکس سراغ نداری که واقعا عملی باشه؟ الان دلیلی که من ویندوز روی سیستمم دارم دقیقا همون دو تا شورتکات pes و catia هست!

غیرممکنه، میشه بعضی برنامه های لینوکس رو با واسطه توی ویندوز اجرا کرد اما اون نه! وکسی هم دنبال این کار نمیره، :)

samijooon

Registered User
لایک‌ها
5
یعنی چی؟! هاا؟ بذار فکر کنم.
127fs4573872.gif
تیک show hidden files و که بردارم یعنی don't show یعنی فایلهای مخفیو نشون نده. آهااان. برای اون فایل desktop.ini میگی؟! اون فایلهای سیستمی ان. سادیسم داره ویندوز هی میسازدش. تیک هم نمیشه بردارم چون یه سری چیزها هست که سیستمی کردم نمیشه که خودمم نبینمشون! دی:

:D

قبلنا سیستم منم اینطوری بود.مازوخیسم داشت...همه چی رو بر ملا میکرد..نمیدونم باهاش چیکار کردم که درست شد..:blink:

Vocolizive

Registered User
لایک‌ها
15
خیلی وقته این ه . :D

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
غیرممکنه، میشه بعضی برنامه های لینوکس رو با واسطه توی ویندوز اجرا کرد اما اون نه! وکسی هم دنبال این کار نمیره، :)

برنامه ای هست یه اسم wine که برنامه های ویندوز رو اجرا می کنه من الان تو لینوکس فتوشاپ دارم ولی چون درایور قلم دیجیتالم رو هنوز پیدا نکردم ناچارا برای انجام سفارشام باید برم ویندوز.
Windows Media Player هم دارم :lol:

Last edited:

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348

شما با برنامه virtual box ویندوز رو نصب کنید که به شما اجازه می ده تو لینوکستون ویندوز اجرا کنید :lol:

بعدش بازی های مورد علاقتون رو می تونید نصب کنید :lol:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
شما با برنامه virtual box ویندوز رو نصب کنید که به شما اجازه می ده تو لینوکستون ویندوز اجرا کنید :lol:

بعدش بازی های مورد علاقتون رو می تونید نصب کنید :lol:
بابا جان این سیستم من خودش به زور مثلا این pes او اجرا می کنه حالا بخوام با vb بیارمش بالا که هیچ! ترجیح میدم برم توی همون ویندوز! :D

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
بابا جان این سیستم من خودش به زور مثلا این pes او اجرا می کنه حالا بخوام با vb بیارمش بالا که هیچ! ترجیح میدم برم توی همون ویندوز! :D

اصلا شما چرا با پی سی بازی می کنید, کنسول بگیرید یه عمر با خیاله راحت بازی کنید :lol:

camry1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم دسکتاپ ما ساده ولی پر محتوا :دی

gz9ooqgs1gfxpunzh7pj.jpg

camry1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهشا عکس ها رو کوچک تر بزارین

بالا