این شکلیه و اون شکلیه....(5 بار)دسكتاپ شما چه شكليه؟!
سلام
چطور ایکن های ویندوز 7 رو عوض کردی ( همه رو ) ن هر چی زور زدم نشد![]()
الان این کار یعنی چی؟
منظور از این عکس دسکتاپ ها چیه؟
الان یعنی دارید بهم پز میدید؟
الان مشکل ما اینــــــــــه؟![]()
![]()
اینم برای ما
منم بزارم
فقط الان نیست که اینطوریه :دی
همیشه همینه
هر وقت پر میشه همش رو میندازم تو یک فولدر جدید و بعد دوباره این داستان تکرار میشه
الان صدها فولدر دارم که وقت نمیکنم فایلهای توش رو بگردم ببینم چی به چیه و همش هم به همین ترتیب به دست اومده
مشاهده پیوست 82201
منم بزارم
همیشه همینه
هر وقت پر میشه همش رو میندازم تو یک فولدر جدید و بعد دوباره این داستان تکرار میشه
الان صدها فولدر دارم که وقت نمیکنم فایلهای توش رو بگردم ببینم چی به چیه و همش هم به همین ترتیب به دست اومده
مشاهده پیوست 82201
utf-8 نصب کنی درست میشهمنم بزارم
همیشه همینه
مشاهده پیوست 82201
چه شباهتی!!!!!البته هدف من آموزش بود فقط![]()
//
![]()
کاری نداره که بر اساس نوع و کاربرد دسته بندیشون کن ، مثلا تمام فایل های gif و اون لوگوها و اینا رو بریز تو یه فولدر ، فایل های مربوط به dota رو بریز یه جا و به همین ترتیب ...
اون Wallpaper رو هم اگه تونستی up کن اینقدر شلوغش کردی google پیداش نمیکنه![]()
اینا که میگید رو من بلد نیستم؟فی الواقع که ری دی عمو یوزارسیف
عفت کلامم ندارم
عمو باید دسته بندی کنی. فولدر های مختلف بساز و هر محتوایی اعم از فیلم و عکس و صدا رو بزار توی دیرکتوری و دسته های متفاوت
بعد وضو بگیر و با نیت قربت با جنتی برو و با سرچ ویندوز به صورت برای مثال jpg.* تمام فایل های با این پسوند رو فله ای بریز توی فولدر عکس ها
حال کار بزرگ کوچک تر شده؛ نیت کنید و به جنگ دشمن فرضی بروید برای دسته بندی های کوچکتر و ریزه کاری ها.
2012ماشاالله 90٪ ویندوز 7 هستن .
حالا کسی خبر داره ویندوز8 کی میاد ؟؟؟؟؟
چه شباهتی!!!!!
اینا که میگید رو من بلد نیستم؟
بلدم به خدا
فقط دیگه حوصلش رو ندارم
اون کارها برای زمان جوونی بود
الان هر چیزی که نیاز به سیو داشته باشه میره تو همون دسکتاپ بعدش همشون میرن تو یک پوشه جدید و بعدش کات میشن تو یک درایور
الان اون درایور پر شده از این پوشه ها که هر کدوم توش یک دسکتاپ پر هست!
حتی تصور مرتب کردنشون رو هم نمیتونم کنم![]()
چرا به نفر قبلی نگفتی؟خوب ما که کف دست بو نکردیم خیلی ها بلد نیستن دیگه :دی
خیلی وقت ها هم آدم یه چیزی رو بلد ولی اینقدر ذهنش آشفته هست که به ذهنش نمیرسه. ما ایرانی ها هم که ذهن ها همه آشفته در حد تیم ملی
حالا این حرفها رو ولش ، wallpaper رو نمیذاری ؟
Mohsen_mzh نامرد بنده خدا خودش بهت گفته بود اینو بذاریچرا به نفر قبلی نگفتی؟
Mohsen_mzh
نامرد والپیپیرش دقیقا مشابه من هست