• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دسک تاپ شما چه شکلیست ؟؟

danial13

Registered User
لایک‌ها
92
اینم واسه من

فایل های ضمیمه

• sshot-4.jpg
    sshot-4.jpg
    144.6 KB · نمایش ها: 61

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
عزیزان گسترش دهنده گان زن فورو یک بخشی رو ایجاد کردن به نام پیغام خصوصی یا گفتگوی خصوصی که دری وری ها رو از اون بخش ادامه بدید و در تاپیک ها اسپم نکنید
میتونین فحش هم بدید در اونجا

نکته بعدی : دسک تاپ با بک گراند فرق میکنه

Pink.Smok

Registered User
لایک‌ها
52
41995785730669068880.png

اینم از ما ...

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
اقا مال ايپدم قبوله؟ حسشو ندارم برم پا لپ تاپ

pyvadyge.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
:general405:

یه ذره جنبه هم چیز خوبیه !!

حالا همه الان از دم می شن آیت ا... o_O

با درود حدمت دو دوست گرامی
خیر اینطور درست نیست بحث کنیم اگر منطقی بخواهیم ذکر کنیم آقای واجدی درست میگن زیرا جای این تصاویر جای دیگست نه انجمن پرشین تولز ، در جواب دوم دوست من آیت الله : آیت : نشانه ، الله : خدا که بصورت مرکب تشکیل میشود از دو اسم / فکر نمیکنم آیت الله مشکلی داشته باشه..

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
بچه ها صادق باشید
کدومتون با دیدن چنین تاپیکی به فکر زدن یک دکستاپ شیک اعم از چیمان آیکونها، بک گراند و ... افتادین !
بک گراند برخی از دوستان رو آدم موقعی که میبینه فکر میکنه طرف چه قدر وقت داشته که چنین دکستاپی رو روبرا کرده ! من که همین که تونستم یک عکس بگیرم خودش خیلی راهه واسم
شما باید کاری که فکر میکنی درسترو انجام بدین. حالا الگوش از هرکجاکه میخواد رسیده باشه! خود من خیلی وقت بود هیچ توجهی به دسکتاپ سیستمم نداشتم . بعد از دیدن تاپیک قبلی و دیدن عکساییکه بچه ها آپلود کرده بودن یه دستی به سروروش کشیدم =) کلا محیط کار مرتب کیفیت کارو میبره بالا (حداقل درمورد من این مورد صدق میکنه!)
desk.jpg

Pink.Smok

Registered User
لایک‌ها
52
Last edited:

سيد عليرضا ..

Registered User
لایک‌ها
761
با درود حدمت دو دوست گرامی
خیر اینطور درست نیست بحث کنیم اگر منطقی بخواهیم ذکر کنیم آقای واجدی درست میگن زیرا جای این تصاویر جای دیگست نه انجمن پرشین تولز ، در جواب دوم دوست من آیت الله : آیت : نشانه ، الله : خدا که بصورت مرکب تشکیل میشود از دو اسم / فکر نمیکنم آیت الله مشکلی داشته باشه..

0.406567001337149848_taknaz_ir.jpg

عزیزم الان انشا تو خوندی. صد افرین ;)

اینم نمره 20

abbas joon

Registered User
لایک‌ها
218
ابنم ماله من
قبلا دسکتاپه منم مثل اکثر دوستان شلوغ بود ولی با یه تعویض ویندوز و استفاده از اوقات بیکاری درستش کردم
45055476526560498601.jpg

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
ابنم ماله من
قبلا دسکتاپه منم مثل اکثر دوستان شلوغ بود ولی با یه تعویض ویندوز و استفاده از اوقات بیکاری درستش کردم
45055476526560498601.jpg
دکستاپ بسیار زیبایی دارید احسنت به سلیقه

abbas joon

Registered User
لایک‌ها
218
داداش والپیپرت خیلی قشنگه منم گرفتمش فقط یه چیز
چرا باطری لب تاپتو در آوردی؟؟؟
کلا باطری ها (البته اینجوری که من شنیدمو تحقیق کردم از افراد) یه تاریخ انقضا دارن، که معمولا 3 سال هست،حالا شما چه تو این 3 سال استفاده بکنی چه نکنی،پس بذار حالا که پول دادی،استفادشو بکنی،اصلا همه اینا هم به کنار
میدونید اگه یه دفعه وسط کار سنگین کابل شارژ از لب تاب جدابشه سخت افزار دستگاه بعد از چندبار چه صدمه ای میبینه؟؟؟
به هر حال من وظیفه خودم دونستم که اینو بگم
با تشکر از والپیپر بسیار زیبا شما

Pink.Smok

Registered User
لایک‌ها
52
داداش والپیپرت خیلی قشنگه منم گرفتمش فقط یه چیز
چرا باطری لب تاپتو در آوردی؟؟؟
کلا باطری ها (البته اینجوری که من شنیدمو تحقیق کردم از افراد) یه تاریخ انقضا دارن، که معمولا 3 سال هست،حالا شما چه تو این 3 سال استفاده بکنی چه نکنی،پس بذار حالا که پول دادی،استفادشو بکنی،اصلا همه اینا هم به کنار
میدونید اگه یه دفعه وسط کار سنگین کابل شارژ از لب تاب جدابشه سخت افزار دستگاه بعد از چندبار چه صدمه ای میبینه؟؟؟
به هر حال من وظیفه خودم دونستم که اینو بگم
با تشکر از والپیپر بسیار زیبا شما

درود بر شما
سپاس از گفتتون عزیز ولی با توجه به تجربه ای که دارم لب تاپ قبلیه من سر اینکه دائم تو شارژ بود باطریش توانشو از دست داد و وقتی 100% بود 20 مین کار میداد ! و اینکه حالا با اون تجربه این لبتاپ جدیدو از خود نمایندگی سونی راهنمایی خواستم گفتن موقع استفاده همین کارو انجام بدم ( باطریو در بیارمو مستقیم.. ) و مثلا هفته ای 1 بار باطریو استفاده کنم که چند وقت 1 بار پرو خالی بشه که برای خود باطری بهتره
بازم ممنون از شما

بالا