تشکر از نظرات بسیار ارزشمند دوستان که منو شرمنده خودشون کردن ،
چه والپیپر قشنگی اگه ممکنه یه جا آپلودش کن تا ما هم بتونیم ازش استفاده کنیم
اینم از ما ...
زیبا بود لئوی کبیرسلام
اینم از دسکتاپ بنده
:general405:
یه ذره جنبه هم چیز خوبیه !!
حالا همه الان از دم می شن آیت ا...
شما باید کاری که فکر میکنی درسترو انجام بدین. حالا الگوش از هرکجاکه میخواد رسیده باشه! خود من خیلی وقت بود هیچ توجهی به دسکتاپ سیستمم نداشتم . بعد از دیدن تاپیک قبلی و دیدن عکساییکه بچه ها آپلود کرده بودن یه دستی به سروروش کشیدم =) کلا محیط کار مرتب کیفیت کارو میبره بالا (حداقل درمورد من این مورد صدق میکنه!)بچه ها صادق باشید
کدومتون با دیدن چنین تاپیکی به فکر زدن یک دکستاپ شیک اعم از چیمان آیکونها، بک گراند و ... افتادین !
بک گراند برخی از دوستان رو آدم موقعی که میبینه فکر میکنه طرف چه قدر وقت داشته که چنین دکستاپی رو روبرا کرده ! من که همین که تونستم یک عکس بگیرم خودش خیلی راهه واسم
چه والپیپر قشنگی اگه ممکنه یه جا آپلودش کن تا ما هم بتونیم ازش استفاده کنیم
با درود حدمت دو دوست گرامی
خیر اینطور درست نیست بحث کنیم اگر منطقی بخواهیم ذکر کنیم آقای واجدی درست میگن زیرا جای این تصاویر جای دیگست نه انجمن پرشین تولز ، در جواب دوم دوست من آیت الله : آیت : نشانه ، الله : خدا که بصورت مرکب تشکیل میشود از دو اسم / فکر نمیکنم آیت الله مشکلی داشته باشه..
عزیزم الان انشا تو خوندی. صد افرین
اینم نمره 20
عزیزم الان انشا تو خوندی. صد افرین
اینم نمره 20
دکستاپ بسیار زیبایی دارید احسنت به سلیقهابنم ماله من
قبلا دسکتاپه منم مثل اکثر دوستان شلوغ بود ولی با یه تعویض ویندوز و استفاده از اوقات بیکاری درستش کردم
داداش والپیپرت خیلی قشنگه منم گرفتمش فقط یه چیز
اینم از ما ...
داداش والپیپرت خیلی قشنگه منم گرفتمش فقط یه چیز
چرا باطری لب تاپتو در آوردی؟؟؟
کلا باطری ها (البته اینجوری که من شنیدمو تحقیق کردم از افراد) یه تاریخ انقضا دارن، که معمولا 3 سال هست،حالا شما چه تو این 3 سال استفاده بکنی چه نکنی،پس بذار حالا که پول دادی،استفادشو بکنی،اصلا همه اینا هم به کنار
میدونید اگه یه دفعه وسط کار سنگین کابل شارژ از لب تاب جدابشه سخت افزار دستگاه بعد از چندبار چه صدمه ای میبینه؟؟؟
به هر حال من وظیفه خودم دونستم که اینو بگم
با تشکر از والپیپر بسیار زیبا شما