AmirHossein.M
Registered User
سلام
آقا پدر ما به گوشی نوکیا ساده ۱۰۸ داست.. به نرور خراب شد..
تعمیرش از یه جایی به بعد دیگه ارزش نداشت..
تا اینکه تصمبم گرفتم یکی براش بخرم..
از اونحایی که گوشی قدیمی شده بود..هرچی گشتم تو بازار پیداش نکردم.. پدر هم به همینگوشی عادت کرده بود..
به ناچار به جستجوی توی نت پرداختم..
بالاخره سایت زیر رو پیدا کردم و ۸۳۰ تومن خریدم براش.. (حدود یک ماه پیش)
امروز توی دیوار مشابه همون گوشی رو دیدم..به وبور ریخته بود طرفای ۲۵۰ تومن... ولی ویتنام..!
دیدم ابن گوشی همکه خریدم وبتنامی بود ولی توی سایت به عنوانگوشی اصلی عنوان شده بود..!
(من چون زیاد تو نخ گوشی های ساده نبودم..فکر میکردمیا اصلی هستن یا چینی.. چون مطمئن بودم که گوشی چبنی نیست..پس گفتم قاعدتا اصلیه !)
الان خیلی ناراحتم یه جورایی سرم کلاه رفته..
بنظرتون چه کاری کنمکه عملا جواب بده!
و مابه التفاوت پول رو بگیرم..
گوشی موبایل نوکیا 108 دو سیم کارت
گوشی موبایل نوکیا 108 دو سیم کارت Nokia 108 Dual Sim Mobile Phonedigido.ir
نمیدونم از قیمت کالا و تفاوت قیمتش چقدر اطمینان داری ! ولی اگر مطمئن هستی حق با شماست و کلاهبرداری کرده یا گران فروشی , درخواست فاکتور کن از فروشگاه شکایت کن ! اتفاقا اینکه میگن به جایی نمیرسه , پیگیر باشی وقت بذاری خوبم به جایی میرسه ! فقط یه ادم بیکار و پیگیر میخواد که بره دنبالش , از نظر اینکه زمان بذاری ارزش نداره
شکایت از اینماد رو پیشنهاد نمیکنم چون ریالی ارزش نداره و هیچ نوع رسیدگی نمیکنن ! از دیجی کالا شکایت کردم اصلا هیچ طرف سومی نیست که جواب بده , شما پیام شکایت رو ثبت میکنی فروشگاه میاد جواب میده و توجیح میکنه ! بعد هم پیام ندی شکایت رو میبندن , ولی میتونی امتحان کنی
اما با نظر این دوستمون که میگه داری دبه میکنی !! اصلا موافق نیستم , کسی که داره گرونفروشی میکنه داره دزدی میکنه باید یقشو بگیری , اینکه من بگم نه چون شما خودت تحقیق نکردی حقته یعنی چی ؟! همین کارا رو میکنیم که دزدی میکنن ازمون هیچکس صداش در نمیاد , اگه کسی سر ریال ریالش پیگیری کرده بود واسه شکایت الان کسی جرات نمیکرد دزدی کنه ! هرجنسی حاشیه سودش مشخصه دلیل نمیشه چون من نمیدونم قیمت واقعی یه جنس رو کسی 4 برابر بهم بفروشه