به نقل از poool :
آقا ایمیلت اشتباه بود
یه دونه ایمیل درست بده
چي چي رو ايميلم اشتباه بود
من از وقتي اينترنت اختراع شده!!! دارم با همين ايميل كار ميكنم
شايد اشتباه مرقوم فرموديد!
[email protected] ميخواستم اينجوري ننويسم كه اسپمرها نخونن كه نشد
ديگه !!
بالاخره اگه نشد اينا هم هست :
[email protected] ,
[email protected] ,
[email protected] ممنون ميشم دوباره try كني.
ولي خودمونيم
[email protected] رو موقعي درست كردم كه هنوز اينترنت گرافيكي تو ايران نبود!!!! :blink:
دوستاني كه قديمي تر هستن ميدونن من چي ميگم ، اون موقعها مخابرات يه FreeBSD Unix server داشت
كه بايد از طريق X.25 و دادن NUA از محيط Terminal Emulation (مثل Term95 محيط NC تحت DOS ) بهش وارد
ميشدي و يوزر و پسورد ميدادي ، وارد محيط Command يونيكس ميشدي و با فرمان lynx سايتها رو باز
ميكردي و فقط نوشته هاش رو (اونم خيلي به هم ريخته!) ميتونستي بخوني ! نه گرافيكي نه شكل و شمايلي
هيچي!! فكر كنم خود مخابرات هم سرويسش رو از فيزيك نظري (كه باني ورود اينترنت به ايران بود و از طريق
اگه اشتباه نكنم ، يه دانشگاهي توي هلند سرويس رو تامين ميكرد) ميگرفت.
جالبه كه اون موقع حداكثر سرعت مودم هاي موجود تو بازار 14400 بود (كه تازه اينترنالش آمده بود ،
من اولين مودمي كه داشتم 2400 اكسترنال بود كه اندازش از يه Router گنده تر بود!!!) ، بعد هم كه به X.25
مخابرات ميخواستي كانكت بشي ، خود به خود سرعت به 9600 افت ميكرد چون مودمهاي مخابرات 9600 بود!
بد نيست بدونين براي همچين سرويس اسفناكي ، 100 هزار تومان حق اشتراك ، ماهي 30 هزار تومان ثابت ،
دقيقه اي 10 تومان حق كاركرد + هزار جور پول الكي ديگه !! (بعلاوه يه چك ضمانتي به مبلغ 2 ميليون تومان!!!)
دريافت ميكرد مخابرات !! حالا فكرشو بكنين با اين امكانات (كه فكر كنم از انسانهاي نخستين قاره هاي ديگه هم
كمتر بود! ) من چطوري اون ايميل رو درست كردم !!!!!!!! خودم هم بعضي وقتها كه فكر ميكنم باورم نميشه!
حالا باز بگو اي ميلت اشتباهه !!
موفق باشيد.