اي Poool نفس، Gmail من باز نميشه اگه ميشه يه دونه ديگه به [email protected] بفرست. ذليلم عليلم
براي شما هم فرستادمبه نقل از persian-earning :پول جان معلومه با اينكه تازه اومدي تو فروم آدمه باحالي هستي
چون اكثر اين Thread ها كه به اين جور چيزها ميپردازند بعد از يك مدت ديگه بي خيالشان مي شوند و از هر ده درخواست به يكيش جواب مي دهند.
اگه حال كردي براي ما هم بفرست تا ما هم حالشو ببريم. :happy:
[email protected]
با تشكر
ميلاد
فرستادمبه نقل از poyeshsoft :سلام اگر ممكن است براي من هم بفرستيد :blush:
[email protected]
ته مه ها چيه عزيز منبه نقل از Persiana :سلام! اگه هنوز اون ته مها چيزي باقي مونده يكي هم براي من بفرستيد. مرسي :happy:
براي شما هم فرستادمبه نقل از devildarkness :
براي شما دوست عزيز هم فرستادمبه نقل از hooya :لطفا براي من هم بفرستيد به ايميل [email protected]
با تشکر :happy:
براي شما هم فرستادمبه نقل از bigman :سلام
ممنون ميشم اگر براي من هم بفرستي
barbyboy(@)gmail.com
مرسي، مرسي :happy: دريافت شد. از لطفتون سپاسگذارم (مي خواستم زودتر تشكر كنم ولي سربزنگاه اينترتم تموم شد، ببخشيد كه دير شد :blush: ).به نقل از poool :ته مه ها چيه عزيز من
حالا حالا ها دارم و در خدمت شما هستم
براي شما هم فرستادم
دستت درد نکنه عزیز.به نقل از Gt_Max :الان برات ميفرستم... :happy:
به نقل از poool :این سایت یک سایت ایرانی به زبان انگلیسی است
از مزایای این سایت می توان به 100 مگابایت فضای رایگان و امکان آپلود بسیار آسان اشاره کرد.
برای آپلود فایل کافی است به قسمت آپلود وارد شده و سپس دکمه browse را کلیک و فایل را آدرس دهی کنید .
ضمنا این سایت سرعت بسیار بالایی دارد.
حالا هرکی دعوت نامه خواست به من خبر بده یا اینجا مطرح کنه
راستی من دعوت نامه زیاد دارم
پس برای همه می فرستم
به نقل از poool :این سایت یک سایت ایرانی به زبان انگلیسی است
از مزایای این سایت می توان به 100 مگابایت فضای رایگان و امکان آپلود بسیار آسان اشاره کرد.
برای آپلود فایل کافی است به قسمت آپلود وارد شده و سپس دکمه browse را کلیک و فایل را آدرس دهی کنید .
ضمنا این سایت سرعت بسیار بالایی دارد.
حالا هرکی دعوت نامه خواست به من خبر بده یا اینجا مطرح کنه
راستی من دعوت نامه زیاد دارم
پس برای همه می فرستم