mynobar
Registered User
- نوشتهها
- 2,556
- لایکها
- 2
به نقل از starsoheil :
همانطور که گفته ام ، دعوتنامه پرشین گیگ فعلاً مسدود شده و از این بابت شرمنده ام.
به نقل از starsoheil :
من یک دعوتنامه داشتم که برای شما ارسال کردم .. عجیب بود که مسدود نشده بود .. اون یکی اکانتهام همشون مسدود بودن ! ولی این یکی داشت و اون رو هم برای شما فرستادم ....به نقل از starsoheil :
آقا دمت گرم خوب جی میل بفرستبه نقل از mynobar :باز هم تکرار می کنم ، لطفاً مشخص کنید : پرشین گیگ یا جی میل ؟ کدامش ؟ من فقط دعوتنامۀ جی میل دارم.
من برای شما Gmail فرستادم ....به نقل از ABS :آقا دمت گرم خوب جی میل بفرست
لطفا براي من هم بفرستيدبه نقل از salarmp3 :agh mishe yak davatnamy persian gig vasmon befrsted
manoon misham
ianm emailm: [email protected]
kaily manoon
با تشکر از شمابه نقل از FireFly :من یک دعوتنامه داشتم که برای شما ارسال کردم .. عجیب بود که مسدود نشده بود .. اون یکی اکانتهام همشون مسدود بودن ! ولی این یکی داشت و اون رو هم برای شما فرستادم ....
به نقل از babek :دوستان 4 تا دعوتنامه دارم
کسانیکه میخوان لطفا اعلام کنن!
به نقل از poool :این سایت یک سایت ایرانی به زبان انگلیسی است
از مزایای این سایت می توان به 100 مگابایت فضای رایگان و امکان آپلود بسیار آسان اشاره کرد.
برای آپلود فایل کافی است به قسمت آپلود وارد شده و سپس دکمه browse را کلیک و فایل را آدرس دهی کنید .
ضمنا این سایت سرعت بسیار بالایی دارد.
حالا هرکی دعوت نامه خواست به من خبر بده یا اینجا مطرح کنه
راستی من دعوت نامه زیاد دارم
پس برای همه می فرستم
به نقل از ABS :ولی به دست من چیزی نرسید
این 5گیگز گیج میزنه ، یه اکونتم رو قبلا بست ، الانم که ثبت نام میکنم سابدومینش ساخته نمیشهقابل توجه دوستانی که دربه در دنبال دعوتنامه پرشین گیگ هستند.
امروز متوجه شدم که سایت 5gigs.com سرویسهای رایگان خود را بدون نیاز به دعوتنامه شروع کرده است.
امکاناتی را که ارائه کرده است ، از جمله اجازۀ ثبت دومین به صورت yourname.com را می دهد که در نوع خود بی نظیر است ، به علاوۀ 100 مگابایت فضا ، cPanel و آمارگیری از سایت ، 5 تا ایمیل POP3 ، ایجاد فروم و... .
واقعاً بی سابقه است که این همه امکانات به صورت رایگان ارائه شود ،
من خودم امروز ثبت نام کردم. پس شما هم بشتابید و از خدمات آن بهره مند شوید و فکر پرشین گیگ را ازسزتان بیرون کنید.، ومن راهم دعا کنید