Mobtakerin
کاربر تازه وارد
سلام. از دوست عزيزي كه يك دعوتنامه پرشن گيگ براي اينجانب ارسال مي كنند كمال تشكر را دارم.
سلام. از دوست عزيزي كه يك دعوتنامه پرشن گيگ براي اينجانب ارسال مي كنند كمال تشكر را دارم.
سلام. ببخشيد مثل اينكه يادم رفته بود آدرس ايميلم رو بگذارم. از يادآوري دوست عزيزمون تشكر مي كنم.
آدرس ايميل: [email protected]
من قبلا ایمیلم رو اینجا دادم ولی کسی برای من دعوت نامه نفرستاده
ولی بازم ایمیلم رو میدم تا شاید امیدی برای دعوتنامه دار شدن باشه
sitemem[at]gmail[dot]com
ُ
دوست خوب ارسال شد ، شما هم اگه دوست داشتي به وبلاگ من سر بزن kaavak.blogfa.comسلام خدمت دوستان عزیز.اگه کسی برام دعوتنامه پرشین گیگ بفرسته کلی ممنونش میشم.خیلی وقته دنبالشم.
[email protected]
بازهم پیشاپیش تشکر.
سلام خدمت دوستان عزیز
خیلی وقته برای یک کار ضروری دنبال دعوت نامه پرشین گیگ هستم
اگر کسی لطف کنه یک دنیا ممنون میشم
[email protected]
خیلی خیلی تشکر
سلام. دوست عزيز،از لطفتون ممنونم. اما متأسفانه چيزي برام ارسال نشده است.من يه دونه داشتم براتون فرستادم
اما فكر كنم سيستم پرشيين گيگ مشكل داره يه چك بكنيد ايميلتون رو
سلام. دوست عزيز،از لطفتون ممنونم. اما متأسفانه چيزي برام ارسال نشده است.
سلام. از لطف شما هم خيلي ممنونم. عيبي ندارد، لابد فعلا قسمت نيست. امان از دست اين پرشن گيگ!من 2 بار براتون فرستادم (از 2 اکانت) اما هر دو بار سرور پرشین گیگ نتونست ارسال کنه و اون 2 تا دعوتنامه هم پرید
سلام ،
دوست خوب به نظر مي رسه پرشين گيگ با اي ميلي كه دادي مشكل داره چون من هم برات فرستادم ولي نشد. اگه ميتوني يه ايميل ديگه بده شايد مشكل برطرف بشه
سلام. با تشكر از شما ايميل ديگري مي دهم. اميد كه مشكل برطرف شود.
سلام. بله به لطف Boy 57 IRAN و با مدد از ايميلمان در ياهو، بالأخره دعوتنامه پرشن گيگ را دريافت كرديم. دوست عزيز خيلي متشكريم. از تمامي دوستاني كه در اين مدت برايمان دعوتنامه فرستادند و نرسيد تشكر كرده و تا ديداري بعد شما را به خدا مي سپاريم!دوست عزيز دعوت نامه ارسال شد ، موفق باشي
سلام من به یک دعوتنامه پرشین گیگ نیاز دارم . از شما تشکر می کنم اگر مرا یاری فرمایید.
[email protected]