• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دعوتنامه پرشین گیگ

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
برای منم یکی بفرستید

iroonikids{at}yahoo.com

:blush:

rastinrastini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا
سلام بر همه
اگه میشه لطفا دعوتنامه برای من بفرستید.
راستی تو این سرور میشه qls server آپلود کرد؟
[email protected]
با تشکر.

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
به نام خدا
سلام بر همه
اگه میشه لطفا دعوتنامه برای من بفرستید.
راستی تو این سرور میشه qls server آپلود کرد؟
[email protected]
با تشکر.
ارسال شد.[QUOTEراستی تو این سرور میشه qls server آپلود کرد؟
][/QUOTE]
خیر

Soroush1368

Registered User
لایک‌ها
0
سلام , کسی میتونه یه دعوت نامه هم برای من بفرسته
Soroush.Mirzaei [at] gmail [dot] com

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
پارسال تو پرشین گیگ یه اکانت درست کرده بودم و یه سری فایل توش آپلود کردم واسه کارای خاص اون موقع، الآن به اون فایلها شدیدا نیاز دارم ولی UserName م رو فراموش کردم.

همه جا رو زیر و رو کردم حتی یه آدرس ایمیل هم ندادن، دریغ از یه فرم تماس با ما یا یه همچین چیزی... به تمام ایمیل های معمول مثل info و Support و contact و ... ایمیل زدم هیچ کس جوابی نمیده، حتی به gulfnett.com هم که مالک دامنه هست ایمیل دادم، این ها هم جواب نمیدن، دیگه دارم واقعا مایوس میشم... کسی پیشنهادی داره؟

(آخرین خط TOS سایت پرشین گیگ: "چنین سو استفاده ای را به پرشین گیگ گزارش دهید" حالا اینکه چطوری باید خودتون کشف کنید)

dariushiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز :

به آدرس سایتتان در پرشین گیگ بروید ( yourname.persiangig.com) و ببینید که هنوز فایل ها آنجا هستند یا نه؟

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
پارسال تو پرشین گیگ یه اکانت درست کرده بودم و یه سری فایل توش آپلود کردم واسه کارای خاص اون موقع، الآن به اون فایلها شدیدا نیاز دارم ولی UserName م رو فراموش کردم.

همه جا رو زیر و رو کردم حتی یه آدرس ایمیل هم ندادن، دریغ از یه فرم تماس با ما یا یه همچین چیزی... به تمام ایمیل های معمول مثل info و Support و contact و ... ایمیل زدم هیچ کس جوابی نمیده، حتی به gulfnett.com هم که مالک دامنه هست ایمیل دادم، این ها هم جواب نمیدن، دیگه دارم واقعا مایوس میشم... کسی پیشنهادی داره؟

(آخرین خط TOS سایت پرشین گیگ: "چنین سو استفاده ای را به پرشین گیگ گزارش دهید" حالا اینکه چطوری باید خودتون کشف کنید)

دوست عزیز :

به آدرس سایتتان در پرشین گیگ بروید ( yourname.persiangig.com) و ببینید که هنوز فایل ها آنجا هستند یا نه؟
بله، هستند ولی به دلیل اینکه روی روت فایل ایندکس قرار دادم و اسامی فایل ها خاطرم نیست نمیتونم به طور مستقیم دانلود کنم و حتما باید وارد اکانت بشم...

هیچ پیشنهادی نیست؟ حیاتیه ها!

Last edited:
بالا