• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دعوت به همكاري از دوستان براي مشاركت در سايت حمايت از جنگل و حيوانات مناطق مختلف

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186
دوستان از هر جاي ايران كه هستيد از شما دعوت ميكنم كه تو سايت جنگل ها و حيوانات واسه حمايت از جنگل و حيوانات منطقه خودتون تو سايت ما نويسنده بشيد و از منطقه خودتون حمايت كنيد.
دوستان كه سالي يك بار هم ميتونن پست بدن يا تومنطقه اونا مشكلات حيوانات و جنگل ها زياده بيان تو سايت پست بدن .تا شايد بشه يه جوري ازش حمايت شه
حمایت از جنگل ها و حیوانات | یک سایت دیگر با وردپرس
دوستاني كه تمايل به همكاري دارن اينجا بگن تا يه اكانت واسشون باز كنم و شروع به فعاليت كنند

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
بیخیال داداش... جرات داری مدافع حقوق بشر باش که از هر چیزی بی ارزش تره تو این مملکت... حمایت از حیوانات؟ :lol: میخوای از حیوانات حمایت کنی برو میدان بهارستان، مجلش شورای غیر اسلامی... :lol: یک مشت حیوان اونجا جمع شدن

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186
بیخیال داداش... جرات داری مدافع حقوق بشر باش که از هر چیزی بی ارزش تره تو این مملکت... حمایت از حیوانات؟ :lol: میخوای از حیوانات حمایت کنی برو میدان بهارستان، مجلش شورای غیر اسلامی... :lol: یک مشت حیوان اونجا جمع شدن
من اين رو قبول دارم كه حتي جون انسان تو اين مملكت ارزشي نداره.ولي ما كه داريم از بين ميريم حداقا آيندگان ما نگن هيچي واسمون نداشتن.ما كه بهشون آزادي نميديم.ما كه بهشون زندگي سرشار از شادي نميديم حداقل يه دنيا بهشون بديم كه شايد بتونن خودشون درستش كنن

kaveh_hazhir

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
609
به عنوان اولین نفر تمایلم رو اعلام میکینم.

یک دست صدا نداره... پس از سایر دوستان هم خواهش میکنم که بپیوندن به جمعمون.

بالا