• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دعوت به همکاری بعنوان نویسنده وبلاگ با حقوق

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pedal

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوستان. من یک سایت قدیمی تقریبا 6 ساله به زبان انگلیسی دارم که حدود دو سالی هست که آپدیت نشده و آپدیت منظم هم فقط دو سال اول داشته. بازدید کننده فعلا روزانه 10,000 صفحه در روز هست اما قبلا بالای 70 هزار بوده که بخاطر فعال نبودن اینقدر افت کرده. مدتهاست که فرصت کافی برای بروزرسانی سایت ندارم بنابراین اگر کسی یا کسانی بتونن این کار رو انجام بدن، می تونیم با هم همکاری مناسبی داشته باشیم. درآمد فعلی سایت حدود 500 هزار در ماه هست. که از سرویسهای تبلیغاتی خارجی پرداخت می شه.
اگر شما بعنوان نویسنده باعث افزایش بازدید و درآمد بشین، در اون درآمد سهیم خواهید بود.
موضوع سایت آی تی هست و شامل معرفی انواع گجت ها، نرم افزار، بازی، سایت، تمپلیت و از اینجور چیزا می شه. رنکینگ سایت فعلا 4 هست مزیت همکاری با من نسبت به ساخت سایت جداگانه این هست که علاوه بر رنکینگ و بازدید و سابقه سایت، شما با نوشتن مطالب در این وبلاگ درآمد سریعی بدست میارین. درحالیکه اگه بخواین این راه رو مستقلا طی کنید، چند سالی طول می کشه.
محتوی و موضوع سایت رو نمی خوام تغییر بدم اما سبک و جزئیات تغییر پیدا می کنه. سیستم مدیریت، وردپرس هست که کار با اون بسیار آسونه. و مشکلی نخواهید داشت.
سرور سایت هم وی پی اس هست. برنامه و هدف من ایجاد یک شورای نویسندگان هست که هر موضوع رو بصورت جداگانه مدیریت کنند.

شرایط نویسندگان:
تسلط کامل به انشا و نگارش به زبان انگلیسی، اصطلاحات رایج و روزمره
توانایی نوشتن متون جذاب و کوتاه
تسلط به اینترنت و بلاگینگ
آشنایی با فتوشاپ در حد پایه

روش مشارکت:
در این زمینه هنوز به تصمیم نهایی نرسیدم اما پیشنهادات خود رو می دم:
روش اول مشارکت در سود هست. یعنی نویسنده به ازای بازدید مطالبش، طبق آمار، به همون نسبت از درآمدهای سایت رو دریافت می کنه. البته درآمد فعلی سایت با نویسنده ها تقسیم نمی شه بلکه فقط درآمد مربوط به بازدید صفحات اونها حساب می شه. می تونیم از پلاگینهای مرتبط با محاسبه درآمد بر اساس بازدید برای هر نویسنده هم استفاده کنیم.
بعنوان مثال اگه یک نوشته شما در طول سال روزانه 100 بازدیدکنننده و 2 کلیک روی آگهی ها داشته باشه و هر کلیک هم 10 سنت ارزش داشته باشه در طول سال 365*100=36500 بازدید و 7.3 دلار درآمد خواهد داشت. حالا اگر روزانه فقط یک مطلب بنویسید، 7.3*365=2665 دلار درآمد خواهید داشت. که تقریبا ماهی 250 هزار توان خواهد شد . این مبلغ برای حدود یک ساعت کار روزانه آن هم در خانه رقم بدی نیست. بعلاوه با افزایش تعداد مطالب، درآمد شما نیز افزایش می یابد. مثلا در سال دوم علاوه بر درآمدهای همان سال، نوشته های سال اول نیز برای شما ایجاد درآمد می کنند.
به همین دلیل است که مطالب قدیمی من نیز بعد چند سال در این سایت برای من درآمد خلق می کنند.
روش پیشنهادی دوم ، پرداخت مبلغ ثابت ماهانه است. من برای سه ماه اول 120 هزار تومان در ماه و پس از آن در صورت رضایت از کیفیت نوشته ها، 200 هزار تومان پرداخت خواهم کرد. بشرطی که ماهانه حداقل 30 پست تازه نوشته شود و هر پست حداقل به بازدید 1000 نفر برسد. به ازای هر هزار بازدیدکننده در روز که به آمار فعلی اضافه شود، مبلغ 3000 تومان به درآمد روزانه شما افزوده خواهد شد. کنترل تعداد بازدید توسط گوگل آنالایتیک صورت می گیرد.
در این روش شما هیچ مشارکتی در میزان درآمد ها نخواهید داشت.

البته نویسنده های هندی با قیمت دو دلار برای هر پست هم هستن که البته اولویت من کار با ایرانیهاست. شاید این مبلغ چشم کسی رو نگیره اما برای یک ساعت کار روزانه و خانگی مخصوصا برای خانومها یا دانشجویان مترجمی زبان، بد نیست.
نوشته ها باید خلاصه، جذاب، و کاملا اختصاصی باشند. مطالب کپی و پیست یا مطالبی که تنها با چند تغییر جزئی از جزئی از سایتهای دیگه برداشت می شن، مورد قبول نیستن.
منابع مورد نظر رو هم به شما می دم. شما هر روز از مطالبی که در این سایتها منتشر می شن، بر اساس اصول سایت و محتوی مورد نظر، چند تا رو انتخاب و خلاصه نویسی می کنید. بعنوان مثال صبح، فید آر اس اس تون رو نگاه می کنید، در مورد یک گوشی جدید که امروز معرفی شده و چشمتون رو گرفته، مطالب مربوط به اون رو از چند سایت جمع آوری و یک مطلب کوتاه بر اساس اونها می نویسید. بهترین عکسها رو هم انتخاب می کنید و بعد در سایت منتشر می کنید.

البته اینایی که نوشتم، پیشنهادات خودم بود. اگه راهنمایی یا پیشنهادی دارین یا جایی رو اشتباه گفتم، لطفا اعلام کنید. اگه هم مطلب جدیدی به ذهنم رسید ویرایش می کنم. آدرس سایت رو هم لطفا نپرسید. فقط با کسایی که توافق اولیه انجام بشه، مطرح می شه.
فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
من تمامی شرایط رو دارم

mohammad041

Registered User
لایک‌ها
42
منم همینطور