سلام قيمت روز ps4 r2 رو لطف ميكنيد،و هدست
تشكر
سلام.
قابل دار نیست.
1.310 برای امروز.
سلام قيمت روز ps4 r2 رو لطف ميكنيد،و هدست
تشكر
با سلام
برای ps4 پلمپ این بازی رو دارین ؟
tomb rider defenetive edition ?
با پیک ارسال دارید ؟
سلامسلام.
قابل دار نیست.
1.310 برای امروز.
ببخشید دوست عزیز شما بغیر از تست اولیه که هنگام خرید انجام میدید ، مهلت تست هم می دین؟ منظورم یک 24 یا 48 ساعت است و در صورتی که در این مدت تست دستگاه مشکلی داشته باشه چی کار باید کرد؟!
علت سوال من این است که بعضی از اشکالات Ps4 بشکلی است که در تست اولیه خودش را نشان نمی ده ممکن بعد از چند ساعت بازی کردن مشخص بشه .
سلام قیمتها تو پست اول بروز هستند.
سلام
اول: چون خودتون فروشنده اید و عمده کار می کنید می پرسم بازی ها برای کدام ریجن بیشتره(ps4)
دوم: اگه بخوام یدونه ریجن 1 با 7و8 تا بازی بگیرم تخفیف داریم؟
ریجن all چیه؟
سلام
عزیر کنسول وان باندل کینکت assassin creed unity رو اگر داشته باشید قیمت رو بفرمایید ممنون می شم
آقا سلام. خسته نباشی
این PS4 ریجن 3 امروز چنده؟ الان اگه تیرماه کنسولا بالا بره، ریجن 3 چقدر ممکنه بالاتر بره؟ مثلا آیا از 1300 بیشتر میشه ریجن 3؟ بعد میتونید کنسول ریجن 2 ساخت ژاپن بیارید؟ اگه بیارید که خیلی خوب میشه
عذر میخوام جناب
شما انسان مودب و منطقی به نظر میاید از پستهاتون مشخصه دنبال خدمات خوبید به مشتری .اما
این چند روزه دلار ثابت بوده بار جدیدم که نیاوردید اما ریجن 2 از 1279 شد 1310؟ چرا؟
اینطور که فهمیدم ملاک قیمت دهیتون اینه که ببینید قیمت بقیه چنده. شما هزار تومن پایین تر بدید .اونا گرون میکنن شمام گرون میکنی
مثلا 1280 رو 1279 میدید . اگه یکی بده 1200 شما 1199 قیمت میدید بگه 1400 شما 1399
- لطفا فکری هم به حال مهلت تست کنید چون همکاراتون حداقل 48 و 7 روز مهلت تست میدن (PS4 دستگاهی نیست که بشه توی دفتر تست کرد.میکرو سگا نیست که فقط تست تصویر بگیریم خیالمون راحت شه.قبلا که بلو پالس میداد بعد از 7-8 ساعت کار میداد.هرچند این خرابی خیلی وقته نیست اما احتیاط شرط عقله)
2 مورد هم خدمتتون بگم در مورد تبلیغاتتون با احترام
1.شما قیمت PS4 رو نشکستید روزی که شروع کردید اقایی از بوشهر 1200 میدادن.شما قیمت پایه فیک رو شکستید و لوازم جانبی رو و گیم.ممنونیم ازتون بابتش
2-ویچر دی وان هم درسته قیمتتون عالی بود اما کی؟؟زمانیکه همه خریده بودیم 230-40 .روزیکه 209 دادید توپخونه هم 205 بود
به همکاراتون اینجا نگاه نکنید هنوزم بعضیاشون 220 30 میفروشن.شما با هدف متفاوت بودن اومدید جلو. حس میکنم دارید تاثیر میگیرید از اینجا
- پست اول رو لطفا اپدیت کنید ممنون میشیم . اینطوری که شما قیمت میدید حس میکنیم داریم دلار میخریم از صرافی .
امروز انقدر .ساعت 2 انقدر . ساعت 4 انقدر . زیاد جالب نیست اونم وقتی ارز ثابته افزایش قیمت توجیح منطقی نداره (چک کنید قیمت ارز رو وقتی 1279 بود و الان که 1310 هست.افزایشی نداشتیم تو ارز) اگه توجیحش تموم شدن امتحانات بچه های مردم نباشه
منو خریدار در نظر بگیرید. شما جای من باشید کدوم شرایط منطقی تره واسه خریدتون؟
--از شما بخرم 1279 .عملا و رسما بی مهلت تست . تست تصویر تو دفتر خریدارو دلگرم نمیکنه
--از همکارتون بگیرم 1280 با یک هفته مهلت تست
یه قانونی هست که هر کس هر قیمتی دوست داره رو جنسش میزاره.من چون حس کردم شما منطقی هستید پرسدم وگرنه من به عنوان خریدار حقمه اینارو بدونم ولو اینکه شما جوابتون منطقی نباشه.که همچین فروشنده بی منطقی نیستید.شما هم فروشنده اید حقتونه هر قیمتی دوست دارید بفروشید با هر شرایطی
سلام
آقا همون 1274 بود الان 1310 شده یا یه مدل دیگست و هنوز از اون 1274 تومنیا دارید؟
جناب هزینه پست یه بازی PS4 چنده؟