• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دفتر مدیر ورزش ...بفرمایید

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام آقا حامد
تبریک می گم واسه مقام اولی کسب شده .
امید که تمام مدارج زندگی رو با موفقیت سپری کنید
می خواستم خواهش کنم در صورت امکان اون چند علامت تعجب رو از کنار تاپیک استقلال خذف کنید
از زحماتتون واسه بخش ورزش ممنونم و بهتون خسته نباشید میگم
در ضمن از دوست عزیزم raxtastar هم واسه انتقال این درخواست تشکر میکنم
امید که همواره در پناه حق باشید

بازم سلام !
آقا حامد
میخواستم از توجهتون به خواسته ام تشکر کنم
پاینده باشید

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
با سلام

به دلیل حرفه ای شدن و همچنین زیاد شدن تاپیک های رزمی ،
ایا امکان اضافه کردن یک زیر شاخه برای این رشته ها وجود دارد ؟!

ممنون

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
با سلام

به دلیل حرفه ای شدن و همچنین زیاد شدن تاپیک های رزمی ،
ایا امکان اضافه کردن یک زیر شاخه برای این رشته ها وجود دارد ؟!

ممنون
الان دقیقا چند تا تاپیک رزمی داریم که جدا از هم هستن , منظورم از نظر سبک و ....؟

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
تا صفحه 8 ، 24-25 تا هست ، که اکثرا توش جواب دادیم که بین تو ترد هنرهای رزمی
و اینطوری تو اون ترد در مورد همه چیز بحث شده و اصلا نظم نداره ، و وسطش هم هی دعوا میشه :lol::lol:

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
تا صفحه 8 ، 24-25 تا هست ، که اکثرا توش جواب دادیم که بین تو ترد هنرهای رزمی
و اینطوری تو اون ترد در مورد همه چیز بحث شده و اصلا نظم نداره ، و وسطش هم هی دعوا میشه :lol::lol:
الان نگرفتم چی شد !

تاپیک ها اهداف مجزا رو دنبال میکنن یا همه بحث تکراری و ... دارن , یه وقت میبینی میشه همشون رو با هم ادغام کرد و تبدیل میشه به یه تاپیک .

حتما یه بررسی میکنم .

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
تاپیک ها در مورد رشته های مختلف و نیروی درون و دفاع شخصی بوده مثلا

ولی ادامه اونا امده تا تاپیک هنرهای رزمی ،

الان تاپیک هنرهای رزمی ، یک سالاد هست ، و معلوم نیست کدوم رشته کجاس ، و بعضی چیزا 2-3 بار بحث شده ...

به هر حال ممنون

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
سلام

من یه تاپیک زده بودم راجع به بازی ایران و هانزاروستوک ، نمیدونم کجاست الان ؟

شما حذفش کردید ؟ علتش چی بوده ؟

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
سلام

من یه تاپیک زده بودم راجع به بازی ایران و هانزاروستوک ، نمیدونم کجاست الان ؟

شما حذفش کردید ؟ علتش چی بوده ؟
شاید ادغام شده !

الان یادم نیست .

باید براتون پی ام اومده باشه که پاک شده .

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
اهان ببخشید !

اخه برام پی ام نیومده بود ، تاپیکم هم نبودش !

ندیده بودمش !

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
اهان ببخشید !

اخه برام پی ام نیومده بود ، تاپیکم هم نبودش !

ندیده بودمش !
تو این مواقع اگه پست های روزهای قبل رو ببینی , متوجه میشی که ادغام شده یا کلا حذف شده .

خدا ببخشه .

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
دوست عزیز ، ظاهراً شما هم سوادتون نم کشیده شایدم این سربازی که میگن کور شده شما باشین که امضای به این بزرگی رو نمیبینید....
به هر حال محترمانه ازتون خواهش میکنم ، دیگه در این تاپیک پست نزنید...
متاسفانه این تاپیک تبدیل شده به جایی برای افزایش پست ، هواداران پی پی و اس اس...

....

سلام آقا حامد
خسته نباشید
میخواستم بپرسم این آقا حق اینو داره که وضعیت این سرباز مظلوم که توسط طرفداران خودشون بیجاره شده رو اینجوری مورد تمسخر قراربده ؟؟؟!؟!؟؟؟؟
البته ایشون تو پستهای قبل راجب ترکها و لرها که همه از اقوام ایرانی هستند بی احترامی های مشابه داشتند
عنادشون به استقلال و پرسپولیس هم بر همگان روشنه
آیا صرفا به اسم تاپیک شخصی طرفداران یک تیم هر خزعبلی رو میشه گفت ؟(با پوزش از این حرف بد ولی کلمه بهتری پیدا نکردم )
اصلا ایشون چه طوری به خودش اجازه میده به یکی از ریشه دارترین و محبوب ترین تیمهای ایران بگه پی پی ؟؟؟!!
بازم از این دخالتم پوزش میخوام
میخواستم هم نظرتون رو بدونم هم خواهش کنم لطف کنید این پستهای ناراحت کننده که باعث و عامل اکثر تشنجات فرومیه رو پاک بفرمائید
بازم از دقت و توجهتون ممنونم
یا حق

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
سلام آقا حامد
خسته نباشید
میخواستم بپرسم این آقا حق اینو داره که وضعیت این سرباز مظلوم که توسط طرفداران خودشون بیجاره شده رو اینجوری مورد تمسخر قراربده ؟؟؟!؟!؟؟؟؟
البته ایشون تو پستهای قبل راجب ترکها و لرها که همه از اقوام ایرانی هستند بی احترامی های مشابه داشتند
آیا صرفا به اسم تاپیک شخصی طرفداران یک تیم هر خزعبلی رو میشه گفت ؟(با پوزش از این حرف بد ولی کلمه بهتری پیدا نکردم )
اصلا ایشون چه طوری به خودش اجازه میده به یکی از ریشه دارترین و محبوب ترین تیمهای ایران بگه پی پی ؟؟؟!!
میخواستم هم نظرتون رو بدونم هم خواهش کنم لطف کنید این پستهای ناراحت کننده که باعث و عامل اکثر تشنجات فرومیه رو پاک بفرمائید
یا حق
منم حرفهای فرزاد رو تایید میکنم چرا نبایستی راجب این قضیه بحث کرد
بعدش هم این سپاهانی ها (مسئولانش ) سره مردم اصفهان رو که فریب دادن و یه عده رو دور خودشون جمع کردن بهتره این جا مسایل روشن بشه تا احساس بزرگی بهشون دست نده

این خبر رو هم بخونید صبح امروز هم در رادیو جوان هم این خبر رو گفتن و با خانواده احمدی هم تماس گرفتن و خبر رو هم تایید کردند

تو بخش ورزش بایستی در مورد مسایل ورزشی بحث بشه و همه با هر طرز تفکری که دارند میتونند نظر بدن ولی نبایستی به همدیگر توهین کننند
محدودیت اعضا در مور بحث نکردن در مورد بعضی مسایل درست نیستش

نمیدونم دلیل اینکه راجب سپاهان نبایستی بحث بشه چی هستش ...! حال دو تاپیک سپاهان و کل کل بوده و هر کدوم یه جورایی به محدودیت کشیده شد و نتیجه نرسیده
این مساله سپاهان همچنان ادامه خواهد داشت چون رای استیناف هم مونده هنوز ....
یه تاپیکی اختصاص بدید راجب این موضوع تا همه نظر خودشون رو بگن کسایی که قوانین سایت رو هم نقض کنند با هاشون برخورد بشه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت همه دوستان
من هم نظرات مشابه شما دوستان خوبم f@rzad و xpin رو دارم و حتي مواردي رو در pm خدمت حامد خان عرض كردم . با توجه به پاسخهاي حامدخان به بنده فكر ميكنم بايد چند وقتي دندان روي جگر گذاشت تا حامد خان بتونه يك سرو ساماني به تالار بده . از همه بچه ها خواهش ميكنم به يگانه عامل تشنج تالار ورزش كاري نداشته باشند تا حامدخان فكري براي اين جناب بكنه.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام آقا حامد
خسته نباشید
یا حق

فرزاد جان زیاد ناراحت نشو!

این آقایون کسایی هستن که نه تنها بی احترامی کردن رو به دیگران خیلی خوب بلدن (نمونه هاش رو هم که خودت گفتی) بلکه خوب بلدن قلم پای مردم رو بشکونن که به تاپیکشون پا نذارن (رجوع بشه به پیغام خصوصی ای که همین آقا برای ساسان فرستاده بودن و ایشون رو تهدید کرده بودن که اگر به تاپیکشون پا بذارن قلم پاشون رو خرد میکنن!!! :D) و خوب بلدن چشم بچه ی مردم رو کور کنن و خلاصه از این کارای قشنگ زیاد بلدن.

آقا حامد منم درخواستم اینه که به این وضع یه سروسامونی بدید. من خودم تا حالا چندین بار به خاطر شرکت کردن تو همین بحثا مورد بازخواست (چه شما چه سایر مدیرا) قرار گرفتم. نمیگم تقصیری نداشتم ولی اگر به این وضعیت سامان داده بشه دیگه این مشکلات پیش نمیاد.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
(رجوع بشه به پیغام خصوصی ای که همین آقا برای ساسان فرستاده بودن و ایشون رو تهدید کرده بودن که اگر به تاپیکشون پا بذارن قلم پاشون رو خرد میکنن!!! :D) و خوب بلدن چشم بچه ی مردم رو کور کنن و خلاصه از این کارای قشنگ زیاد بلدن.
اد.

این قضیه راسته ؟

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خیلی ممنون از لطف بیش از اندازه ی دوستان نسبت به من و اینکه دورادور نظاره گر تاپیک سپاهان هستند ، بسیار قدردانی و تشکر میکنم...
آقا فرزاد اگه من نوشتم اس اس و پی پی ، به نوعی خواستم صحبت هامو خلاصه و کلمه ی های بزرگ رو به اختصار بنویسم ، نمیدونستم ، به دوستان بر میخوره ، خودم الان میرم ویرایشش میکنم.
سایر دوستان هم نظراتشون رو گفتند که هر کس نظرش لا اقل برای خودش محترمه..
اگر قرار باشه ، دوستان استقلالی و پرسپولیسی برای ایجاد کل کل ، پا به کلوپ سپاهان بذارند ، یک امضا که سهله ، به سایر دوستان سپاهانی هم میگم که امضای من رو کپی کنند.
اگر من هم بخوام توهین های دوستان پرسپولیسی و استقلالی رو مثل آقا فرزاد اینجا قرار بدم ، که لا اقل ، 80-90 مورد در این چند روزه بوده ....
اگر بخوام در پرایویت مسیج دستکاری کنم و تهمت دروغ و ناسزا گفتن به اشخاص بزنم هم بسی آسان و سهله....

اما در مورد بحث در مورد کمیته ی انضباطی و مصدوم شدن سر باز
تا الان 5تا تاپیک به این موضوع اختصاص داده شده ف آیا باز هم میخواهین ، تاپیک جدید بزنین و این موضوع رو باز هم بیشتر از پیش مورد ببرسی قرار بدین؟
میتونید استعداد خودتون رو در کارهای مهم جامعه ، از جمله کار آگاه شدن هم بسنجید....

به هر حال اگر من تنها عامل تشنج این جا هستم ، که البته نظر هر شخص برای خودش محترمه ، این تشنج رو خودتون بوجود آوردین ، و همه ی اعضایی که الان اینجا پست دادند ، جرمشون بسیار سنگین تره .....

دلیلش هم مشخصه

اگر کسی از من دلخوره ، میتونه ، پرایویت مسیج بده ، و ازم گلگی کنه ، این کاری که شما میکنین ، در عمل اسمش زیر آب زنی هستش که کار بسیار زشتیه ( در فرهنگ ما البته)

شرمنده سرتون رو درد آوردم ، امیدوارم ، روزی برسه ، که اول یه نگاه به خود کنیم ، و عیب های خودمون رو برطرف کنیم ، بعدش به دنبال عیب جویی از دیگران باشیم..

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
میتونید استعداد خودتون رو در کارهای مهم جامعه ، از جمله کار آگاه شدن هم بسنجید....

به هر حال اگر من تنها عامل تشنج این جا هستم ، که البته نظر هر شخص برای خودش محترمه ، این تشنج رو خودتون بوجود آوردین ، و همه ی اعضایی که الان اینجا پست دادند ، جرمشون بسیار سنگین تره .....

اگر کسی از من دلخوره ، میتونه ، پرایویت مسیج بده ، و ازم گلگی کنه ، این کاری که شما میکنین ، در عمل اسمش زیر آب زنی هستش که کار بسیار زشتیه ( در فرهنگ ما البته)

..

واقعا براي طرز صحبت ، طرز فكر و همچنين برداشتي كه از اين تاپيك ، حرفهاي من و ديگر دوستان و در كل فرهنگ انجمن هاي آنلاين كه دارين ، براي شما و خودم متاسفم . :hmm:

بالا