SATpt
Registered User
- نوشتهها
- 541
- لایکها
- 0
حامد جان، چقدر زود ناراحت میشی، مدیر عزیز و دوست داشتنی(این نه لحن تمسخر داره نه لحن شوخی) من با کدوم قضایا مشکل دارم؟!!! استدلال منطقی برات آوردم که آقا این تاپیک بره گفتگوی آزاد بهتره، شما حرفم رو که قبول نمیکنی، دلیلشم که نمیگی بعد به من میگی مشکل داری!!!؟به نقل از hamedsullivan :دوست عزیز شما مثل اینکه یخورده مشکل دارید با قضایا !!
از شانس بد دوستان بنده مدیرم و باید تصمیم بگیرم , شما هم در صحبت کردن مراعات کنید .
موفق باشید .(این بحث رو اینجا ادامه ندید لطفا)
اما در مورد تغییر عنوان تاپیک،ممنونم.
بابا خوبه من تو حرفهام هیچی نمیگم، اینقدر گیر میدی؟ اون لحن ... مقصودم این بود که اون جمله ی نقش در اعتلای ورزش رو کنایه از این نوشتم که اولا اینجا نقشی در اعتلای ورزش نداره! ثانیا یه وقت کسی برا جواب دادن از این حرفهای صدتا یه قاز نزنه.
اما حالا که بحث به اینجا رسید، یه توضیح کلی میدم که هم شما و هم بقیه دوستان بیشتر ملتفت بشن.
ببینید من به این تاپیک که از لحاظ ضد اخلاقی بودن و ... گیر ندادم ولی تو تاپیک عکسهای دیدنی این مطلب رو نوشتم که دوستان ناراحت شدن و از این حرفا.حرف اصلی من اینه که اگه شما(نوعی) قصد خیر دارید، مثلا در تاپیک عکسهای دیدنی میخواین دوستان رو با ورزشکاران و عکسهای جالبشون آشنا کنید. اینکه صاف رو عکسهایی دست بذارین که ورزشکاره با همسزش داره ... یا تو استخره یا چیزهایی که شما از من بهتر میدونید. نیست مگر اینکه بوسیله تحریک شهوت و لذت، مخاطب و بازدیدکننده بیشتری داشته باشید. و کاملا میشد این مساله رو در همون تاپیک حس کرد، چون تا زمانیکه عکسها طبیعی و بی مشکل بود. زیاد استقبال نشد اما بعد از اضافه کردن اون عکسها کلی طرفدار پیدا کرد! این یه مطلب وجدانی است و نیازی به استدلال هم نداره، هر چند خیلی از دوستان در حرف انکار میکنند.بله اگر از 10تا عکس یه عکسش اینجوری بود نمیشد بگی تاپیک از موضوعش منحرف شده ولی ... اما در مورد این تاپیک به نظر من این گفته ها بیشتر در این تاپیک صادقه، چون برای این تاپیک از اون لحظه اول هیچ هدفی متناسب با این بخش نمیشد در نظر گرفت، هر چند آقا حامد تونستن در نظر بگیرن!(آشنایی با ورزشکاران!!!) و اینکه استارتر تاپیک در عنوان مینویسه خوشگلترین نه مثلا بهترین، بهترین شاهد بر این مدعی است. دوستان اگه یه نگاهی به روند پستها از اون پست اول تا پستهای صفخه 4 بندازن، وجدانشون حرفهای من رو تصدیق میکنه هرچند ممکنه خودشون باز هم انکار کنند.
در پایان:
حامد جان اگه شما باز هم نه به عنوان اینکه حامدی و من هم دوستت دارم، بلکه به عنوان مدیر بخش با حرفهای من مخالفی و از تذکراتم ناراحت میشی و باعث شده از مدیر بودنت پشیمون بشی، بنده دیگه تذکر نمیدم. اصلا هم ناراحت نیستم و نمیشم. چون کاملا شما رو درک میکنم و میدونم که از 100 نفر در این بخش یکی بیشتر مثل من پیدا نمیشه، پس عمل کردن به حرفهای من مساوی با جنگ با 99 نفر. و من نمیخوام شما جونت رو به خاطر من از دست بدی :lol: