سلام ، با زحمت ها چه میکنی؟؟آقا حامد کم پیدایی. کجایی بابا؟ خوبی؟ ردیفی؟
مجید جان تا دو روز قبل که *چیزی به دستم نرسید ،دیروز هم چک نکردم ، الانم یاهو لاگین نمیکنه!!اقا حامد جواب پي ام رو بده عزيزم !
چشم برادر.....حامد حتما یه زنگ بزن کارت دارم .
عجب !.......مجید جان تا دو روز قبل که *چیزی به دستم نرسید ،دیروز هم چک نکردم ، الانم یاهو لاگین نمیکنه!!
به موبایلم ؟؟!!!!!حامد به موبايلتم زنگ زدم گوشيو وردار .....(بابايي گوشيو وردار )
سلامسلام حامد جان
می گم این تاپیک اخبار ورزشی رو چرا استیکی نمی کنی ؟ چون می شه کلی اخبار به خوردش داد بچه های اینجا هم که فعال هر کی یه کلوپ زده .
سلام , ای بابا , بنده با پست کسی مشکل ندارم , بعضی از پست ها با قوانین مشکل دارن.آقا سلام
من تا حالا اینجا پست نزدم چون از دست این آقا حامد شاکیم . شما زورتون به پست های من می رسه ؟
یه پیشنهاد ...
من می گم الان که آخره سال هست بیاین بهترین های بخش ورزش پی تی را انتخاب کنید .
مثلا بهترین کلوپ هواداری
بهترین خبرنگار ( که نمی شه گفت ) خبر نویس
نمی دونم یکسری بخش .
حتی می تونید بهترین های هر بخش پی تی را نیز اعلام کنید .
نحوه انتخاب هم به صورت رای گیری توسط خود اعضا
نظر بدیه ؟
سلام یاشار جان , فرمایش شما کاملا درسته در فکرش بودم قبلا, ولی شرایط مساعد نبود الان میشه یه کاریش کرد.سلام آقای hamedsullivan.
راستش من زیاد تو این بخش نمیام، اما به نظر شما آیا دیگه زمان اون نرسیده که این قسمت از زیرمجموعهء موضوعات عمومی بیرون بیاد و خوش به یک بخش مستقل تبدیل بشه؟
ظاهراً بخش فرهنگ و هنر هم در ابتدا یکی از زیرمجموعه های موضوعات عمومی بوده، اما بعد از گسترده شدن و فعال شدن، خودش به یک بخش کامل با 4 زیربخش تبدیل شد. فکر می کنم اگه به همون ترتیب مثلاً یک بخش جدید با عنوان ورزش به وجود بیاد که خودش به چند بخش متنوع دیگه تقسیم بشه جالب باشه.
نظر شما چیه؟
قربانت , توپ توپم....چطوری حامد جون ؟
به سلاااااااااااااااااااااااامقربانت , توپ توپم....