LAPD
Registered User
اگه بود الان ایران منفجر شده بود.اطلاع رسانی نیست
عقل که دور از جون برخی افراد که هست !!!
تاپیک زده بودم در مورد دلار , یارو اومد گفت ای بابا اونایی با دلار سر و کار دارن که میخوان پول سرور بدن !!
اگه بود الان ایران منفجر شده بود.اطلاع رسانی نیست
عقل که دور از جون برخی افراد که هست !!!
مشکل ریشه ای تر از این حرف هاست
دلال های خرده پا نوچه های مافیای صرافی هستند حرف خودشون نیست اینا وظیفشون لات بازیه و به هم ریختن بازار سود رو آن صرافی میکند که مبالغ بسیار از دولت میگیرد و قرار است پخش کند ولی نمیکند
منظور اینکه این وسط نه صراف می تونه و نه دلال
اقتصادی که به دست صراف و دلال بهم بریزه که اقتصاد نیست
دلار به 1640 تومان هم رسیده
گه چهارتا صرافی و دلال فردوسی میتونستن دلار 1119 تومن رو برسون به 1780 تومن , و این خواست دولت نبود , خاک فردوسی رو به توبره میکشیدن , قلاده مینداختن گردنشون توی خیابون تابشون میدادن بعدم تو همون میدون فردوسی دارشون میزدن !!
بیخودجوالکی ندین....واردات اصلی وعمده کشورتوسط دولت و3پابادلارهای 1100تومنی وپایینترانجام میشه......پس تاثیرچندانی روی قیمت اجناس اصلی نبایدداشته باشه.......مگراینکه برادران3پایی بخوان ازآب گلالودبیشترماهی بگیرن که اگه تُخ دارین توروی اوناوایسین........کسایی هم که بصورت عمده لوازم کامپیوتروگوشی واردمیکنن اکثرشون کارت بازرگانی دارن که بازم بادلار1100تومنی واردات میکنن.......هرچندبابهانه دلارگرون جنسشون روبادلار1700تومنی به مشتری میندازن.....اگه عرضه دارین ازشون خریدنکنین.......آیفون وآیپدنداشته باشین که نمیمیرین...بعدشم تورم یعنی اینکه پول نقددست ملت باشه.....ولی الآنه همه دارن پولشون رومیدن به دولت تاسکه یادلاربخرن.......ودولت هم داره پول همه روبه جیب میزنه.......بعدش که پول روجمع کردخیلی راحت میتونه هم طلاوهم دلاروبکشه پایین.......درهرحال دهن ملت سرویسه چون باپولشون نمیتونن کارکنن
میگم امسال این جهاد اقتصادی کولاک کرد
اصن من جوک میگم.....شمابوگو.....میخوام بدونم الآن شمایی که کارت بازرگانی داری بادلارآزاد1700تومنی جنس میاری؟؟؟دولتت هم نفت من رومیفروشه جاش دلارمیگیره مفت مفت میده شماهاکه کارت بازرگانی دارین ورانتخوارید.....هنوزکه تحریمهابه اجرادرنیوده پس الکی آدرس غلط نده......جنستوگرون کن ولی اینجاواسه من خالی نبند................چون بهم تهمت زدی منم عین خودت جوابتودادم......شبت بخیرجک میگی مثل کلاس ای بنزمیخوام بدونم دولت این دلار 1100 تومنی که میگی رو از چاکش در میاره؟باید یه گوزی رو بفروشه که پولش رو به دلار بگیره دیگه؟وقتی ریده شد به بانک مرکزی و تحریم شد دیگه عوض دلار شقیقه میگیره!همون 1100 تومن میده به شما!برو صف وایستا بگیر!بدو!