• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دلالی! چگونه؟

7star

Registered User
لایک‌ها
280
سلام
هر کاری میخوام انجام بدم سرمایه زیاد میخواد که من هیچ پولی ندارم که انجامش بدم! در حال حاضر تنها کاری که میتونم انجامش بدم, دلالی است!
چه کارهایی را میشه بصورت دلالی انجام داد؟
ممنون میشم پاسخ بدید!

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
حالا چرا دلالی؟
چون " اینروزها همه دلالند... شما چطور؟ "
نمیدونم چقدر پول دارید اما کار پخش کوچیک هم میتونید انجام بدید. اوایل سود کم بعد سود بالاتر.
اهل کار باشی کار هست رفیق.

badform

Registered User
لایک‌ها
97
سلام
هر کاری میخوام انجام بدم سرمایه زیاد میخواد که من هیچ پولی ندارم که انجامش بدم! در حال حاضر تنها کاری که میتونم انجامش بدم, دلالی است!
چه کارهایی را میشه بصورت دلالی انجام داد؟
ممنون میشم پاسخ بدید!

دوست عزیز بدون پول چطوری می خوای دلالی کنی؟
بدون پول واسطه یا بازاریابی می تونی کنی

T I A M A T

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
29
دوستانی که میگن دلالی چیه

فکر کردین تو بازارچه دارن چیکار می کنن ؟ سعی می کنن زیر قیمت از یکی بخرن و قیمت بالاتر به یکی دیگه میفروشن . یعنی دلالی

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
آقا ایران مهده دلالیه مردم اینطوری نون در میارن نه با کار کردن لطفا از راه های خودتون بگین که ما هم سود ببریم.ضمنا عزیزان تاپیکو بهم نریزن چون نسل ایرانی یعنی همین بیخودی خودتون رو امام زاده و پیغمبر نشون ندین!!

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 4 Beta

badform

Registered User
لایک‌ها
97
آقا ایران مهده دلالیه مردم اینطوری نون در میارن نه با کار کردن لطفا از راه های خودتون بگین که ما هم سود ببریم.ضمنا عزیزان تاپیکو بهم نریزن چون نسل ایرانی یعنی همین بیخودی خودتون رو امام زاده و پیغمبر نشون ندین!!

کسی که تاپیکو به هم نریخت و ادعای پاکی و امام زاده بودن نکرد که شما نسل ایران را جمع بستی .
ضمنا جالبه کسی که تو امضاش حرف از عسل و دامنه بی واسطه می زنه می گه نون تو دلالیه و با یک جمله رفع مسئولیت هم می کنه...
توجه تون را به این مطلب جلب می کنم ( حتما لینک مقاله را مطالعه کنید :

"اوضاع اقتصادی کشور متاسفانه و در یک کلمه “اسف بار” است. تورم افسار گسیخته باعث فقیر و فقیرتر شدن روزانه ی یک عده و پولدار و پولدارتر شدن عده ی دیگر می شود. در چنین اوضاع و احوالی تئوریزه کردن “کلاهبرداری” و اخلاقی جلوه دادن آن بسیار ساده می شود و طبیعی است شخصی که هر روز جلوی چشمانش از داراییش کاسته می شود و به دارایی همسایه ی پولدارش افزوده می گردد، هر لحظه شاهد دزدی قانونی از مال خود – تحت لوای پدیده ای به نام “تورم” – می باشد و برای چنین شخصی تئوریزه کردن “کلاهبرداری” و “اخلاقی ” جلوه دادن آن برای خود از آب خوردن هم آسانتر می شود.
در این مورد من قبلا مقاله ای نوشتم که توجه شما را به آن جلب می کنم: تحلیل روز اقتصادی از اوضاع و احوال کنونی

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
کسی که تاپیکو به هم نریخت و ادعای پاکی و امام زاده بودن نکرد که شما نسل ایران را جمع بستی .
ضمنا جالبه کسی که تو امضاش حرف از عسل و دامنه بی واسطه می زنه می گه نون تو دلالیه و با یک جمله رفع مسئولیت هم می کنه...
توجه تون را به این مطلب جلب می کنم ( حتما لینک مقاله را مطالعه کنید :

"اوضاع اقتصادی کشور متاسفانه و در یک کلمه “اسف بار” است. تورم افسار گسیخته باعث فقیر و فقیرتر شدن روزانه ی یک عده و پولدار و پولدارتر شدن عده ی دیگر می شود. در چنین اوضاع و احوالی تئوریزه کردن “کلاهبرداری” و اخلاقی جلوه دادن آن بسیار ساده می شود و طبیعی است شخصی که هر روز جلوی چشمانش از داراییش کاسته می شود و به دارایی همسایه ی پولدارش افزوده می گردد، هر لحظه شاهد دزدی قانونی از مال خود – تحت لوای پدیده ای به نام “تورم” – می باشد و برای چنین شخصی تئوریزه کردن “کلاهبرداری” و “اخلاقی ” جلوه دادن آن برای خود از آب خوردن هم آسانتر می شود.
در این مورد من قبلا مقاله ای نوشتم که توجه شما را به آن جلب می کنم: تحلیل روز اقتصادی از اوضاع و احوال کنونی

نمیدونم ولی پست های اولو بخونی میفهمی

بالا