آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

دلفي كاراش كمك كنن (كد پيج)

شروع موضوع توسط rmb_ali ‏5 جولای 2003 در انجمن بایگانی

  1. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    من توي databas desktop چه كد پيجي رو براي ديتا بيس hم انتخاب كنم تا بتونم توي اون فارسي بنويسم؟ فايلم ام رو تحت paradox 7 تعريف كردم
     
  2. sefrvayek

    sefrvayek Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    557
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Iran
    احتياجي به تعريف كد پيج نيست اگه از ويندوزي كه فارسيه ( مثل پارسا 99) استفاده ميكني معمولا مشكلي با فارسي ديدن نداري. البته توصيه ميكنم اسم فيلد ها رو به انگليسي بنويسي. چون بعدا ميتوني اونها رو توي Grid فارسي كني. ببينم ... خيلي مقيدي كه از پارادوكس استفاده كني؟
     
  3. rezavalinezhad

    rezavalinezhad کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    122
    تشکر شده:
    2
    متأسفانه الان روي سيستمم نصب نيست و نمي‌تونم صد در صد جواب بدم ولي تا اونجاييكه خاطرم هست با فرمت 7 paradox و كاراكتر كد ansi ميشه حروف يونيكد فارسي رو توي ديتابيس ذخيره كرد.
    يك راه ديگه هم استفاده از فارسي‌سازهاست كه كاراكترهاي فارسي رو در محل كاراكترهاي انگليسي ذخيره مي‌كنند.
     
  4. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    اقا ما از خير paradox 7 گذشتيم و ميخوايم بريم سراغ sql حالا يه سوال جديد :
    كدوم ورژن sql براي فارسي بهتره اين يه سوال
    سوال بعدي مربوط به فارسي سازي مي باشد و اون اينه كه سيستم عامل من ويندوز 2000 هست ولي اگر روي lan كسي پيغام فارس برام بفرسته اونو درست نشون نميده البته براي تايپ فارسي تو office هيچ مشكلي ندارم اگه كمك كنيد ممنون ميشم
     
  5. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    اقا ما sql 2000 رو نصب كرديم ولي نميدونم چه جوري ارتباط بين دلفي با sql رو برقرار كنم راهنمايي بفرماييد
     
  6. sefrvayek

    sefrvayek Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    557
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Iran
    من بطور خلاصه برات ميگم. براي اتصال به sql server يا هر engine ديگري اول بايد مشخص كني كه از چه Data Access API ميخاي استفاده كني. معمولا از ODBC يا ADO استفاده ميشه. براي اتصال از طريق ODBC احتياج به ساختن يك Alias داري كه اين كار از طريق BDE Administrator يا ODBC Manager توي Control Panel قابل انجامه. براي دسترسي از طريق ADO بايد از يك Connection String استفاده كني. اينكار هم با قرار دادن يك كامپوننت به نام ADO Connection و تنظيم خاصيت Connection String اون قابل انجامه. بحث مفصليه بايد سوالتو ريز تر كني. :)
     
  7. panypay
  8. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    از راهنماييت خيلي ممنونم ولي من فكر ميكردم به اندازه كافي سوالم ريز و دقيق هست با اين حال روش اولو يادم كه چند وقت پيش شنيدم زياد روش خوبي نيست حالا به چه دليل نمي دونم ولي روش دوم كه تازه به گوشم خورده رو اگر ميشه بيشتر توضيح بده چون من رفتم توش دو تا انتخاب داشت كه باليي غير فعال بود و پاييني رو كه ردم يه ليست داد حالا اگه يه توضيح بدي ممنونتم
     
  9. sefrvayek

    sefrvayek Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    557
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Iran
    آره كلا اگه از BDE استفاده نكني خيلي بهتره. هم خيلي كنده و هم فايلهايي كه ميسازه وحشتناك بزرگه. من الان دلفي نصب شده ندارم و از روي حافظه ميگم.
    يه فرم Data Module به پروژت اضافه كن. يه ADOTable و ADOConnection روش بزار. و يه DataSource . بعد Table و Datasource رو بهم لينك كن. بعد برو تو خاصيت Connection String مربوط به ADOConnection و Engine ت رو انتخاب كن. آخر سر هم يه تست از Connection ت بگير و در آخر Table ت رو Active كن و خلاص.
     
  10. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    اقا دستت درد نكنه ولي يه مشكل اولا اين كه وقتي ميخوام engin رو انتخاب كنم براي sql دوتا engin داره يكي نوشته :
    Microsoft OLE DB Provider for SQL server
    يكي ديگه :
    SQL server Replication OLE DB provider for DTS
    كدوم به كدومه و هر كدوم به چه دردي ميخوره در ضمن چه جوري ميتونم اين data moudule رو به مثلا يه dbgride روي يه فرم لينك كنم بازم ممنون
     
  11. sefrvayek

    sefrvayek Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    557
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Iran
    چيزي كه شما دنبالشي همون اوليه. براي لينك كردن Grid اول توي unit ش ميري DataModule رو به ليست uses ها اضافه ميكني. اين كارو از منوي file-> useunit هم ميتوني انجام بدي. بعد ميري خاصيت DataSorce مربوط به Grid رو ميذاري اسم فرم ديتا ماژول نقطه اسم Datasorce.
     
  12. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    اقا دستت درد نكنه ولي بايد بعدا اينو تست كنم فعلا خيلي گرفتارم
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی