بازدید امروز 14 فروردین هم افتضاهه از فردا اگه درست نشد باید این مشکل رو جدی بگیریم
ctcn8311885 Registered User تاریخ عضویت 20 سپتامبر 2014 نوشتهها 3,304 لایکها 1,168 محل سکونت ★★★★★ 3 آپریل 2015 #21 بازدید امروز 14 فروردین هم افتضاهه از فردا اگه درست نشد باید این مشکل رو جدی بگیریم
webtarahan کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 26 نوامبر 2015 نوشتهها 22 لایکها 5 سن 32 13 آپریل 2016 #22 سلام و عرض ادب خدمت متخصصان پرشین تولز من سایتم به شدت افت کرده با کلمه طراحی سایت صفحه یک گوگل بودم رفته صفحه دوم علت چیه در صورتی که ورودی های سایتم و بک لینک هام همه درسته ؟
سلام و عرض ادب خدمت متخصصان پرشین تولز من سایتم به شدت افت کرده با کلمه طراحی سایت صفحه یک گوگل بودم رفته صفحه دوم علت چیه در صورتی که ورودی های سایتم و بک لینک هام همه درسته ؟
mohebali Registered User تاریخ عضویت 16 فوریه 2010 نوشتهها 9,476 لایکها 6,494 محل سکونت طیــــران 13 آپریل 2016 #23 به نقل از webtarahan : سلام و عرض ادب خدمت متخصصان پرشین تولز من سایتم به شدت افت کرده با کلمه طراحی سایت صفحه یک گوگل بودم رفته صفحه دوم علت چیه در صورتی که ورودی های سایتم و بک لینک هام همه درسته ؟ کلیک کنید تا بازشود... واقعا اینجا هوشمندانه بک لینک گرفتید. فکر کنم با این لینک برا سالها صفحه اول باقی می ماند
به نقل از webtarahan : سلام و عرض ادب خدمت متخصصان پرشین تولز من سایتم به شدت افت کرده با کلمه طراحی سایت صفحه یک گوگل بودم رفته صفحه دوم علت چیه در صورتی که ورودی های سایتم و بک لینک هام همه درسته ؟ کلیک کنید تا بازشود... واقعا اینجا هوشمندانه بک لینک گرفتید. فکر کنم با این لینک برا سالها صفحه اول باقی می ماند