• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دلیل فیلتر نشدن بعضی سایت ها

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
چند تا نکته وجود داره
1- تا گزارش ندید بررسی نمی کنن (معمولا رقبا گزارش میکنن با توجه به اینکه افزونه فایرفاکسشم موجوده کار سختی نیست گزارش دادن سایت ها)
2- اینکه ممکنه فیلم هایی که میزاره مشکل ندارن
3- دوبله و سانسور شده هستند و مجوز دارن و شاید باز نشر می کنن
4- سایتش تازه بالا اومده
5- ممکنه فیلم های مورد دار رو بعد از گرفتن اخطار سریعا حذف میکنه و بدین ترتیب فقط لینک مطلبش باقی می مونه
6- از روش های گری هت هم نمیشه غافل شد بند پ و...
برادر من سایت می شناسم یکی از دسته بندی هاش فیلم بزرگسال هست ، این به کنار سریال مستر اف سوسک می زاره حتی اسمش رو هم خیلی راحت می نویسه
فیلتر هم نمیشه !!!!
انوقت سایت موزیک من امروز دامین عوض کردم فردا دیدم فیلتر شده:general710::eek:

جناب خان

Registered User
لایک‌ها
335
نوشته : " مطمئن باشید که ستاد فیلترینگ بدون دلیل هیچ سایتی را فیلتر نمی‌کند، بلکه دلایلی مثل مستهجن بودن، مخالفت با اعتقادات دینی، دزدی اطلاعات و ... سبب فیلترینگ هستند، پس باید با احترام به هنجارهای تعیین شده از پولشویی و سرقت اطلاعات شخصی خود جلوگیری کنیم."
:general304::general304::general304::general304::general304::general304: هه هه هه وُ
نمونه های فیلتر شدن عادلانه و با دلیل :
1- شریک بنده یه بلاگ داشت من مطالبو منتقل کردم رو وردپرس سایت اومد بالا میخواستیم مطالبو ویرایش کنیم بعد تازه تو گوگل و ساماندهی ثبت کنیمو ... ورداشتن سایتو فیلتر کردن !:general208: سایت هنو تو گوگل ثبت نشده بازدید نداره ولی فیلترش کردن :( بلاگه خودش رتبش حدود 800 ایرانه الکساش کلی بازدید داره هنو فیلترش نکردن ! :general208::general208::general208: بعد کپیشو :general211:
2- خیلی از سایتها رو دیدم فیلم ایرانی میذارن فقط فیلتر میشن بعد یارو فیلم و سریال خارجی + فیلم های +18 رو گذاشته تو سایتش فیلتر نمیکننش :general208:
3- یکی از دوستان بنده که آشنایی داره با عزیزانی که فیلترینگ انجام میدن ، از یه سایتی خوشش میومد از من خواست کمکش کنم مشابه همچین سایتی رو براش راه اندازی کنم که روش کار کنه منم رو حساب دوستی که با ایشون داشتم انجام دادم و تحویلش دادم چند روز بعدش که سایترو یه بار دیگه ببینم متاسفانه دیدم سایت فیلتره از دوستم پرسیدم این چرا فیلتر شده ، گفت خودم گفتم ببندنش :eek:
از این دست موارد زیاده متاسفانه نت ایران پر شده از فیلتر های الکی ، ناعادلانه ، بی منطق ، از روی قصد و غرض ، پارتی بازی و ... |

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
سایت تبیان دات نت متعلق به تبلیغات اسلامی دارای محتوایی آموزشی پورنو هست ولی فیلتر نمیشه

subiran

Registered User
لایک‌ها
54
چند تا نکته وجود داره
1- تا گزارش ندید بررسی نمی کنن (معمولا رقبا گزارش میکنن با توجه به اینکه افزونه فایرفاکسشم موجوده کار سختی نیست گزارش دادن سایت ها)
2- اینکه ممکنه فیلم هایی که میزاره مشکل ندارن
3- دوبله و سانسور شده هستند و مجوز دارن و شاید باز نشر می کنن
4- سایتش تازه بالا اومده
5- ممکنه فیلم های مورد دار رو بعد از گرفتن اخطار سریعا حذف میکنه و بدین ترتیب فقط لینک مطلبش باقی می مونه
6- از روش های گری هت هم نمیشه غافل شد بند پ و...

1-چند باری دیدم فیلتر شدن اما سریع طی یکی دو روز باز شدن همون ادرس رفع فیلتر شده
2- 90 درصد سریال ها و فیلم های هالییود رو بدون هیچ سانسوری قرار میدن
4- سایت خیلی قدیمیه رنک 180 ایران رو داره
5-من ندیدم چیزی حذف کنه

ممنونم که در این تاپیک شرکت کردید

haftir

Registered User
لایک‌ها
470
به نام خدا
پارتی
خدافظ

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
دوستانی که گفتن عاغازاده هستنو فلان
دوستان توجه کنین من خودم چند ساله سایت فیلم دارم و قانونی که تو سایت فیلم جاریه اینه:
تو سایت های فیلم اونها فقط به اسم فیلم و کارو فیلم نیگا میکنن یعنی تو فیلتیرنگ اصلا کاری داخل محتوای فیلم ندارن که سانسور شده یا نه
فقط کاور و عنوان فیلم والسلام
این هستی دانلود هم امنسال سه بار فیلتر شده نگین چرا فیلتر نمیشه با دامنه های دات کام ای ار فیلتر هستن

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
بند پ.
که ما از این شانسا نداریم.:(

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
سوال:
آیا میزان احتمال و تعداد دفعات فیلتر شدن (به درست یا به اشتباه) سایتی که در ایران هاست شده با سایتی که در خارج ایرن هاست شده فرق داره؟ کدوم بیشتره؟
در پیگیری برای رفع فیلتر کدوم یکی بهتره؟
آیا پسوند دامنه (ir یا com یا net یا ...) هم توی این موضوع موثره؟

far30mobile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت فیلم اگه ساماندهی ثبت باشه و فیلم هایی که مورد دارن نباشه داخل سایت فیلتر نمیشه . اگه موردی هم باشه ایمیل میدن حذف بشه . ندونسته کسی رو به پارتی و اینا محکوم نکنید الان رو گوگل بزن دانلود فیلم سایت های صفحه اول هیچکدوم فیلتر نمیشن

svb93

Registered User
لایک‌ها
138
به نام خدا
پارتی
خدافظ
دقیقا همین مورد هست
دوستانی که گفتن عاغازاده هستنو فلان
دوستان توجه کنین من خودم چند ساله سایت فیلم دارم و قانونی که تو سایت فیلم جاریه اینه:
تو سایت های فیلم اونها فقط به اسم فیلم و کارو فیلم نیگا میکنن یعنی تو فیلتیرنگ اصلا کاری داخل محتوای فیلم ندارن که سانسور شده یا نه
فقط کاور و عنوان فیلم والسلام
این هستی دانلود هم امنسال سه بار فیلتر شده نگین چرا فیلتر نمیشه با دامنه های دات کام ای ار فیلتر هستن

دوست عزیز این مورد 100% در ایران اجرا میشه و اقازاده ها و اونایی که وضع مالیشون خوبه خیلی با من و امسال من فرق دارن
حدود 1سال پیش سایت من بخاطر این بازی فیلتر شد :
دانلود بازی Assassin's Creed
هر روز پیگیری میکردم که زودتر رفع فیلتر بشه
حتی کل بازی های سایت پاک کردمو اطلاع دادم بهشون ولی ...
دقیقا 40 روز طول کشید سایت من رفع فیلتر بشه
همین میهن دانلود هم بخاطر این بازی فیلتر شد روز سوم رفع فیلتر شده بود
سایت دانلود ها بارها فیلتر شده و خیلی سریع کمتر از 48 ساعت رفع فیلتر شده

پارتی و پول در ایران همه چیزو عوض می کنه ...

kingtm

Registered User
لایک‌ها
39
فک نکنم پارتی بازی دلیل منطقی باشه و برای همه صدق کنه!
ما این همه سایت داریم با یان شرایط از اقصی نقاط ایران همه ی اینا تو فیلترینگ آشنا دارن؟

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
دقیقا همین مورد هست

دوست عزیز این مورد 100% در ایران اجرا میشه و اقازاده ها و اونایی که وضع مالیشون خوبه خیلی با من و امسال من فرق دارن
حدود 1سال پیش سایت من بخاطر این بازی فیلتر شد :
دانلود بازی Assassin's Creed
هر روز پیگیری میکردم که زودتر رفع فیلتر بشه
حتی کل بازی های سایت پاک کردمو اطلاع دادم بهشون ولی ...
دقیقا 40 روز طول کشید سایت من رفع فیلتر بشه
همین میهن دانلود هم بخاطر این بازی فیلتر شد روز سوم رفع فیلتر شده بود
سایت دانلود ها بارها فیلتر شده و خیلی سریع کمتر از 48 ساعت رفع فیلتر شده

پارتی و پول در ایران همه چیزو عوض می کنه ...
به نظرم اشتباه میکنید بنده سایت فیلم داشتم روی صفحه پیوند ها بود با بنده تماس گرفتن (شماره ناشناس:general210:) گفتن سایتت حیفه فیلتر بشه دوبله فارسی بیشتر بذار زبان اصلی رو نذار ما خریت کردیم گوش نکردیم 20 روز بعد ما رو به جرم دور زدن سیستم فیلترینگ و فروش فیلم های مستهجن کشیدن دادگاه در صورتی که سایت رایگان بود :general208: ما هم مجبور شدیم سایت رو زیر قیمت اصلیش بفروشیم:(
میخوام اینو بگم با هر سایتی که حال نکردن فیلتر میکنن و هر سایتی که حال کردن میذارن به کار خودش ادامه بده

بالا