به نقل از aidin1380 :دماي cpu من هميشه بالاي 52 درجه سانتيگراد است. ايا اين دما بالا است؟
cpu:1700 celeron
به نقل از psi :دمای cpu های amd باید چقدر باشه؟
سلامبه نقل از psi :دمای cpu های amd باید چقدر باشه؟
به نقل از shork :سلام
چه سوکتی ،سوکت a بين 45 تا 55 و سوکت 754 ،939 بين 30 تا 40.
خيلي خوبه. من دقيقا همين سي پي يو رو دارم . تو حالت عادي بيشتر هست براي من. اگر سيستم تحويه داخل كيس هم خوب باشه و درست باشه تو حالت هايي كه دور فن بالا ميره با تحويه خوب داخل كيس دور فن هم بعد از اينكه فشار از روي سي پي يو پايين بياد ، خيلي زود كم ميشه و سرعت افت ميكنه.به نقل از jupiter :cpu athlon 64 2800 + S754
دماش در حالت عادی 38-41 هست. چطوره؟
پست بالايي تاييد ميشه ... سلرون 7 تا جون داره !به نقل از sign_info :من اتلون 64 بیتی 3000 سوکت 939 دارم که دماش حتی توی رندر نرم افزار مایا از 52 بالاتر نمیره...درسته که ایم سی پی یو از چند ته تکنولوژی برای خنک نگه داشتن خودش استفاده می کنه ولی حواست باشه وضعیت داخل کیس هم خیلی مهمه...شما اگر دوست نداری واسه CPU فن بخری, داخل کیس رو مرتب کن و با یه فن 1500 تومنی واسه پشت کیس, سیستمت رو خنک نگه دار چون این دما برای سلرون یه خورده زیاده....
البته من همیشه می گم: اگر توی کویر و در حال رندر یه انیمیشن با یه سلرون باشی اگر فن سی پی یوت بسوزه, سیستمت به کارش ادامه می ده و سلرونت نمی سوزه![]()
نه واقعا دماش همینهبه نقل از shork :سلام
چه سوکتی ،سوکت a بين 45 تا 55 و سوکت 754 ،939 بين 30 تا 40.به نقل از fireboy :فكر كنم سوكت ۷۵۴ كه شما گفتي با دوش آب سر دماش اين هست !!![]()
به نقل از من :من فکر کنم در این مورد اینجا رکورد دارم![]()