exchanging

دنبال يه اسكريبت زبان ميگردم

شروع موضوع توسط saman_sweden ‏7 اکتبر 2003 در انجمن HTML

  1. saman_sweden

    saman_sweden کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2003
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    من دنبال يه اسكريبت مي گردم
    من يه صفحه سايت درست كردم به 4-3 زبان حالا ميخواهم طوري باشه كه وقتي كار بر در ايران است اتومان صفحه فارسي بياد بالا و وقتي كاربر در فرانسه است اتومان صفحه فرانسه بياد بالا و همينطوري براي زبانهاي انگليسي و آلماني
    و وقتي كار بر ار كشور مثلا شوروي است اتومان زبان صفحه دفالت شده و صفحه سايت با زبان انگليسي بياد بالا
    منظورم اون اسكريبت بتونه كد كشورها را خونده و با كد موحود در رايانه كاربر تطبيق دهد
    ممنونم
     
  2. reza_mgh

    reza_mgh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 آگوست 2003
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    يا خدا!! ايني كه ميخواي تا حدي خفنه!! ولي يه سرچي اينجا بزن بد نيست!
    <a href='http://www.hotscripts.com' target='_blank'>http://www.hotscripts.com</a>
     
  3. explorer5

    explorer5 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    1
    والله من كه تا حالا چنين چيزي تديدم و نشنيدم
    حتي ساتهاي بزرگ چند زبانه هم تا حالا چنين كاري نكردن...
    به هر حال شايد دوستان عزيز بتونن بهتون كمك كنند.
     
  4. saman_sweden

    saman_sweden کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2003
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    اگر دوستان سايت منو ببينند بيشتر منظور منو متوحه ميشويد
    <a href='http://www.swedenet.net/' target='_blank'>http://www.swedenet.net/</a>
     
  5. Smart -- viruS

    Smart -- viruS کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    چرا نميشه !!!!!!!!!
    فک کنم اگه رو این
    script
    يکم کار کنی جوابتو بگيری​
    HTML:
    <HTML>
    <HEAD>
    
    <TITLE></TITLE>
    <HEAD>
    
    <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
    function ChangePage(){
    	var ip = '195.219.128.228';
    	var ParseIP = ip.split(".");
    	/*If the IP address split is the follwoing Redirect to Intranet Web server*/
    	if ((ParseIP[0] == 10) || (ParseIP[0]==192 && ParseIP[1]==168) || (ParseIP[0]==172 && ParseIP[1]==16) || (ParseIP[0]==196 && ParseIP[1]==10) || (ParseIP[0]==161 && ParseIP[1]==185) || (ParseIP[0]==167 && ParseIP[1]==153))
    	document.location ='http://www.yahoo.com';
    	else 
    	/*Point to Internet WebServer*/
    	document.location ='http://www.cs.qc.edu';
    }
    </script>
    <BODY>
    
    <P>Go to ;</P>
    <a href="javascript:ChangePage();">Test</a>
    
    </BODY>
    </HTML>
     
  6. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
    شدنش ميشه ولي بايد رنج آى پي هاي هر كشور رو دشاته باشي كهخ من همچين چيزي نديدم ! اگه بشه به يه موتور whoise وصل شد و كشور رو بدست اورد حله ! در ظمن گوگل همچين عمله خوفي رو انجام داده !!
     
  7. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,513
    محل سکونت:
    Internet
    به نظرم از راه حل گوگل استفاده کن. تا اونجایی که میدونم اون میاد با توجه به تنظیمات کامپیوتر یا اینترنت اکسپلورر (دقیق نمیدونم کدومش) تشخیص میده که زبان دیفالت شما چیه. بعد زبان مورد نظر لود میشه.
    ولی کلا ایده جالبیه. اگه به نتیجه ای رسیدی به ما هم خبر بده سامان جان :)
     
  8. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
    من فكر نكنم ها چون وقتي از پروكسي سرور استفاده مي كنم اين گول همش زبانش عوض ميشه !!!(نصبت به پروكسي سروري كه استفاده ميكنم!)
     
  9. majid75

    majid75 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    102
    تشکر شده:
    0
  10. hadi_e

    hadi_e کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    29
    تشکر شده:
    1

    درست گوگل مي ياد ميبينه زبان دیفالت شما چيه بعد نسبت به اون لودميكنه (منظورم همون حروف 2حرفي مثل fa ya EN )حتي اگر چند زبان باشه
    من توي سورس كدش كه ديدم با جاوا اين كار كرده بود حلا بايد كدش پيدا كرد!