به نقل از djpeiman :1-امکانش هست مشخصات سرور رو بگی؟
2-امکانش هست کدش رو بهم بگی؟
فک کنم اینو توضیح بدم بهتره که من قصد ایجاد سایت مشابه رو ندارم هدفم از سوال اول فقط کنجکاویه و هدفم از سوال دوم فقط یادگیریه!
مشخصات سروری منظورت چیاست ؟
کد هم من ورداشتم برنامه آماده iMage-Netv1.0 رو روش کار کردم همین
البته بیشتر چیزاش عوض شد و پایش همونه :lol:
ممنونبه نقل از mahiar0 :ايشالا دوام زياد بياره براي هميشه پابرجا باشه
شما لطف دارید :blush:به نقل از شايان :دوستان این ظاهرا همه راضی هستن از این سایت ... میخواید برای تشکر از آرتین عزیز این banner ی که تو امضای من هست ، تو امضاتون بذارید ؟!
چشم حتما بزودیبه نقل از Shahed :خیلی خوبه آرتین.
اگه واتر مارک هم مثل مجید آنلاین داشت دیگه عالی بود
به فکرش هستمبه نقل از persian-earning :البته فکر نمی کنم اگر شما سایت مشابهی هم بزنی اتفاق خاصی بیفته!!
خیلی سایت image hosting ایرانی هستند با ویژگیهای مختلف!!! ولی خوب هر کسی با یکی حال می کنه!! البته خوب این سایتها اکثرا اونجور سودی برای صاحبانش ندارند و اکثر کسانی که سایتهایی مشابه این می زنند به فکر درآمد گوگل ادسنس هستند که متاسفانه در ایران فرهنگ تبلیغات هنوز جا نیفتاده و هر کسی هم که کلیک می کنه به خیال خودش داره مرام میزاره و بعد از کلیک کردن بلافاصله صفحه را می بنده!!! در حالی که تبلیغات نوعی اطلاع رسانی است نه وسیله اثبات مرام !!!
آرتین جان به نظر من اگر بخوای فقط در فروم های ایرانی چند ماه دیگه برای هزینه های خود هاستینگت حتی به مشکل مواجه خواهی شد!! اگر کمی در فروم های خارجی هم تبلیغ بدی و یا حتی آگهی، به نفعت است!!!
عکس های مورد دار حذف میشنبه نقل از Shahed :توافقنامه ای برای آپلود عکس نداری؟
مثلا عکسهای چیز غیر مجاز باشه آپلودش.
بعد از یه مدت فیل3ر نشی؟
برای عکسهای معمولی هم فعلا محدودیتی نیست و حذف نمیشن
:happy:به نقل از azadeh-marquez :سلام دوست عزيز
من از سايتت استفاده کردم
دستت درد نکن
نمیشه هیچی گفت شاید سایتی باشه 1 گیگ در ماه ترنسفر بخواد و سایتی 50 ترابایتبه نقل از Parsiaweb :ميشه بگين يه همچين سايتي چقدر فضا و چقدر ترنسفر ماهيانه مي خواد ؟
شما هم بهتر بود برای معرفی این سایت یه تاپیک جدید می زدیبه نقل از مجي :يه سايت ديگه اي هم هست براي آپلود عكس كه يه مدت مخابرات بسته بود: www.piciran.com اونجا كد عكس رو هم برايمبتدي ها ميده.
اگر کسی پیشنهادی چیزی داره حوشحال میشم بگه