به نقل از cracki :خب در باب اين موضوع كه دامبلدور زندست يا مرده چند تا نكته رو مي تونم بگم:
با توجه به اينكه رولينگ نويسنده فوق العاده باهوشيه نمي شه از بعضي نكات گذشت
من اينطوري فكر مي كنم:
اگه يادتون باشه طلسم آوداكاداورا كه اسنيپ با اون دامبلدور رو كشت كسي رو پرت نمي كرد !
اگه دقت كنيد حتي مثلا سدريك هم طوري مرد كه با صورت افتاد رو زمين
يا اون پيره مرد نگهبان خونه اجدادي لرد ساه هم وقت نكرد چشماش رو ببنده و مثل تخته سنگ خورد زمين
يا اون عنكبوته كه توي كلاس روش آزمايش مي كردن !!! يعني بلا فاصله مردن !
ولي دامبلدور پرت شد روي هوا و افتاد پايين برج !!!
همين پايين افتادن هم جاي شك داره ! دامبلدور يه لحظه از صحنه دور مي شه !! شكي نيست كه دامبلدور خودش از بزرگترين جادوگران زمانه ! پس براي اون و احتمالا چندتايي از گروه ققنوس كاري نداشته كه مثلا جسدي نمادين رو پايين ساختمان بزارن ( مثلا با اون معجون تغيير قيافه - معجون مركب پيچيده- )!!
آخه به قول يكي از بچه ها به جاي اينكه هري نقش اول باشه دامبلدور نقش اول بوده تا اينجا !
از طرفي اگه صحنه مرگ دامبلدور رو يادتون باشه چند ثانيه اي توي چشماي اسنيپ نگاه مي كرد و اسنيپ هم به اون خيره بوده ! همه مي دونن كه اسنيپ ذهن جوي بزرگيه و دامبلدور هم ! احتمال نداره با هم هماهنگي كرده باشن ؟!
اصلا چرا قبرش دامبلدور رو توي فضاي جلوي هاگوارتز گذاشتن ؟! چرا مديران قبلي رو اونجا خاك نكردن؟!
بعضي ها مي گن به خاطر اون طلسم رازداري كه اسنيپ با مادر دراكو بسته بود مجبور بود دامبلدور رو بكشه تا زنده بمونه
ولي جادوگري به قدرتمندي دامبلدور و اون گروهش نمي تونستن اون طلسم رو باطل كنن؟!
خلاصه اينكه خيلي جاي بحث داره و دقيقا به همبن دليله كه پرفروشترين كتاب دنيا شده !
تا تابستون بايد صبر كرد و كتاب آخر رو خوند !!
ولي نكته مهم اينه كه اگه دامبلدور نياد هم خيلي داسنات قشنگ مي شه ! فكرش رو بكنيد ! هري يه استاد درجه يك پيدا كنه ! مثلا همون كه جان پيج آخري رو برداشته بود ! واي !!! چه شود !
دقت خيلي بالاي دارين البته دامبلدور اون موقع خيلي ضعيف شده بود.اگه يادتون باشه طلسم آوداكاداورا كه اسنيپ با اون دامبلدور رو كشت كسي رو پرت نمي كرد !
اگه دقت كنيد حتي مثلا سدريك هم طوري مرد كه با صورت افتاد رو زمين
تو کتاب آخری که حدا شد ... ولی دیدی یه دفعه فیلم هندی شدا .. متن فارسیش منو کشته بود ... هی مینوشت " وقتی با هم راز و نیاز میکردن رون روش رو میکرد اونور"به نقل از cracki :مرسي
اميدها به زنده بودن دامبلدور زياد شده و يا حد اقل حضورش !
در اينكه اسنيپ مي ميره كه من شكي ندارم ! ولي چرا بدست لورد سياه؟!
اما اون جان پيچ !
اصلا نمي شه حدسي زد ! چون حتما اشتباه در مياد ! ما هيچي نمي دونيم ولي مي تونيم چيزي رو بگيم كه اگه ما نويسنده بوديم مي نوشتيم:
من فك كنم برداشتن اون جانپيچه كار كسيه كه دامبلدور حتما مي شناستش. بعد نيست كه كسي بوده كه اين روش رو به لرد سياه ياد داده !
اگه يادتون باشه قبلا گفته شده كه تام براي يادگيري جادوي سياه به همه جا سفر كرده و با خيلي از جادوگران سياه و تبهكار آشنا شده.
من احتمال مي دم اين جادو رو از يه جادوگر خوب يادگرفته و اونم به زور
حالا اون طرف اومده و مي خواد با لرد مقابله كنه
طرف از جريان پيشگوئي ها باخبره ! پس حتما آشناست !
واي !!! خيلي دلم مي خواد بدونم كيه !
بچه ها ! جيني از هري جدا شد بالاخره يا ادامه مي دن ؟!
دور از انتظار هم نیست...به نقل از lord cyah :مثل اينكه هري در كتاب 7 فقط بايد دست به دامن مرده ها بشه بسكه خنگ بازي در اورد
اتفاقا جلد 5 و6 شاهکار بودند فصل مرگ دامبلدور وسریوس لوس بود!!!!!!!! مرموز تر از جلد 6 تا حالا دیدید اسنیپ دامبلدورو کشت هنوز معلوم نیست طرف کدوم گروه
به نظرم اخرش لرد سياه هم نميتونه به اين شخصيت اعتماد كامل كنه و ترجيح ميده كه..:f34r:در اينكه اسنيپ مي ميره كه من شكي ندارم ! ولي چرا بدست لورد سياه؟
راستی نظرتون در مورد اون فرد ایرانی که ادعا کرده بود داستانهای هری پاتر رو از اون دزدیدند چیه؟
من هنوز كتاب را كامل نخوندم فقط ترجمه هاي كه روي اينترنت بود را يك بار خواندمببینم جریان جان پیج آخریه و نوشته توش چی بود ؟!؟! کسی فهمید ؟
من از محيط اين اين داستان بيشتر خوشم مياد تا شخصيت هادر ضمن از کدوم شخصیت داستان بیشتر خوشتون میاد؟
نامردا خیلی از چیزا رو از هری پنهان میکردن....و حالشو میگرفتن تا وقتی بهش میگفتن.به نقل از IcedAngel :..........اگه دامبلدور با اسنیپ نقشه ای کشیده بوده دیگه خیلی لوس شده که به هری نگفته ! مگه تو محفلشون کسی از هری مهمتر هم هست که بخوان رازی رو ازش پنهان کنن ؟!؟!