• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

======================> دوباره خریدار گوشی سونی اریکسون HAZEL هستم

sunset-man

Registered User
لایک‌ها
766
هازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازل

sunset-man

Registered User
لایک‌ها
766
هازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازلهازل

--------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------

Last edited:

sunset-man

Registered User
لایک‌ها
766

سلام دوست من

بابت پیشنهادتون ممنونم

یه سر به اون لینک میزنم

ولی خب سیستم خریدو فروش اون سایت مورد اعتماد نیست
نه عکسی نه اطمینانی
همه چی روی هواست مگه اینکه معامله حضوری باشه.

بازم ممنونم

saeidajor

Registered User
لایک‌ها
55
سلام دوست من

بابت پیشنهادتون ممنونم

یه سر به اون لینک میزنم

ولی خب سیستم خریدو فروش اون سایت مورد اعتماد نیست
نه عکسی نه اطمینانی
همه چی روی هواست مگه اینکه معامله حضوری باشه.

بازم ممنونم

سلام

من با اون بنده خدا تلفنی صحبت کردم ساکنه تهرانه و گفت گوشیش کاملأ سالمه فقط چندتا خط ریز پشتش داره

خودش هم میخواد حضوری معامله کنه

sunset-man

Registered User
لایک‌ها
766
سلام

من با اون بنده خدا تلفنی صحبت کردم ساکنه تهرانه و گفت گوشیش کاملأ سالمه فقط چندتا خط ریز پشتش داره

خودش هم میخواد حضوری معامله کنه

واقعا ممنونم داداشی
منم به ایشون اس ام اس دادم ولی خبری از ایشون نیست.

اگه بتونم عکساشو ببینم خوبه.

بازم از پیگیریتون ممنونم:happy:

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
سلام داداشم.هنوزم دنباله هازلی.من یکی دارم ولی دادم تعمیر.اگه خواستی بگو که برم بپرسم درست شده بود تقدیمت کنم

sunset-man

Registered User
لایک‌ها
766
سلام داداشم.هنوزم دنباله هازلی.من یکی دارم ولی دادم تعمیر.اگه خواستی بگو که برم بپرسم درست شده بود تقدیمت کنم

سلام از ماست داداشی

آره هنوز دنبال هازلم تا پولشو خرج نکردم : دی :D

راستش گوشی تعمیری نمیخام. به گوشی تعمیری اعتمادی ندارم.:confused:

بازم ممنونم از پیشنهادت داداشی

ooooooooooo999999999999

Last edited:

sunset-man

Registered User
لایک‌ها
766
چقدر این هازل نایاب شده
tiredsmiley.gif

کسی نداره؟

sunset-man

Registered User
لایک‌ها
766
سلام داداش
شما فقط هازل میخوای؟
آخه یه c903موجوده که تقریبا همرده با هازله خواستی بایه قیمت خوب تقدیمت میکنم

سلام دوست من

از پیشنهادتون ممنونم ولی بنده فقط دنبال هازل م .

اگه موردی پیدا کردید خوشحال میشم در خدمت شما باشم

بازم از پیشنهادی که دادید تشکر میکنم

مرسی

haroonpc

Registered User
لایک‌ها
34
سلام

بهترین گوشی بود نزدیک سال همراهی ام کرد
ولی متاسفانه مدتی پیش از دستم افتاد و دیگه بالا نیامد

اگه میتونی تعمیرش با قیمت 40 بهت میدم

saeidajor

Registered User
لایک‌ها
55
سلام

بهترین گوشی بود نزدیک سال همراهی ام کرد
ولی متاسفانه مدتی پیش از دستم افتاد و دیگه بالا نیامد

اگه میتونی تعمیرش با قیمت 40 بهت میدم

سلام

این آگهی رو شما زدید ؟

گوشی های فروشی کاربران - خرید گوشی موبایل | Sony Ericsson Hazel | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

بالا