• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوربین های فیلمبرداری دیجیتال موجود در بازار ؟

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
اقا من قات زدم يکی راهنمای کنه
hc21 va gs25
يا اگر پولم برسه hc42 رو
اگه ميشه درمورده hc21 توضيح بدين و gs35 که کدوم بهتره و قيمتشون رو
کلاً نميخام قيمتش بيشتر از 550 بيشتر بشه

jalalb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز,cortona
من ميخواهم يك gs400 بخرم كه البته گران است...(1000,000 تومان).نظرت چيست؟ايا به نسبت دوربينهاي ديگر در تاريكي هم جواب ميدهد؟؟؟...با تشكر

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از jalalb :
سلام دوست عزيز,cortona
من ميخواهم يك gs400 بخرم كه البته گران است...(1000,000 تومان).نظرت چيست؟ايا به نسبت دوربينهاي ديگر در تاريكي هم جواب ميدهد؟؟؟...با تشكر
جناب cortana متاسفانه خیلی وقته دیگه سر نزدند

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
بالاخره با تحت توصيه هاي تن تن عزيز اغفال شدم و سفارش يك hc32 دادم ديگه اميدوارم دوربين خوبي باشه !
اما چند تا سوال
1- چرا اين سري دوربين ها پروژكتور ندارند ؟؟ و اساسا به همچين چيزي نياز هست ؟؟
2- تن تن عزيز ديروز فرموديد اين مدل (32) استيشن داره اين يعني چي ؟ استيشن چي هست و به چه درد ميخوره ؟
3- روي اين فيلم هاي ميني دي وي چند بار ميشه ضبط كردو پاك كرد و دوباره ضبط كرد

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
سلام . مطمئن باش بهترین چیز ممکن در این رنج قیمت رو خریدی
1 - پروژکتور چیز الزامی نیست و اینی که می بینی روی بعضی دوربینها مثلا 480 سونی هست به این خاطره که یکی دلش به پروژکتور
خوش باشه و اونو بخره ! کلا چیزی که نور بده نیست و اساسا نیازی به یک همچین چیزی نیست موقعی که می تونی یکی بخری و
روی دوربینت نصب کنی .
2 - استیشن چیزیست که دوربین رو میگذاری روش و از اون طریق می تونی پورتهای مختلف بگیری مثل : USB - DV - S video - C
و ...
3 - هر چقدر بخواهی میشه . اما کار اشتباهیست و اصلا حرفه ای و عاقلانه نیست
موفق باشی

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
يعني بعد از هر فيلم برداري بايد براي دفعه بعد يه کاست ديگه بخرم ؟ :eek:
يا مثلا بعد از دوبار ضبط يه نو بخرم ؟
راستي لوازم جانبي چي ؟ چيا ضروري هست داشتنش و مدل خوبش کدومه قيمتش حدودا چنده ؟
گارانتي چي ؟ گارانتي لازمه ؟ اگه آره کدوم شرکت گارانتيش بدرد بخور تره ؟؟ (الرمس ديگه گارانتيش نميکنه!!)
مرسي

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
بله دیگه باید یکم مایه خرج کنید
39.gif
ولی فیلمها هم اونقدر زود به زود تموم نمیشن !
لوازم جانبی چیزه زیادی نیاز نیست بخرین . کیف و باتری یدک . گارانتی من جدید نپرسیدم ولی همون الرمس خوبه

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
به نقل از tintin :
بله دیگه باید یکم مایه خرج کنید
39.gif
ولی فیلمها هم اونقدر زود به زود تموم نمیشن !
لوازم جانبی چیزه زیادی نیاز نیست بخرین . کیف و باتری یدک . گارانتی من جدید نپرسیدم ولی همون الرمس خوبه
سلام
باز هم مرسي از راهنمائيت!
يعني چي كه زود به زود تموم نميشن ؟؟ مگه اين فيلم هاي ميني دي وي مثلا فيلمهاي معمولي 2 ساعته يا مثلا 45 دقيقه و اينها نيستن ؟ :blink:
در مورد گارانتي هم الرمس الان ديگه سوني رو گارانتي نميكنه !
يه چيز ديگه اينكه حالاكه سفارش ديديم دوربين روبيارن ديدم !!!!؟؟؟
تو يكي از تاپيكها نوشته بود اين دوربين ها (32) در نور زياد خوب نيستن و فکر کنم نوشته مشکل بالانس سياه و سفيد دارند و مثلا سفيدي ها رو خيلي سفيد نشون ميده !!! آره ؟؟؟ اين مشکل اين مدله يا همه مدلها اين مشکل رو دارند ؟
ممنون

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از amirb55 :
سلام
باز هم مرسي از راهنمائيت!
يعني چي كه زود به زود تموم نميشن ؟؟ مگه اين فيلم هاي ميني دي وي مثلا فيلمهاي معمولي 2 ساعته يا مثلا 45 دقيقه و اينها نيستن ؟ :blink:
در مورد گارانتي هم الرمس الان ديگه سوني رو گارانتي نميكنه !
يه چيز ديگه اينكه حالاكه سفارش ديديم دوربين روبيارن ديدم !!!!؟؟؟
تو يكي از تاپيكها نوشته بود اين دوربين ها (32) در نور زياد خوب نيستن و فکر کنم نوشته مشکل بالانس سياه و سفيد دارند و مثلا سفيدي ها رو خيلي سفيد نشون ميده !!! آره ؟؟؟ اين مشکل اين مدله يا همه مدلها اين مشکل رو دارند ؟
ممنون
این مشکلیه که من در پاناسونیک دیدم . سونی قبلا یکمی داشت ولی حالا حل شده
یعنی تو فکر می کنی 2 ساعت کمه ولی بعد می بینی نه خیلی هم کم نیست ! کلا باید تجربه کنی !

Same

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
می خواستم یکی از سه مدل سونی زیر را بخرم . اما نیاز به مقداری راهنمایی دارم.
TRV438E - TRV480E - HC21E
می دونم که یکی Hi8 و دیگری D8 و آخری MiniDV است ، میگن 480 امکانات کاملی داره اما آیا ارزش اونو داره که بیش از صد تومن نسبت به 438 بیشتر پرداخت کنم؟ HC21 مینی دی وی است اما امکاناتش نسبت به دو تایه دیگر کمتره. اصلا منظور از امکانات چیه؟ من با دوربین یکی از دوستام که HC32 است کار کردم می خواستم بدونم این دوربین چه چیزی بیشتر از HC21 و چه چیزهایی کمتر از 480 داره؟

ممنونم

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Same :
با سلام
می خواستم یکی از سه مدل سونی زیر را بخرم . اما نیاز به مقداری راهنمایی دارم.
TRV438E - TRV480E - HC21E
می دونم که یکی Hi8 و دیگری D8 و آخری MiniDV است ، میگن 480 امکانات کاملی داره اما آیا ارزش اونو داره که بیش از صد تومن نسبت به 438 بیشتر پرداخت کنم؟ HC21 مینی دی وی است اما امکاناتش نسبت به دو تایه دیگر کمتره. اصلا منظور از امکانات چیه؟ من با دوربین یکی از دوستام که HC32 است کار کردم می خواستم بدونم این دوربین چه چیزی بیشتر از HC21 و چه چیزهایی کمتر از 480 داره؟

ممنونم
بله ارزشش رو داره صد تومن برای 480 بیشتر پول بدین
امکاناتی مثله : گرفتن عکس ( که لازمه ی مموری خوردنه ) - ورودی آنالوگ برای تبدیل آنالوگ به دیجیتال و ضبط بر روی نوار - صفحه ی
نمایش lcd ( واید بودن صفحه ) - زوم بیشتر - و ....
تقریبا چیزهای بالایی رو که گفتم 32 بیشتر از 21 داره

Same

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
بله ارزشش رو داره صد تومن برای 480 بیشتر پول بدین
امکاناتی مثله : گرفتن عکس ( که لازمه ی مموری خوردنه ) - ورودی آنالوگ برای تبدیل آنالوگ به دیجیتال و ضبط بر روی نوار - صفحه ی
نمایش lcd ( واید بودن صفحه ) - زوم بیشتر - و ....
تقریبا چیزهای بالایی رو که گفتم 32 بیشتر از 21 داره

حالا بين 480 و 21 كدوم رو بيشتر مي پسنديد آيا D8 با امکانات کامل بهتره یا یک Mini DV با امکانات کمتر؟ من خودم بیشتر 480 رو می پسندم نظر شما چیه؟ چرا

ممنونم

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
من که مگم 32 !چون هم امکانات 480 رو داره هم سایزه کوچک 21
ولی حالا ببین تو برات سایز کوچکتر و جمع و جورتر مهمه یا امکانات جانبی ( که البته در کیفیت تاثیری نداره )

Cortana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از jalalb :
سلام دوست عزيز,cortona

سلام خدمت همه سروران بزرگوارم

پيش از هر چيز زمان رو مغتنم ميشمرم و ذکر 3 نکته رو ضروري ميدونم.

1. در اين مدت بخاطر مشکلاتي که داشتم نتونستم حضور دوستان برسم. در اين ميان محبت کسي رو همراه داشتم که بيش از يک برادر به من لطف داشت . جناب نياز چلبيانلو که تا آخر عمر مديون محبت و بزرگواريشون هستم.

2. يک دنيا دلم تنگ شده براي همه شما خوبان و بزرگواران . اميدوارم باز هم بتونم کمکي در حد خودم که بسيار کوچک هست انجام بدم و بيش از اون از محضر اساتيد حاضر در انجمن بهره ببرم.

3. هيچ کسي توي دنيا ايراني نميشه . نياز جان باز هم ازت ممنونم اما "ممنونم" جواب مناسبي براي اين همه بزرگواري نيست.

اما پاسخ شما دوست عزيز

GS400 هنوز هم بهترين دوربين در کلاس خودش هست. ببينيد در اين محدوده قيمت شما چند انتخاب بيشتر نداريد .

HC1000 سوني : در نور روز تقريبا کيفيتي برابر با GS400 دارد. در نور کم به وضوح پايينتر است . در واقع راندمان مورد انتظار از سوني ها در نور کم رو نداره. مزيت ؟ امکانات ويرايشي فراوان روي دوربين عيب ؟ نسبت به GS400 تنظيمات دستي ناقص تري داره. در واقع حتي PC350 انتخاب بهتري از اين دوربين هست.

PC1000 سوني. در نور شديد با مشکل روبروست . در نور کم تصوير نويز زيادي پيدا ميکنه . چندان انتخاب مناسبي نيست البته حدود 200 دلار ارزانتر هست و پيشنهاد نميکنم.

PC350 سوني: تک سنسور اما فيلمبرداري در نور کم تقريبا به خوبي GS400 هست . به اضافه فيلمبرداري در تاريکي مطلق که البته بخاطر سبز بودن چندان کارا نيست . با توجه به قيمت پايينتر و کيفيت بسيار خوب و قابل قبول تصوير در نور روز فکر ميکنم انتخاب معقولي است .

GS250 پاناسونيک: در نور روز عالي اما در نور کم داخل اتاق و در شب تصوير کاملا نويز داره و قابل استفاده نيست. اگر يک GS400 ارزان فقط براي نور روز ميخواهيد اين دوربين رو انتخاب کنيد اما اگر نور شب مهمه باز هم PC350 بخاطر اين قابليت انتخاب بهتري از اين دوربين هست.

خود GS400: در نور کم ارزانترين پاناسونيکي است که تصوير کامل و عالي ارائه ميکنه. قبل هم ذکر کردم در اتاقي به مساحت 25 متر مربع که اثاثيه خانگي داشته باشه با 4 لامپ 75 وات تصوير کامل بدون نقص داريد که در توان هيچکدوم از دوربينهاي ذکر شده نيست . در نور روز تصوير تقريبا با کيفيت dvc30 پاناسونيک داريد که حدود 2 هزار دلار قيمت اونه. لرزشگير اپتيکال برخلاف سوني بسيار خوب عمل ميکنه گو اينکه زوم چنداني هم نداره . اگر واقعا به امکانات و کيفيت تصوير برداري اين دوربين نياز داريد اين مقدار هزينه کنيد وگرنه دوربينهايي هستند که با اختلاف قيمت بسيار زياد تصويري با کيفيت فقط کمي پايينتر يا امکانات کمتر ارائه ميدهند. به هر حال دوربين بسيار کامل و کارائيست و از زمان معرفي بسياري از جوايز معتبر در زمينه دوربينهاي فيلمبرداري رو دريافت کرده .

اگر هم ميتونيد صبر کنيد که GS450 يا انطور که اخيرا شايع شده GS500 در راه هستند.

ارادتمند شما
cortana

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به به . چه خوشحالم که یکباره دیگه هخم شما رو دیدم جناب کرتانا . انشاالله همیشه بیش از پیش شاهد حضورتون
باشیم . خوش اومدی

Cortana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از tintin :
به به . چه خوشحالم که یکباره دیگه هخم شما رو دیدم جناب کرتانا . انشاالله همیشه بیش از پیش شاهد حضورتون
باشیم . خوش اومدی

سلام جناب tintin
از لطف و محبت شما سپاسگزارم و براي منهم مايه افتخار هست که مجددا در خدمت شما سروران هستم.
باز هم ممنون

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اين جناب كورتانا خيلي مهندسه ها! نياز خيلي تعريفش رو كرده بود ولي الان ميبينم تعريف نيست واقعيته.
خداوند حفظشان كناد""

reza13470

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب كرتانا خير مقدم

لطفا در مورد مدل hc90 سوني در صورت امكان توضيحاتي در مورد توانمنديها يا نقايص آن و تجارب خود يا همكارانتان بفرماييد.

بالا