به نقل از jalalb :
سلام دوست عزيز,cortona
من ميخواهم يك gs400 بخرم كه البته گران است...(1000,000 تومان).نظرت چيست؟ايا به نسبت دوربينهاي ديگر در تاريكي هم جواب ميدهد؟؟؟...با تشكر
سلام خدمت همه سروران بزرگوارم
پيش از هر چيز زمان رو مغتنم ميشمرم و ذکر 3 نکته رو ضروري ميدونم.
1. در اين مدت بخاطر مشکلاتي که داشتم نتونستم حضور دوستان برسم. در اين ميان محبت کسي رو همراه داشتم که بيش از يک برادر به من لطف داشت . جناب نياز چلبيانلو که تا آخر عمر مديون محبت و بزرگواريشون هستم.
2. يک دنيا دلم تنگ شده براي همه شما خوبان و بزرگواران . اميدوارم باز هم بتونم کمکي در حد خودم که بسيار کوچک هست انجام بدم و بيش از اون از محضر اساتيد حاضر در انجمن بهره ببرم.
3. هيچ کسي توي دنيا ايراني نميشه . نياز جان باز هم ازت ممنونم اما "ممنونم" جواب مناسبي براي اين همه بزرگواري نيست.
اما پاسخ شما دوست عزيز
GS400 هنوز هم بهترين دوربين در کلاس خودش هست. ببينيد در اين محدوده قيمت شما چند انتخاب بيشتر نداريد .
HC1000 سوني : در نور روز تقريبا کيفيتي برابر با GS400 دارد. در نور کم به وضوح پايينتر است . در واقع راندمان مورد انتظار از سوني ها در نور کم رو نداره. مزيت ؟ امکانات ويرايشي فراوان روي دوربين عيب ؟ نسبت به GS400 تنظيمات دستي ناقص تري داره. در واقع حتي PC350 انتخاب بهتري از اين دوربين هست.
PC1000 سوني. در نور شديد با مشکل روبروست . در نور کم تصوير نويز زيادي پيدا ميکنه . چندان انتخاب مناسبي نيست البته حدود 200 دلار ارزانتر هست و پيشنهاد نميکنم.
PC350 سوني: تک سنسور اما فيلمبرداري در نور کم تقريبا به خوبي GS400 هست . به اضافه فيلمبرداري در تاريکي مطلق که البته بخاطر سبز بودن چندان کارا نيست . با توجه به قيمت پايينتر و کيفيت بسيار خوب و قابل قبول تصوير در نور روز فکر ميکنم انتخاب معقولي است .
GS250 پاناسونيک: در نور روز عالي اما در نور کم داخل اتاق و در شب تصوير کاملا نويز داره و قابل استفاده نيست. اگر يک GS400 ارزان فقط براي نور روز ميخواهيد اين دوربين رو انتخاب کنيد اما اگر نور شب مهمه باز هم PC350 بخاطر اين قابليت انتخاب بهتري از اين دوربين هست.
خود GS400: در نور کم ارزانترين پاناسونيکي است که تصوير کامل و عالي ارائه ميکنه. قبل هم ذکر کردم در اتاقي به مساحت 25 متر مربع که اثاثيه خانگي داشته باشه با 4 لامپ 75 وات تصوير کامل بدون نقص داريد که در توان هيچکدوم از دوربينهاي ذکر شده نيست . در نور روز تصوير تقريبا با کيفيت dvc30 پاناسونيک داريد که حدود 2 هزار دلار قيمت اونه. لرزشگير اپتيکال برخلاف سوني بسيار خوب عمل ميکنه گو اينکه زوم چنداني هم نداره . اگر واقعا به امکانات و کيفيت تصوير برداري اين دوربين نياز داريد اين مقدار هزينه کنيد وگرنه دوربينهايي هستند که با اختلاف قيمت بسيار زياد تصويري با کيفيت فقط کمي پايينتر يا امکانات کمتر ارائه ميدهند. به هر حال دوربين بسيار کامل و کارائيست و از زمان معرفي بسياري از جوايز معتبر در زمينه دوربينهاي فيلمبرداري رو دريافت کرده .
اگر هم ميتونيد صبر کنيد که GS450 يا انطور که اخيرا شايع شده GS500 در راه هستند.
ارادتمند شما
cortana