• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

( دوستانی که از این مشکل اطلاعاتی دارند کمک کنند) مشکل افت رتبه در گوگل در یک شب

noveldownload

Registered User
لایک‌ها
34
دوستان کسی می دونه لینک هایی که می فرستیم در بخش Disavow links در وبمستر چه قدر طول می کشه تا حذف بشه؟

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
دوستان توی اون فایل تکست که معرفی میکنی به گوگل حداکثر چندتا از این لینک های اسپم رو میشه قرار داد؟؟؟
محدودیتی داره؟؟

ediablo77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
محدودیتی وجود نداره برای Dis کردن معمولا ، اما اینم بگم اول از همه اینکه از این سرویس استفاده نکنید دوم اگر استفاده کردید ، دردسر میشه براتون مطمئن باشید ، یه لینک کوچولو مشکل دار باشه هی رتبه گوگل کم میشه ، پشیمونم چرا از اول Disavow استفاده کردم رتبم کمتر شد

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
محدودیتی وجود نداره برای Dis کردن معمولا ، اما اینم بگم اول از همه اینکه از این سرویس استفاده نکنید دوم اگر استفاده کردید ، دردسر میشه براتون مطمئن باشید ، یه لینک کوچولو مشکل دار باشه هی رتبه گوگل کم میشه ، پشیمونم چرا از اول Disavow استفاده کردم رتبم کمتر شد
Disavow یکی از قسمت های مهم گوگل وب مستره که اگه به اشتباه انجام بدی تمام زحمات به باد میره شما به جای لینک های بی کیفیت اومدین لینک هایی با کیفیت رو حذف کردین من چندین بار از این ابزار استفاده کردم و رتبم هم بهتر شده

ediablo77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
Disavow یکی از قسمت های مهم گوگل وب مستره که اگه به اشتباه انجام بدی تمام زحمات به باد میره شما به جای لینک های بی کیفیت اومدین لینک هایی با کیفیت رو حذف کردین من چندین بار از این ابزار استفاده کردم و رتبم هم بهتر شده
دست شما طلا ، یعنی میگی سایت های با کیفیتو حذف کردم ، نه عزیزم ، خودم چند ساله اینکارم ، کلی گفتم اگر لینکی رو معرفی کنی ، هی گوگل کم و زیاد میشه لاکردار ، بهتره یا نکنی اینکارو یا همیشه باید انجام بدی برای سایت هایی که آپدیت دیر به دیر دارن خوب نیست

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
یعنی میگید سایت هایی که یا فید خان هستن یا بی کیفیت رو کاریش نداشته باشیم؟؟
این فیدخوان هایی که ساب دامین زیاد دارن مثل مورد زیر باید همه ساب دامین هاش معرفی بشه؟ یا دامین اصلی؟؟

cookery.m93.ir
art.m93.ir
book.m93.ir
clip.m93.ir
fal.m93.ir
fun.m93.ir
health.m93.ir
mode.m93.ir
news.m93.ir

ediablo77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
من خودم به شخصه از وقتی این سایت های فیدخوان شروع کردن به جمع آوری مطالب سایتم رتبه گوگل کمتر شد برام
نه نیازی نیست ساب دامین بدید بهش
ایجوری میزنی
domain:rssnews.com
domain:example.com
اگر میخوای کل دامین رو ببنده من خودم نزدیک به 30 الی 60 تا سایت رو بستم

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
من خودم به شخصه از وقتی این سایت های فیدخوان شروع کردن به جمع آوری مطالب سایتم رتبه گوگل کمتر شد برام
ممنون رفیق.
کمتر شد یعنی بهبود داشت یا افت پیدا کرد؟؟

ediablo77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
ممنون رفیق.
کمتر شد یعنی بهبود داشت یا افت پیدا کرد؟؟
نه بد شد وضعیت سایت ، ورودی گوگل من روزی 8 هزار الی 12 هزار بوده روزانه 2 ماه پیش ، اما الان روزی 6 تا 8 هزار دارم ، تازه لینکهارو Disavow دادم تا تاثیر بزاره دوباره 1 ماه حداقل طول میکشه
آدرس سایت که گفتم : آهنگباز

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
;)دقیقا نیمی از همین کاربران پرشین تولز مدیران این سایت های اسپم و خبر خوان هستن

ediablo77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
همین سیستمی که راه انداختن ، هی دامین عوض میکنن ، اگر یه دامینی بود 2 تا رنک داشت آدم میگفت خوب یه بک میشه واست اما هر روز 5 تا دامین چنج میشه

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
روزانه از گوگل وب مستر نگاه میکنم 2 تا 2 تا دارن اضافه میشن:general210:

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
حدود 3 ماه . چون باید توسط انسان بررسی بشه
تماما توسط رباط ها بررسی میشه بستگی داره چقدر لینک توش باشه ولی معمولا بعد از 3 روز بررسی های اولیه انجام میشه

دست شما طلا ، یعنی میگی سایت های با کیفیتو حذف کردم ، نه عزیزم ، خودم چند ساله اینکارم ، کلی گفتم اگر لینکی رو معرفی کنی ، هی گوگل کم و زیاد میشه لاکردار ، بهتره یا نکنی اینکارو یا همیشه باید انجام بدی برای سایت هایی که آپدیت دیر به دیر دارن خوب نیست

شما سئو کاری معلومه که باید ملتو بترسونی وگرنه چطور باید واسه یه کار ساده از 300 تا 700 تومن بگیری :D

2 روز پیش یه چک کامل کردم 81 سایت اسپم بهم لینک داده بودن که همین باعث شده بود دوباره پنگوئن بیاد سراغمون :general507:

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
یادش بخیر یه زمانی خودت سئوکار بودی:general210::general707:

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
پیدا کردن یه سئو کار خوب و کاربلد تو نت ایران از پیدا کردن یه سوسمار گیاه خوار سخنگو تو کویر لوت ایران سخت تره:general307:

Sherpa

Registered User
لایک‌ها
92
سلام

دستتون درد نکنه تاپیک خوبیه.
توی گوگل وبمستر توی بخش links to your site علاوه بر لینک های اسپم و بی ارزش از وبسایتها با پیج رنک پایین، تعدای هم لینک با پیج رنک بالا ولی بی ارتباط با موضوع سایت هست. بنظر شما بهتر نیست که لینک های متفرقه با پیج رنک بالا (5 تا 8) را نگه داریم؟
از جمله یک لینک از alexa.com با pr7 که از بقیه لینک ها غیر طبیعی تره ؟!

موفق باشید

Last edited:

momiholo

Registered User
لایک‌ها
2,698
سلام دوستان

كسي هست كمكم كنه؟؟؟

موضوع بدين قرار است:

سايت بنده يك ماه پيش با وجود اپديت مرتب : دچار مشكل گرديد و بازديد همچنين ورودي گوگل آن بيش از 90 درصد كاهش پيدا كرد
گوگل وبمستر برام اخطار داده

Sep 21, 2014

Google detected a significant increase in the number of URLs

that return a 404 (Page Not Found) error. Investigating these

errors and fixing them where appropriate ensures that Google

can successfully crawl your site's pages.

چند عدد از ارورهاي گوگل وبمستر را براي نمونه ذكر ميكنم

URL:
http://smsfa.org/main-aur-meri-2455c-tanhai

http://smsfa.org/games-silent-hill-2455c-mobile

http://smsfa.org/utorrent-software-free-latest-version-2455c-free

چند مورد:
اول اينكه نكته جالب: وجود عبارت 2455c در تمامي لينكها است....

دوم اين لينكها و يا مطالب مرتبط با ان اصل در سايت بنده وجود نداشته

هاست داون نشده..
تغيير لينكي نداشتم...

بالا