noveldownload
Registered User
- نوشتهها
- 434
- لایکها
- 34
دوستان کسی می دونه لینک هایی که می فرستیم در بخش Disavow links در وبمستر چه قدر طول می کشه تا حذف بشه؟
حدود 3 ماه . چون باید توسط انسان بررسی بشهدوستان کسی می دونه لینک هایی که می فرستیم در بخش Disavow links در وبمستر چه قدر طول می کشه تا حذف بشه؟
Disavow یکی از قسمت های مهم گوگل وب مستره که اگه به اشتباه انجام بدی تمام زحمات به باد میره شما به جای لینک های بی کیفیت اومدین لینک هایی با کیفیت رو حذف کردین من چندین بار از این ابزار استفاده کردم و رتبم هم بهتر شدهمحدودیتی وجود نداره برای Dis کردن معمولا ، اما اینم بگم اول از همه اینکه از این سرویس استفاده نکنید دوم اگر استفاده کردید ، دردسر میشه براتون مطمئن باشید ، یه لینک کوچولو مشکل دار باشه هی رتبه گوگل کم میشه ، پشیمونم چرا از اول Disavow استفاده کردم رتبم کمتر شد
دست شما طلا ، یعنی میگی سایت های با کیفیتو حذف کردم ، نه عزیزم ، خودم چند ساله اینکارم ، کلی گفتم اگر لینکی رو معرفی کنی ، هی گوگل کم و زیاد میشه لاکردار ، بهتره یا نکنی اینکارو یا همیشه باید انجام بدی برای سایت هایی که آپدیت دیر به دیر دارن خوب نیستDisavow یکی از قسمت های مهم گوگل وب مستره که اگه به اشتباه انجام بدی تمام زحمات به باد میره شما به جای لینک های بی کیفیت اومدین لینک هایی با کیفیت رو حذف کردین من چندین بار از این ابزار استفاده کردم و رتبم هم بهتر شده
ممنون رفیق.من خودم به شخصه از وقتی این سایت های فیدخوان شروع کردن به جمع آوری مطالب سایتم رتبه گوگل کمتر شد برام
تماما توسط رباط ها بررسی میشه بستگی داره چقدر لینک توش باشه ولی معمولا بعد از 3 روز بررسی های اولیه انجام میشهحدود 3 ماه . چون باید توسط انسان بررسی بشه
محدودیتی وجود نداره برای Dis کردن معمولا ، اما اینم بگم اول از همه اینکه از این سرویس استفاده نکنید دوم اگر استفاده کردید ، دردسر میشه براتون مطمئن باشید ، یه لینک کوچولو مشکل دار باشه هی رتبه گوگل کم میشه ، پشیمونم چرا از اول Disavow استفاده کردم رتبم کمتر شد
دست شما طلا ، یعنی میگی سایت های با کیفیتو حذف کردم ، نه عزیزم ، خودم چند ساله اینکارم ، کلی گفتم اگر لینکی رو معرفی کنی ، هی گوگل کم و زیاد میشه لاکردار ، بهتره یا نکنی اینکارو یا همیشه باید انجام بدی برای سایت هایی که آپدیت دیر به دیر دارن خوب نیست