• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان تعمیرکار حرفه ای قاب

omidsys

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
کسی از دوستان هست که بتونه قاب گوشی HTC evo 3d. رو گوشی بندازه مثل اصلی
جزییات رو تو پ،خ میگم
مرسی

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
سلام

پروژه سختی رو روش دست گداشتی :D یه evo داشتم ، این قاب فلزی دورش در اومده بود ، بعد اون فلزشم تو ایران پیدا نمی شد :D مجبور شدم قاب کاملش رو بخرم 130 تومن ، بعد 50 تومن هم بدم قابل رو بندازن :D

این کار رو تو کل بازار موبایل یه نفر حرفه ای انجام میده ، منتها پول هم میگیره :D خواستی پ.خ بدم تلفنشو بدم بری سراغش :D هر کسی دیگه ای هم که این کارو بگیره ، یه مبلع بالاتر ، میده اون انجام بده :D

omidsys

Registered User
لایک‌ها
72
سلام

پروژه سختی رو روش دست گداشتی :D یه evo داشتم ، این قاب فلزی دورش در اومده بود ، بعد اون فلزشم تو ایران پیدا نمی شد :D مجبور شدم قاب کاملش رو بخرم 130 تومن ، بعد 50 تومن هم بدم قابل رو بندازن :D

این کار رو تو کل بازار موبایل یه نفر حرفه ای انجام میده ، منتها پول هم میگیره :D خواستی پ.خ بدم تلفنشو بدم بری سراغش :D هر کسی دیگه ای هم که این کارو بگیره ، یه مبلع بالاتر ، میده اون انجام بده :D

سلام
چه خبره قاب 130؟؟؟
حالا پیدا نکردم خبرت میکنم

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
مشکل اینجاست که اینجا ایرانه :D قاب کاملش 60 دلاره ، اینجا 130 تومن که قطعه به قطعه هم ندارن ، هرچیش مشکل داره باید کامل بخریش :D ، تازه اونم تو کل تهران فقط یه جا دارند اونم طبقه سوم علائدینه که خودشم نمیندازه چون جراتشو نداره :D

حالا کدوم قسمت قابش به مشکل خورده ؟ فلاپ پشت یا کیس پشت یا قاب دورش ؟ ؟ اگر دو مورد اول باشه ، من قطعشو دارم که لازم نباشه 130 کامل بخری ، اگرم جلوشه که خودم مصرف کردم و خب داستان داری :D

دو هفته تمام پدرم در اومد تا به این نقطه رسیدم و اطلاعات ، کل تهران رو زیر و رو کردم :D

omidsys

Registered User
لایک‌ها
72
مشکل اینجاست که اینجا ایرانه :D قاب کاملش 60 دلاره ، اینجا 130 تومن که قطعه به قطعه هم ندارن ، هرچیش مشکل داره باید کامل بخریش :D ، تازه اونم تو کل تهران فقط یه جا دارند اونم طبقه سوم علائدینه که خودشم نمیندازه چون جراتشو نداره :D

حالا کدوم قسمت قابش به مشکل خورده ؟ فلاپ پشت یا کیس پشت یا قاب دورش ؟ ؟ اگر دو مورد اول باشه ، من قطعشو دارم که لازم نباشه 130 کامل بخری ، اگرم جلوشه که خودم مصرف کردم و خب داستان داری :D

دو هفته تمام پدرم در اومد تا به این نقطه رسیدم و اطلاعات ، کل تهران رو زیر و رو کردم :D
گوشی تاچش مشکل داشت تاچش رو عوض کردم اما تعمیرکار ب.ی پ.در ر.ید توش نوار فلزی دور تاچ رو میخوام
میخوام اونو بخرم بدم دست یه تعمیرکار توپ واسم عوضش کنه مثل فابریک
داری؟

s27moto

Registered User
لایک‌ها
135
اگه قابش و داری واز تهرانی در خدمتم

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
گوشی تاچش مشکل داشت تاچش رو عوض کردم اما تعمیرکار ب.ی پ.در ر.ید توش نوار فلزی دور تاچ رو میخوام
میخوام اونو بخرم بدم دست یه تعمیرکار توپ واسم عوضش کنه مثل فابریک
داری؟

نه دقیقا از کل قاب کامل تنها قسمتیشو که ندارم همون قاب فلزی دورشه :D چون خودمم همونجاشو مصرف کردم .

اگر بتونی یه گوشی اوراق پیدا کنی و قابشو برداری که خب هیچی ، اگر نمی تونی دنبال اون قاب فلزیه تک نگرد ، چون من 2 هفته هر قطعه فروشی تهران رو که بگی گشتم و پیدا نکردم ، نکته جالب این بود که کامتل هم می گفت باید تاچ و ال سیدی و قاب کلا با هم عوض شه 390 تومن =))

اگرم نه که قاب کاملش 130 پولشه که مثل من یه فلاپ پشت و یه کیس پشت هم رو دستت می مونه متاسفانه که یه ماهه گوشی رو فروختم ، هنوز قابش مونده :D

بالا