• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان عکاس ██ کمک کمک ██

amione

Registered User
لایک‌ها
30
عذر می خوام تو بحث اساتید دخالت می کنم :)
اما قبل اینکه کسی بتونه شما رو راهنمایی بکنه این شما هستید ک باید بگید با دوربین قراره چیکار کنید؟ یا از دوربین چه استفاده ای دارید و چه انتظاری؟
جدای بحث لوث شده کانن یا نیکون بهتره اینو بدونید ک عکس بهتر یا بهتره بگم عکس حرفه ای تلفیق دانش+لنز هست (این نظر من هس و ممکنه غلط باشه)
ریویو خوندن تو سایتی مثه دی پی ریویو (dpreview) خیلی کمک می کنه اما یقینن تفاوت زیادی هست بین نوشته ها و اون دوربینی ک شما دستت می گیری
در مورد فیلم برداری نظر من اینه ک کانن خیلی بهتره (حتی مزیت های نیکون تو فیلم بردای مثه فوکوس در حین فیلم برداری (بخاطر صدای موتور لنز) آزار دهنده هستش) در مورد عکس هم متاسفانه بین این دو مدل نمی تونم راهنمایی کنم (می تونم البته از غیب بهت بگم ک 650 از 600 دی بهتره یا ... :))
اگه هنوز دو دل هستید پیشنهاد می دم به فروم های تخصصی دوربین و عکاسی مراجعه کنید و (قبلن این بحثا اونجا ها شده) مطالعه کنید و شدیدن توصیه می کنم از نظرات متعصبانه نیکون یا کانن (اونی ک من گرفتم بهترینه) دوری کنید و ب حسابشون نیارید

داشت یادم می رفت اگه فقط واسه استفاده شخصی هست باید اضافه کنم:
دوربین های اس ال آر مناسب جابجایی یا کار کشیدن زیاد (عکس یادگاری و بی حساب) نیستن
تعداد شات (عکس) در قیمتش (بعنوان دست دوم) تاثیر گذار هست
دوربین های سوپر زوم از نظر اینکه چندتا عکس گرفتید موقع فروش اذیتتون نمی کنه اما کیفیتش هم ب نسبت پایینه
یه انتخاب دیگه هم هس ک اگه بخواید برید طرفش باید دوباره کلی اطلاعات جمع کنید و اونم دوربین هاس سری M کانن یا نیکون 1 ها هست (نسل جدیدی هستن ک بخاطر کم جا بودنشون طرفدارای خودش رو داره البته از نظر لنز حسابی محدوده)
بجز این نسل جدید چیز کوچیک و جم و جور پاور شات جی 15و پاور شات جی وان ایکس هم هست (لازمه ک کیفیت عکس های این مدل ها رو هم دسته بندی کنم سوپر زوم ها، بعد پاور شات ها ک عکساش از عکسای آبرنگی سوپر زوم بهتره و نسل جدید بدون آینه کانن ام یا نیکون 1 ک کیفیت مناسبی دارن)

Last edited:

hot_hotest68

Registered User
لایک‌ها
5
من با نظر قبلیه دوستمون تقریبا موافقم...
واقعا نمیشه بطور قطع گفت فلان دوربین نیکون از کانون بهتره یا برعکس(تو یه رنج قیمت منظورمه)
من خودم Canon 7D دارم و کاملا راضی هستم ولی هیچ اصراری ندارم که یه کسی توصیه کنم اونو بخره یا نه.
چند تا مثال میزنم...
مثلا نیکون دوربین های داره با ریزولوشن 24 مگا پیکسل (3200 و 5200 و ...) ولی آیا واقعا برای کسی که میخواد از دوربین یه استفاده شخصی ساده بکنه فرق میکنه که سنسوره دوربینش 24 یا 18 مگا پیکسل باشه؟
یا تعداد نقطه فوکوس ها که نیکون یه مقداری قوی تر عمل کرده و فیلم برداری که به نظر من کنون بهتره
خیلی ها میگن عکاسی تو نور روز با نیکون بهتره و کانون برای نور های کم و عکاسی نجومی و عکاسی شب بهتر عمل میکنه و ...........
من میخوام جور دیگه ای راهنماییتون کنم.
شما میخوای 3 تومن هزینه کنی.باید حدود 300 تا 500 تومن برای تجهیزاتی مثل کوله پشتی-مموری-یه فیلتر یو وی برای لنزت کنار بزاری.(بستگی به نوع تجهیزاتت متفاوته) من خودم تابستون سال قبل که دوربین خریدم نزدیک 700 تومن پول تجهیزات دادم (کوله-باتری اضافه-فیلتر-مموری-ریموت)
در صورتی که میتونستم با پولش و پولی که برای لنز کنار گذاشتم به جای 7دی 5 دی بخرم.(لنز 15-85)
به نظر من با حدود 2600000 دیگه ای که برات میمونه 2 تا کار میتونی بکنی:
1.یا بری سراغ دوربین هایی مثل 650 یا 600 کانون و یا 3200 و 5100 کانون و دیگه بیخیال یه لنز نسبتا خوب بشی و همون لنز 18-55 معمولیو بگیری.(البته بین 600 و 650 کانون حدود 400 تومن اختلافه که میتونی بزاری رو تجهیزاتت)
اگه فک میکنی ممکنه بعد از یه مدت بخوای جدی تر کارو دنبال کنی و پولشو داری که وسایلتو ارتقا بدی کار معقولانه اینه که بیشتر پولتو بزاری رو بدنه دوربین و از تجهیزات جانبیت بزنی
ولی اگه کلا تفننی میخوای کار کنی میتونی به فکر یه لنز قوی تر باشی.(تو مورده 2 توضیح دادم)
2.یا هم میتونی بری سراغ دوربین 3100 نیکون (دوربین خوب دیگه ای تو این رنج قیمت (1500000) یادم نمیاد) و از یک سری از امکانات دوربینت بزنی (مثل تعداد نقطه فوکوس و یا تعداد فریم در فیلم برداری) و یه لنزه بهتر با گستره زوم بالاتر بگیری مثل لنز18-135
این قیمتایی که گفتم حدودی هستن و با این نوسان ارز هر روز باید چک کنی. :دی
خیلی مسائل دیگه هم هست...مثل اینکه بعضی دوربین ها مموری اس دی میخورن و بعضی ها سی اف، خوب قیمته سی اف ها حدود 100 تومن گرون تره یا مثلا اگه یه لنزه 18-55 داشته باشی ارزش نداره بری یه فیلتر یو وی 100 تومنی روش ببندی و کارت با 30 تومنیشم را میوفته

بعد از این که تکلیف خودتو با 2 راه بالا معلوم کردی میتونی بری سراغ این که واقعا کدوم مدل حالا چه کنون یا چه نیکون بیشتر به کارت میاد.چون قبلا با DSLR کار نکردی به نظر من که فرق زیادی نمیکنند این 2 شرکت برات ولی یکی مثل من براش سخته بره سراغ نیکون
برای تشخیص این مساله هم به نظر من اینجا جاش نیس.باید بری تو انجمن های تخصصی دوربین و اگه زبانت خوبه تو سایتای خارجی مثل dpreview و نظراتشونو کامل بخونی
کلا انتخاب مناسب دوربین تصمیم سختیه و بهت توصیه میکنم عجله نکنی

پی نوشت:
1.اگه صرفا کارت جنبه تفننی و خانوادگی داره میتونی بری سراغ سری پاور شات و .....(منظورم اینه که DSLR نگیری)
2.شرمنده که طولانی شد
3.جایزم بهم عسل بده :دی

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
من تو پخ زودتر گفتم اینا رو پس جایزه مال خودم میشه lol
به نظر من صبر کن 100D بیاد قیمتشم مناسبه...

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
خوب همین جا میگفتی که اطلاعات ما هم بالا بره... LOL

:) اون مطالبی که JetXT فرمودند رو شما مطمعنن میدونید، اطلاعات بنده بسیار محدوده تو این زمینه :(
در مورد عسل هم ما در خدمت شما هستم، قابل نداره بزرگوار :)
برام اصن مهم نیست که پیکسل 16 باشه 18 باشه 24 باشه یا اصن 100 باشه!
والا هرچی پیکسل بره بالا در عوض باید مموری حجیم تر هم بگیرم که لزومی نداره واسه من.
در مورد نیکون یا کنون هیچ نظری ندارم که کدوم باشه،هرکدوم شد فرق نمیکنه فقط باید خوب باشه همین.
قسمت صدای فوکوس اتومات رو میشه با یه Mic حل کرد اما تو سری D5100 یا 600D مونو میشه استریو نیست! پس فک کنم باید به همین خاطر به فکر D5200 یا 650D باشم.
با تکنولوژی Wireless WU-1a تو مدل D5200 خیلی حال کردم نمیدونم تو سری D5100 هم داره یا نه! و اینکه اصن میشه از این تکنولوژی طوری استفاده کرد که مثلن فیلم بگیریم و مستقیم روی هارد لپ تاپ ذخیره شه (tethered shooting) یا اصن اینا با هم فرق داره!
continuous shooting برام مهمه و دوست دارم حداقل 4 باشه :)
LCD چرخان باشه بهتره تا اینکه Fix باشه! مث D3200 :(

راستی تفاوت سی اف با اس دی چیه که گرون تره؟؟؟ سرعت رید و رایتش بالاتره آیا؟؟!

hot_hotest68

Registered User
لایک‌ها
5
:) اون مطالبی که JetXT فرمودند رو شما مطمعنن میدونید، اطلاعات بنده بسیار محدوده تو این زمینه :(
در مورد عسل هم ما در خدمت شما هستم، قابل نداره بزرگوار :)
برام اصن مهم نیست که پیکسل 16 باشه 18 باشه 24 باشه یا اصن 100 باشه!
والا هرچی پیکسل بره بالا در عوض باید مموری حجیم تر هم بگیرم که لزومی نداره واسه من.
در مورد نیکون یا کنون هیچ نظری ندارم که کدوم باشه،هرکدوم شد فرق نمیکنه فقط باید خوب باشه همین.
قسمت صدای فوکوس اتومات رو میشه با یه Mic حل کرد اما تو سری D5100 یا 600D مونو میشه استریو نیست! پس فک کنم باید به همین خاطر به فکر D5200 یا 650D باشم.
با تکنولوژی Wireless WU-1a تو مدل D5200 خیلی حال کردم نمیدونم تو سری D5100 هم داره یا نه! و اینکه اصن میشه از این تکنولوژی طوری استفاده کرد که مثلن فیلم بگیریم و مستقیم روی هارد لپ تاپ ذخیره شه (tethered shooting) یا اصن اینا با هم فرق داره!
continuous shooting برام مهمه و دوست دارم حداقل 4 باشه :)
LCD چرخان باشه بهتره تا اینکه Fix باشه! مث D3200 :(

راستی تفاوت سی اف با اس دی چیه که گرون تره؟؟؟ سرعت رید و رایتش بالاتره آیا؟؟!

1.اگه پول 5200 رو دارید (3 تومن خود بدنشه) گزینه خوبیه، البته میتونید به 60 دی کنون هم فکر کنید در کنارش ولی با توجه به اینکه گفتید نهایتا 3 تومن دارید فراموش نکنید که برای تجهیزات و لنز هم باید پول کنار بزارید.
2.در مورد تکنولوژی Wireless WU-1a هم فقط میشه عکس هارو تو تبلت یا گوشی دید (چیزی که تو سایت dpreview) نوشته بود.
3.continuous shooting هم چه 3.5 باشه چه 4 زیاد فرقی نمیکنه
4.LCD هم من شخصا نوع FIX رو بیشتر دوست دارم.(نظر شخصی) تا حالا هم از لایو ویو دوربین زیاد استفاده نکردم.
5.در مورده فرق اس دی و سی اف هم خوب قبلنا سی اف ها هم اطمینان بالاتری داشتن، هم سرعت و حجم بالاتری نسبت به اس دی ها.(الانم تقریبا همینطوره البته اس دی های جدید هم سرعتای خوبی دارن) خوب به همون نسبت قیمتشونم تقریبا 2 برابره

6. شما به سوال من تو پست قبلیم جواب ندادید. راه 1 یا 2 رو انتخاب میکنید؟؟ بعدش میتونیم در مورده انتخاب خود دوربین هم صحبت کنیم

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
اگه قراره کلا 3 تومان هزینه کنید به نظرم یه بادی ارزون قیمت بردارید و یه لنز بهتر
حتی اگه شده کار کرده بگیرید سه تومان بدی دوربین اونوقت بمونی با یه لنز 18-55 زجر اوره

بعدا اگه علاقمند شدید میتونید بدنه رو بفروشید و یه دوربین قویتر بگیرید

در اخرم دوباره توصیه می کنم اگه دفه اول اس ال ار می گیرید خیلی از امکاناته بادیهای گرون قیمت رو اصلا تا اخرش متوجه نمیشید کاراییشون چیه

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
1.اگه پول 5200 رو دارید (3 تومن خود بدنشه) گزینه خوبیه، البته میتونید به 60 دی کنون هم فکر کنید در کنارش ولی با توجه به اینکه گفتید نهایتا 3 تومن دارید فراموش نکنید که برای تجهیزات و لنز هم باید پول کنار بزارید.
2.در مورد تکنولوژی Wireless WU-1a هم فقط میشه عکس هارو تو تبلت یا گوشی دید (چیزی که تو سایت dpreview) نوشته بود.
3.continuous shooting هم چه 3.5 باشه چه 4 زیاد فرقی نمیکنه
4.LCD هم من شخصا نوع FIX رو بیشتر دوست دارم.(نظر شخصی) تا حالا هم از لایو ویو دوربین زیاد استفاده نکردم.
5.در مورده فرق اس دی و سی اف هم خوب قبلنا سی اف ها هم اطمینان بالاتری داشتن، هم سرعت و حجم بالاتری نسبت به اس دی ها.(الانم تقریبا همینطوره البته اس دی های جدید هم سرعتای خوبی دارن) خوب به همون نسبت قیمتشونم تقریبا 2 برابره

6. شما به سوال من تو پست قبلیم جواب ندادید. راه 1 یا 2 رو انتخاب میکنید؟؟ بعدش میتونیم در مورده انتخاب خود دوربین هم صحبت کنیم
بسیار زحمت کشیدید بابت پاسخ تون.
الان از نظر شما 60 دی بهتر از دی 5200 نیکونه؟؟ میشه دلیلتون رو توضیح بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد سوالتون میشه بگم که من مطمعنن دنبال عکاسی خواهم رفت و از روی خوشی نمیخوام دوربین بگیرم، اما به نظرم دوربین + لنز خوب بهتره.

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
اگه قراره کلا 3 تومان هزینه کنید به نظرم یه بادی ارزون قیمت بردارید و یه لنز بهتر
حتی اگه شده کار کرده بگیرید سه تومان بدی دوربین اونوقت بمونی با یه لنز 18-55 زجر اوره

بعدا اگه علاقمند شدید میتونید بدنه رو بفروشید و یه دوربین قویتر بگیرید

در اخرم دوباره توصیه می کنم اگه دفه اول اس ال ار می گیرید خیلی از امکاناته بادیهای گرون قیمت رو اصلا تا اخرش متوجه نمیشید کاراییشون چیه

ممنون :)
بهتره که همین کار رو بکنم یه بادی + کیت 18-55 دست دو بگیرم یه مدت باهاش کار کنم و بعدش برم مثلن سراغ 18-135 که تله داشته باشم و اگه پول دار شدم برم سراغ 18-85 که خیلی تعریفش رو شندیم.
البته باز هم میخوام نظر دوستان رو هم بدونم...

hot_hotest68

Registered User
لایک‌ها
5
بسیار زحمت کشیدید بابت پاسخ تون.
الان از نظر شما 60 دی بهتر از دی 5200 نیکونه؟؟ میشه دلیلتون رو توضیح بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد سوالتون میشه بگم که من مطمعنن دنبال عکاسی خواهم رفت و از روی خوشی نمیخوام دوربین بگیرم، اما به نظرم دوربین + لنز خوب بهتره.

نه من با توجه به قیمتشون گفتم چون 60 دی حدود 400 تومن ارزون تره و با این 400 تومن میشه کلی تجهیرات جانبی گرفت.
در هر صورت با توجه به صحبت هایی که شد من پیشنهاد میدم یه بادی دی 5200 با لنز کیت 18-55 یگیرید.چون مموری اس دی میخوره کلا حدود 3200000 واستون آب میخوره.
بعدا و به مرور میتونید لنز هاتونو کامل تر کنید.
اون لنزی هم که اشاره کردید 15-85 هستش.منم همون لنزو دارم و الان قیمتش حدود 2 تومنه اگه اشتباه نکنم.

arash1123

Registered User
لایک‌ها
104
با اجازه اساتید بزرگ عکاسی:D

تفاوت این دو به نظر من بستگی به نیاز شما داره اگه در یک کلام بخوام بگم Nikon بیشتر برای آتلیه و کانن بیشتر برای فضای باز و منظره و .... استفاده میشه

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
اگر میتونید یه تومان دیگه به بودجه اضاف کنید D7000 هم گزینه مناسبیه
من با D5100 عکاسی کردم اما خودم D3200 خریدم. البته کلا من به کانن فکر نمیکنم :))
D5100 و D3200 خب یه سری امکاناتی دارند:
D5100 ال سی دی چرخان داره و قابلیتی داره که خیلی راحت میشه عکس اچ دی آر گرفت
D3200 سنسور قوی تری داره و قابلیت فیلمبرداری بهتر
----
هردوی D5100 , D3200 موتور اتوفوکوس رو باید لنز پشتیبانی کنه برای همین خیلی از لنزها وقتی روی این دو مدل قرار میگیرند قابلیت Auto Focus رو ندارند یا باید لنز گرونتری بخرید یا خود بدنه باید موتور اتوفوکوس رو داشته باشه که خیلی قابلیت مهمی هست.
به این دلیله که گفتم D7000 رو میگم بخرید . چون قابلیت اتوفوکوس توی بدنه تعریف شده.
در مورد D5200 نمیدونم شاید این قابلیت داشته باشه.

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
نه من با توجه به قیمتشون گفتم چون 60 دی حدود 400 تومن ارزون تره و با این 400 تومن میشه کلی تجهیرات جانبی گرفت.
در هر صورت با توجه به صحبت هایی که شد من پیشنهاد میدم یه بادی دی 5200 با لنز کیت 18-55 یگیرید.چون مموری اس دی میخوره کلا حدود 3200000 واستون آب میخوره.
بعدا و به مرور میتونید لنز هاتونو کامل تر کنید.
اون لنزی هم که اشاره کردید 15-85 هستش.منم همون لنزو دارم و الان قیمتش حدود 2 تومنه اگه اشتباه نکنم.

ممنون بزرگوار

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
با اجازه اساتید بزرگ عکاسی:D

تفاوت این دو به نظر من بستگی به نیاز شما داره اگه در یک کلام بخوام بگم Nikon بیشتر برای آتلیه و کانن بیشتر برای فضای باز و منظره و .... استفاده میشه

به چه دلیل میگید واسه آتلیه نیکون؟ واسه منظره کنون؟

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
اگر میتونید یه تومان دیگه به بودجه اضاف کنید D7000 هم گزینه مناسبیه
من با D5100 عکاسی کردم اما خودم D3200 خریدم. البته کلا من به کانن فکر نمیکنم :))
D5100 و D3200 خب یه سری امکاناتی دارند:
D5100 ال سی دی چرخان داره و قابلیتی داره که خیلی راحت میشه عکس اچ دی آر گرفت
D3200 سنسور قوی تری داره و قابلیت فیلمبرداری بهتر
----
هردوی D5100 , D3200 موتور اتوفوکوس رو باید لنز پشتیبانی کنه برای همین خیلی از لنزها وقتی روی این دو مدل قرار میگیرند قابلیت Auto Focus رو ندارند یا باید لنز گرونتری بخرید یا خود بدنه باید موتور اتوفوکوس رو داشته باشه که خیلی قابلیت مهمی هست.
به این دلیله که گفتم D7000 رو میگم بخرید . چون قابلیت اتوفوکوس توی بدنه تعریف شده.
در مورد D5200 نمیدونم شاید این قابلیت داشته باشه.

والا 1 تومن بیشتر که دیگه ندارم اما واقعن اینقد موتور فوکوس مهمه؟؟!!!!!!
البته D5200 هم این موتور فوکوس رو داخل بدنه نداره :(
میشه بگید چرا D3200 گرفتید و نرفتید همون D5100 رو بگیرید؟ بهرحال شما باهاش عکاسی کردی

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
D5100 ال سی دی چرخان داره که به درد من نمیخوره اصلا همون ال سی دی ثابت برای مشاهده عکسها کافیه. و قابلیت d5100 hdr bracketing رو تا همین چندروز پیش فهمیدم پشتیبانی میکنه.
این نکته رو در نظر داشته باشید این به این معنی نیست که D3200 نمیتونه عکس اچ دی آر بگیره میتونه اما زحمتش بیشتره :)
من D3200 رو خریدم چون
1- محصول سال 2012 بود و جدیدا عرضه شده
2- D5100 تا همین یک سال پیش 1 میلیون بود و زورم اومد الان دو میلیون پول همون مدلی بدم که سال پیش 1 تومان بود :)) اما D3200 از همون اول همین قیمت بود.
3- سنسور قوی تری داره و میتونه عکس 24mp بگیره.
4- قابلیت فیلمبرداری بهتری داره که این برایم مهم بود
5- قابلیت نصب کیت وایرلس داره.
در کل بخواهید نگاه کنید تفاوت چندانی در کیفیت عکسها و وضوع تصویر و ... ندارند. تفاوتشون همین قابلیتهایی هست که ذکر کردم.

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
قابلیت اتوفوکوس وقتی که دارید با لنز 70-300 کار میکنید و میخواهید از پرنده تو آسمون عکس بگیرید به چشم میاد.
الان یه لنز 70-300 هست که قابلیت اتوفوکوس باید توی بدنه تعریف شده باشه که قیمتش 159$ در میاد:
Nikon 70-300mm f/4-5.6G AF Lens w/Hood (Black) - Nikon USA Warranty 1928
همون لنز که قابلیت اتوفوکوس توی خود لنز تعبیه شده بالای 586.95 در میاد:
Nikon AF-S VR Zoom-NIKKOR 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED 2161 B&H

البته لنز دوم قابلیت های دیگه ای هم داره مثل VR ...

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
در کل اگر مثل من مبتدی هستید به نظرم D3200 یا D3100 بخرید.
پیشنهاد من اینه D3100 بگیرید و مابقی پول رو لنز بخرید.

بالا