• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان قضیه این پولدار شوید چیه ؟ 9 میلیون در کمتر از 70 روز !!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
چرا اطلاعات الکی میدین دست مردم؟
این ایمیل دوست بنده سروش هستش و هیچ ارتباطی هم با این خانم ندارن

این ایمیل صاحب دامنه هست . شاید دامنه رو کرایه کردن ؟؟؟؟ دوست تون بهتر در جریان هستند. در هر صورت ممکنه برای دوست تون شر بشه اگر کسی به فتا شکایت کلاه برداری کنه .

r3za-k

Registered User
لایک‌ها
528
این خانوم "معروف" تایید میشه

داداشش تو تیم ملی والیباله. با همین پکیج شرو کرد الان تو لیگ چهانیه

:happy:

اگر خودتون هستین و خودتونو تایید میکنین ک ..

ولی اگر مقتول هستین:happy: گول این حرفارو نخورین

دیگه دیدن والیبالیا رو بورسن اینو در آوردن .. فردا میگن ولاسکو هم با همین شرو کرده:)

alnajon

Registered User
لایک‌ها
50
خب شما که ماهی 9 میلیون درآمد داری چه نیازی به فروختن این محصول داری ؟!!

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
این ایمیل صاحب دامنه هست . شاید دامنه رو کرایه کردن ؟؟؟؟ دوست تون بهتر در جریان هستند. در هر صورت ممکنه برای دوست تون شر بشه اگر کسی به فتا شکایت کلاه برداری کنه .

داره مشکوک میشه

Whois poldar.biz

ایمیل هم [email protected] هست

و اون وبلاگ هم که شما دادید
ارسال ايميل تبليغاتي

شاید استفاده شده از اسم یک دختر برای فروش بیشتر چون صاحب این سایت انگار مرد هست و ایمیل هم هست
حالا باید دید اون ایمیل مال کیه!!!

mohammad041

Registered User
لایک‌ها
42
من یه کار دیگه م سراغ دارم : دزدی
این روزا خوب پولی توشه ........یه ماهه هم نونت تو روغنه تا 90 تومنم میتونی در بیاری
ولی پولش یه کمی حرومه :D

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
چرا اطلاعات الکی میدین دست مردم؟
این ایمیل دوست بنده سروش هستش و هیچ ارتباطی هم با این خانم ندارن

اگر این ایمیل دوست شما هست احتمالا همون کسی هست که داره به اسم نازنین میفروشه چون صاحب دامنه هست
این سایت یکبار برای تبلیغ توی گروپ کسی به من داد

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
من فتا آشنا دارم پایه اید از ایشون دعوت کنیم تشریف بیارن فتا و توضیحات تکمیلی رو همون جا عرض کنند ؟

دوست تون رو هم میتونیم براشون دعوت نامه بفرستیم :) دو تایی با هم تشریف بیارن البته اگر دوستی در کار باشه ...

صد در صد نام ها جعلی هستند ولی به راحتی قابل شناسایی اند

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
نازنین معروف - پولدار

جزوه آقای نازنین پولدار ( کلاه بردار ) منتشر شد . ملت استفاده کنید و مراقب کلاه تان باشید ....

دانلود رایگان فایل کسب درآمد سایت (poldar.biz)

Last edited:

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
اگر اشتباه نکنم سال 86 بود که پکیج مشابهی تو پاچم رفت ..

اونم توی ایام عید ..

:)))

ادیت :

همین الان از لینکی که صفحه ی قبل بود دانلود کردم ..

90% تکست هم کپی شده از وبلاگ ها و وب سایت های مختلف هست و حتی زحمت نوشتن تکست جدید به خودشون ندادن ..

اونایی که خریدن می تونن شکایت کنن به پلیس فتا ..

Last edited:

roozema

Registered User
لایک‌ها
85
این روشها خیلی قدیمی شده که این افراد برای پول درآوردن انجام میدهند من نمیدونم چرا بعد از این همه سال باز بعضی ها گول میخورند و پولشون را به این افراد میدهند

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
چند سال پیش یکی از این پکیج ها رو خریداری کردم و هیچ فایده ای نداشت به غیر از یک مورد که این که منو به فکر روش هایی برای کسب درامد انداخت که واقعا برام مفید بود از این نظر
بعضی ها میگن اگر اینقدر درامد داره چرا داره این محصول رو میفروشه باید خدمت شما دوستان عزیز بگم شما حساب کنید اگر روزانه فقط 6-7 تا از این محصول رو بفروشه چه سود بالایی گیر ایشون میاد
اینجور که بچه ها میگن لینک زیر مجموعه گیری خودش برای سایتهای کلیکی رو گذاشته
باید بگم اره درسته میشه از این سایتها 9 میلیون درامد داشت من قبلا با این سایتها کار میکردم با 10 نفرشون شریک بودم خودم 2 تا سایت داشتم ولی خیلی وقته کشیدم کنار
ولی بقدری این کار سخته که نصف راه میکشید کنار چون هم تجربه خیلی بالایی میخواد و هم هزینه خیلی زیاد و هم زمان خیلی طولانی من برم بازی پرسپولیس طلاعات بیشتر خواستید بعدا بهتون میدم:p

saadatieathar

Registered User
لایک‌ها
17
چند وقت پيش هم يه پي دي اف ديدم كه اونم يه دختره نوشته بود.دانلودش كردم و خوندم همين سيستم هاي كليكي رو توضيح داده بود
اينقدر شعار ميدن و حرف هاي قشنگ قشنگ مي زنن كه خيلي ها براي امتحان كردن هم كه شده مي خرن
و نويسنده هم كه يه پول حسابي به جيب مي زنه

mehdi098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
يكي هم هست به اسم محمد طلوعي جزوه آرزو شكيبا كه بود قديما اونو برداشته مدلشو عوض كرده و چند تا چيز ديگه اضافه كرده و اسم خودشو گذاشته مخترع و از اين چيزا نميدونم ميشه لينكشو گذاشت يا نه اگه ميخواين من لينكشو بدم

drweb

Registered User
لایک‌ها
144
يكي هم هست به اسم محمد طلوعي جزوه آرزو شكيبا كه بود قديما اونو برداشته مدلشو عوض كرده و چند تا چيز ديگه اضافه كرده و اسم خودشو گذاشته مخترع و از اين چيزا نميدونم ميشه لينكشو گذاشت يا نه اگه ميخواين من لينكشو بدم
لینک دانلود رایگانشو بفرست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا