دوستان عزیزتر از جانم منظور این قسمت چی هست؟ Activate Gold Balance?
iranbus Registered User تاریخ عضویت 31 مارس 2009 نوشتهها 2,677 لایکها 1,037 محل سکونت b 30 دسامبر 2012 #21 دوستان عزیزتر از جانم منظور این قسمت چی هست؟ Activate Gold Balance?
moeen_yz Registered User تاریخ عضویت 22 سپتامبر 2011 نوشتهها 558 لایکها 461 محل سکونت Mashhad 31 دسامبر 2012 #22 به نقل از iranbus : دوستان عزیزتر از جانم منظور این قسمت چی هست؟ Activate Gold Balance? کلیک کنید تا بازشود... این مال اینه که وقتی تو بالانس حسابت تو سایت پول مونده باشه و تو نه باهاش سهام خریده باشی و نه انتقال داده باشی به LR وقتی این فعال باشه سایت با پولت تو بازار طلا کار میکنه و تو ، تو ضرر و سودش سهیمی. من خودم دی اکتیو کردمش
به نقل از iranbus : دوستان عزیزتر از جانم منظور این قسمت چی هست؟ Activate Gold Balance? کلیک کنید تا بازشود... این مال اینه که وقتی تو بالانس حسابت تو سایت پول مونده باشه و تو نه باهاش سهام خریده باشی و نه انتقال داده باشی به LR وقتی این فعال باشه سایت با پولت تو بازار طلا کار میکنه و تو ، تو ضرر و سودش سهیمی. من خودم دی اکتیو کردمش
viphyip Registered User تاریخ عضویت 24 دسامبر 2009 نوشتهها 1,571 لایکها 493 محل سکونت http://vipkey.ir 31 دسامبر 2012 #23 به نظر من بهترین گزینه همون Uinvest که متاسفانه از طرف مدرییت پرشین تولز تصمیم گرفتن که تاپیک منو حذف کنن نمی دونم چرا ؟
به نظر من بهترین گزینه همون Uinvest که متاسفانه از طرف مدرییت پرشین تولز تصمیم گرفتن که تاپیک منو حذف کنن نمی دونم چرا ؟
iranbus Registered User تاریخ عضویت 31 مارس 2009 نوشتهها 2,677 لایکها 1,037 محل سکونت b 31 دسامبر 2012 #24 آره اتفاقاً دنبال راهنمات میگشم پیداش نکردم یه فایل پی دی اف براش بنویس بهتره