• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان کسی شمارنده سایت چیزه خوبی سراغ داره ؟

hossputer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان کسی شمارنده سایت چیزه خوبی سراغ داره ؟ توی بخش تخصصی کسی جواب نداد بعد از یک هفته ...
اگر ممکنه چند روز اینجا باشه .

برای سایت خودم میخوام

دوستان میخوام جمو جورو زیبا باشه

کم حجم باشه

و روی خوده سایتم بیاد نه اینکه بره روی سایته دیگه ای

اگه هم بره روی سایته دیگه ای اما خیلی خوب باشه خوبه

کسی میدونه ؟

Last edited by a moderator:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
histat.com
منم ازش استفاده میکنم

ehsan_333

Registered User
لایک‌ها
48
گوگل آنالیز از همه بهتر چون آفلاین کار می کنه و رو سرعت سایت هم تاثیری نداره ولی شمارنده های آنلاین مثل وبگذر ، پرشین استات و غیره مزخرفن چون هم سرعت و هم کلاس سایتتو میارن پایین و اگه سایتشون مثلا برای یه ساعت سرویسش قطع بشه ممکنه سایت تو هم بالا نیاد اگه جیمیل داری برو تو گوگل آنالیز کدشو بگیر بزار تو ایندکس قالب سایتت تو تگ head

hossputer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عالی بود دسوتان . مرســـــــــــــــــــــــــــــِی

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
گوگل آنالیز از همه بهتر چون آفلاین کار می کنه و رو سرعت سایت هم تاثیری نداره ولی شمارنده های آنلاین مثل وبگذر ، پرشین استات و غیره مزخرفن چون هم سرعت و هم کلاس سایتتو میارن پایین و اگه سایتشون مثلا برای یه ساعت سرویسش قطع بشه ممکنه سایت تو هم بالا نیاد اگه جیمیل داری برو تو گوگل آنالیز کدشو بگیر بزار تو ایندکس قالب سایتت تو تگ head

hi stat چطوره؟

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
در مورد این انلاین بیشتر توضیح میدید؟ :blink:
رویه سرعت تاثیر نداره چون سرورهای گوگل قویتر هستند+الگوریتم شمارنده گوگل در این زمینه بهتر عمل میکنه چون بهتر طراحی شده

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
دوستان

این چطوره ؟ whos.amung.us

فقط افراد آنلاین رو میزنه
سرعت سایتو هم کم میکنه ؟

hossputer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان من الان تست که کردم دیدم قبلا من ساختمو اوکیش کردم اما نمیدونم الان کد رو از کجای سایت بگیرمش ...

این عکسه اکانتمه از کجاش باید کدو بگیرم؟

مرسی

Untitledqwqwq.png

ehsan_333

Registered User
لایک‌ها
48
از اون بالا سمت راست admin رو بزن
بعد تب tracking code رو که بزنی اون پایین تو مرحله 2 کد هست

hossputer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از اون بالا سمت راست admin رو بزن
بعد تب tracking code رو که بزنی اون پایین تو مرحله 2 کد هست

آقا دستت درد نکنه . کدو گرفتم اما قرارش که دادم کار نداد ... نمیدونم کجای سایت بلاگفت قرارش بدم ( کجای قالب ) اما درستش میکنم

فقط دوستان یک سایت بم نشون میدید که از این شمارنده استفاده کنه ؟ میخوام ببینم چه شکلیه و ...

یعنی اون پایین قرارش بدیم میتونه آمار رو به بازدید کننده ها نشون بده ؟

مرسی

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
histats.com فوق العاده است . من روي همه سايتام از اين استفاده ميكنم و تا حالا مشكلي هم نداشته و آمش هم بسيار بسيار واقعي و انواع نتايج رو به شما ميده . معركه است و فارسي هم داره و تقريبا همه زبانها رو داره و يك امكاني داره كه اگه اون كد رو بذاريد از لوود سايت شما استفاده نمي كنه . از من ميشنوي بزن تو كار histats

hossputer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
histats.com فوق العاده است . من روي همه سايتام از اين استفاده ميكنم و تا حالا مشكلي هم نداشته و آمش هم بسيار بسيار واقعي و انواع نتايج رو به شما ميده . معركه است و فارسي هم داره و تقريبا همه زبانها رو داره و يك امكاني داره كه اگه اون كد رو بذاريد از لوود سايت شما استفاده نمي كنه . از من ميشنوي بزن تو كار histats

خیلی خوبه جالبه . میشه سایتاتونو بم بدید آدرسشونو ببینم با چه شکلو شمایلی نمایش میده و کلا چطوریه ؟

مرسی

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
خیلی خوبه جالبه . میشه سایتاتونو بم بدید آدرسشونو ببینم با چه شکلو شمایلی نمایش میده و کلا چطوریه ؟

مرسی

:D والا من نمايش بازديدشو قفل كردم و گذاشتم كه فقط خودم بتونم ببينم ولي چند تا آيكون خوشگل و زيبا داره كه هر كدوم رو كه پسنديديد ميتونيد قرار بدين . از اينجا ميتونيد بريد دمو رو مشاهده كنيد

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
کد رو به این شکل قرار بده که مخفی بشه . نمایش داده بشه که چی بشه ؟

کد:
<div style="display:none;">

code 

</div>

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
:D والا من نمايش بازديدشو قفل كردم و گذاشتم كه فقط خودم بتونم ببينم ولي چند تا آيكون خوشگل و زيبا داره كه هر كدوم رو كه پسنديديد ميتونيد قرار بدين . از اينجا ميتونيد بريد دمو رو مشاهده كنيد
منم مخفیش کردم. به نظرم بهتره

patteerr اوپن کارت فارسی هم پس خودتی .. آدرس فروشگاهت چیه ؟؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
patteerr اوپن کارت فارسی هم پس خودتی .. آدرس فروشگاهت چیه ؟؟

:DD:D آره بابا خودمم . از كجا پيدا كردي ؟ والا هيچي ندارم بفروشم . همينجور موندم . ميخوام وسايل بچه ها رو بفروشم . البته اگر بچه ها همكاري كنند خيلي خوب ميشه . يكم رووم نميشه بيام بگم بعد اينكه بايد يك متن خوب اماده كنم بنويسم مورد توجه عزيزان فروشنده واقع بشه . فروشگاه ....

بالا