• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان کسی شمارنده سایت چیزه خوبی سراغ داره ؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
:DD:D آره بابا خودمم . از كجا پيدا كردي ؟ والا هيچي ندارم بفروشم . همينجور موندم . ميخوام وسايل بچه ها رو بفروشم . البته اگر بچه ها همكاري كنند خيلي خوب ميشه . يكم رووم نميشه بيام بگم بعد اينكه بايد يك متن خوب اماده كنم بنويسم مورد توجه عزيزان فروشنده واقع بشه . فروشگاه ....

هِه اونجا هم پست (به قول بچه های یه فروم) هم بودیم نمونش تاپیک درگاه پرداخت امن پاسارگاد. من آخرش درگاه پی لاین رو گرفتم فرق چندانی با درگاه بانکی نداره

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
گوگل انالیزور :ی تمام :ی
استارتر دفعه تاپیک بی جا تو گفتگوی ازاد نزن ندیدم سوال رو تو بخش فنی وقتی سرچ زدم :|
کد رو به این شکل قرار بده که مخفی بشه . نمایش داده بشه که چی بشه ؟

کد:
<div style="display:none;">

code 

</div>

اگه اين كد رو بذارم آيكون histats هم نشون نميده ؟

اینجوری گوگل ازت بدش میاد :ی کلن چیز مخفی :ی

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
هِه اونجا هم پست (به قول بچه های یه فروم) هم بودیم نمونش تاپیک درگاه پرداخت امن پاسارگاد. من آخرش درگاه پی لاین رو گرفتم فرق چندانی با درگاه بانکی نداره

هه هه . من خوار مادر واسه مرتضي آخوند زاده برنامه نويس اين درگاه پرداخت امن پاسارگاد نذاشتم بعد زنگ زدم پي پاد كلي دعوا كردم كه شماها هيچي بلد نيستين و فلان و بهمان و آخر سرم گفتم اكانت منو پاك كنيد رفتم از ملت درگاه گرفتم . خيلي هم آسون و زوود دادن . يك ايميلهايي ميفرستادم به پي پاد كه خودم شرمم ميشد

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
گوگل انالیزور :ی تمام :ی
استارتر دفعه تاپیک بی جا تو گفتگوی ازاد نزن ندیدم سوال رو تو بخش فنی وقتی سرچ زدم :|

اینجوری گوگل ازت بدش میاد :ی کلن چیز مخفی :ی

منم از گوگول بدم مياد ! :D

بالا