• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان یه مرورگر بر پایه کروم امده Torch انگار تو خارج داری وب گردی می کنی منظورمو گرفتید

aboskolo

Registered User
لایک‌ها
157
سلام دوستان گل

این مرورگر کلا از رو کروم بهره برداری شده وب گردیش سرعتش مثل کرومه و انگار تو خارج نشتی توضیح کاملتر که خودم خسته شدم بد فهمیدم راهش اینه تو هر تب که باز می کنی فرض مثال تب 1 فقط با اون وب گردی کنید تب عوض بشه باز دنباله سرور می گرده کلی سرور هم داره و یک افزونه باید دانلود کنید

خودتون ببینید اول دانلود کنید بد نصبش کنید و بعدش افزونه هولا رو نصب کنید برو صفا البته شایدم بدونید؟ من دیر گفتم ولی نظر بدید ولی تاپیکو نبندیدا تو صفحهش برید نوشته که چیه

دانلود مرورگر و هولا افزونش کلا مثله کرومه مرورگرتون باز شد بالاش یک علامت اتیش ماننده روش کلیک کنید و سرورتونو انتخابو از این صحبتها تو دستتون میاد اگه خوشتون امد لایک بزنید که ببینم اگه اینجور چیزارو دیدم بزارم یا نه استقبال نمیشه

لینک فول با تمامه افزونه هاش

http://download.cdn.torchbrowser.com/cdn/r/0/TorchSetupFull.exe

لینک دانلود دوستان در زیر

Hola Unblocker | Torch Browser

بازم می گم دنباله لاکو ماک نیستم ولی اگه بزنید خوب این چیزارو براتون میزارم

Last edited:

T I A M A T

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
29
با تشکر

T I A M A T

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
29
من دانلود کردم و تست کردم . سایت های فیلتر شده را باز می کنه اما آی پی تغییر نمی کنه

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
ما دانلود کردیم و همچنان با صفحه دلچسب هیتلرینگ در سایت ها مواجه شدیم!

T I A M A T

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
29
ما دانلود کردیم و همچنان با صفحه دلچسب هیتلرینگ در سایت ها مواجه شدیم!

باید به سرور کانکت بشه . گوشه سمت راست بالا عکس یه آیکون هست که دورش آتیشه . اونو باید آن کنین

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
من همه چیز اوکی می کنم منتها وارد نمیشه هی ارور تایم اوت میده

T I A M A T

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
29
با Https هم تست کنین

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
سلام اصلا هیچ سایتی باز نمیکنه حتی گوگل چه با هولا چه غیر هولا همشم ارور تایم اوت یا دریافت دیتارو میده

طهران قدیم

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوستان گل این مرورگر کلا از رو کروم بهره برداری شده وب گردیش سرعتش مثل کرومه و انگار تو خارج نشتی توضیح کاملتر که خودم خسته شدم بد فهمیدم راهش اینه تو هر تب که باز می کنی فرض مثال تب 1 فقط با اون وب گردی کنید تب عوض بشه باز دنباله سرور می گرده کلی سرور هم داره و یک افزونه باید دانلود کنید خودتون ببینید اول دانلود کنید بد نصبش کنید و بعدش افزونه هولا رو نصب کنید برو صفا البته شایدم بدونید؟ من دیر گفتم ولی نظر بدید ولی تاپیکو نبندیدا تو صفحهش برید نوشته که چیه دانلود مرورگر و هولا افزونش کلا مثله کرومه مرورگرتون باز شد بالاش یک علامت اتیش ماننده روش کلیک کنید و سرورتونو انتخابو از این صحبتها تو دستتون میاد اگه خوشتون امد لایک بزنید که ببینم اگه اینجور چیزارو دیدم بزارم یا نه استقبال نمیشه لینک دانلود دوستان در زیر Hola Unblocker | Torch Browser بازم می گم دنباله لاکو ماک نیستم ولی اگه بزنید خوب این چیزارو براتون میزارم
اصلا خودت فهمیدی چی نوشتی ، پنج شش بار نوشته ات را خواندم ولی سروته جملات و نوشته معلوم نیست و مشخص نیست منظورت چیه ؟! جمله بندی و انتقال مفهوم در نوشته تو، صفر مطلق بود ها !!!! یعنی اینقدر سخت است که منظور خودت را با جملاتی واضح و روشن بگویی و اینقدر ناتوان در نوشتار نباشی !!!؟؟؟ واقعا باید برای سیستم آموزشی حکومت م ل ای ی تاسف خورد که به افرادی همچون تو دیپلم می دهد ( یا خواهد داد ) !!! فقط تاسف محض !

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
ایشون شاید سوادشون خب باشه ولی چیزی که من فهمیدم اینه که ایشون دیگه خیلی از برادران نینجای امام تایم میترسن

javad707

Registered User
لایک‌ها
170
اصلا خودت فهمیدی چی نوشتی ، پنج شش بار نوشته ات را خواندم ولی سروته جملات و نوشته معلوم نیست و مشخص نیست منظورت چیه ؟! جمله بندی و انتقال مفهوم در نوشته تو، صفر مطلق بود ها !!!! یعنی اینقدر سخت است که منظور خودت را با جملاتی واضح و روشن بگویی و اینقدر ناتوان در نوشتار نباشی !!!؟؟؟ واقعا باید برای سیستم آموزشی حکومت م ل ای ی تاسف خورد که به افرادی همچون تو دیپلم می دهد ( یا خواهد داد ) !!! فقط تاسف محض !
منم در مورد نوشته شما همین نظرو دارم:D

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
علافی! هیچ سایتی رو باز نمیکنه

cheshayer

Registered User
لایک‌ها
293

من خوندم اصلا هم نا مفهموم نبود. فقط زیادی محاوره ایه، تو نوشته های محاوره ای باید حتما از نقطه و ویرگول و الباقی علائم استفاده بشه تا منظور نویسنده درست منتقل بشه
دلیلش هم واضحه، چون تو محاوره، با مکث و استرس و لحن ... دقیقا کار این علائم انجام میشه، پس تو نوشتن هم باید رعایت بشه
که ایشون دیگه زیادی استفاده نکرده :)

بالا