دانلود کردیم ولی تو نصب یه ساعتی تو دانلود فایلهاای نصبی چطوری میشه درس کرد؟؟؟؟
با عرض ادب و احترام به همه نبودم ببخشید.دوست گلم منظورتونو درست متوجه نشدم اگه رمزی گفتید پ.خ بهم بدید
دانلود کردیم ولی تو نصب یه ساعتی تو دانلود فایلهاای نصبی چطوری میشه درس کرد؟؟؟؟
فقط بره پسرها؟؟؟
نسخه پرتابل داره این مرورگر؟؟؟
ما دانلود کردیم و همچنان با صفحه دلچسب هیتلرینگ در سایت ها مواجه شدیم!
من دانلود کردم و تست کردم . سایت های فیلتر شده را باز می کنه اما آی پی تغییر نمی کنه
اصلا خودت فهمیدی چی نوشتی ، پنج شش بار نوشته ات را خواندم ولی سروته جملات و نوشته معلوم نیست و مشخص نیست منظورت چیه ؟! جمله بندی و انتقال مفهوم در نوشته تو، صفر مطلق بود ها !!!! یعنی اینقدر سخت است که منظور خودت را با جملاتی واضح و روشن بگویی و اینقدر ناتوان در نوشتار نباشی !!!؟؟؟ واقعا باید برای سیستم آموزشی حکومت م ل ای ی تاسف خورد که به افرادی همچون تو دیپلم می دهد ( یا خواهد داد ) !!! فقط تاسف محض !
ایشون شاید سوادشون خب باشه ولی چیزی که من فهمیدم اینه که ایشون دیگه خیلی از برادران نینجای امام تایم میترسن
من خوندم اصلا هم نا مفهموم نبود. فقط زیادی محاوره ایه، تو نوشته های محاوره ای باید حتما از نقطه و ویرگول و الباقی علائم استفاده بشه تا منظور نویسنده درست منتقل بشه
دلیلش هم واضحه، چون تو محاوره، با مکث و استرس و لحن ... دقیقا کار این علائم انجام میشه، پس تو نوشتن هم باید رعایت بشه
که ایشون دیگه زیادی استفاده نکرده
اصلا خودت فهمیدی چی نوشتی ، پنج شش بار نوشته ات را خواندم ولی سروته جملات و نوشته معلوم نیست و مشخص نیست منظورت چیه ؟! جمله بندی و انتقال مفهوم در نوشته تو، صفر مطلق بود ها !!!! یعنی اینقدر سخت است که منظور خودت را با جملاتی واضح و روشن بگویی و اینقدر ناتوان در نوشتار نباشی !!!؟؟؟ واقعا باید برای سیستم آموزشی حکومت م ل ای ی تاسف خورد که به افرادی همچون تو دیپلم می دهد ( یا خواهد داد ) !!! فقط تاسف محض !
دوستان عزیز یک خبر بد دارم. خدا کنه نشه من با بوق مخابرات و نشت کلی صحبتهای داشتن بهم گفت. اینترنتو دارن کاری می کنند وقتی به اینترنت وصل هستی چیلتر شکن بگیری نت قطع میشه. باز وصل میشه. منطقه به منطقه شروع کردن .خدا کنه نشه یا نتونند.خدا کنه حرفم درست درنیاد
دوست عزیز اولا ممنون به خاطر این تاپیک بعدش لینکی که دادین مساقیما فایل های نصبی دانلود میکنه که برای همین پرسیدم که البته بنده فایل دیگه دانلود و نصب کردم البته هیچ سایتی باز نمیکنه حتی گوگل و ... فک کنم به خاطر اینترنت منه که ایرانسلیه ولی قبلا از این مرورگر استفاده کردم کارش عالیه اگه کسی میتونه مشکل مارم حل کنه هی ارور تایم اوت میده یا عدم دریافت اطلاعات از سرور البته من زیاد اهل هیلتر شکن نیستم و معموالا چون هیچ کدوم از سرویس های میل برام باز نمیشه استفاده میکنم البته اونم برای خودش داستانی داره اگه بتونید کمک کنید که عالی میشه
همین الان مال من همینطوریه!