• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان یه مرورگر بر پایه کروم امده Torch انگار تو خارج داری وب گردی می کنی منظورمو گرفتید

aboskolo

Registered User
لایک‌ها
157
دانلود کردیم ولی تو نصب یه ساعتی تو دانلود فایلهاای نصبی چطوری میشه درس کرد؟؟؟؟

با عرض ادب و احترام به همه نبودم ببخشید.دوست گلم منظورتونو درست متوجه نشدم اگه رمزی گفتید پ.خ بهم بدید

aboskolo

Registered User
لایک‌ها
157
فقط بره پسرها؟؟؟ :D

نسخه پرتابل داره این مرورگر؟؟؟

عرض ادب البته خانومها مقدم تر هستند چون اکثرا با دوستان صحبت کردیم دیگه جو گرفت زدیم برای پسرهای گل.پوزش منو پذیرا باشید برای همه بچه های گل این سایت

aboskolo

Registered User
لایک‌ها
157
من دانلود کردم و تست کردم . سایت های فیلتر شده را باز می کنه اما آی پی تغییر نمی کنه

کلا در داخل ایران در حال حاضر حتی vp هم بالاسرش هستند مگه ندیدیم که چرا راحت بستن اونم تغییر نمی کنه میزنه تغییر ولی تو پنل انها حتی کریو هم انها مراقب هستند دوستان کلا همه این شکنها بالاسرشون یکی هست پس کلا مراقب باشید

aboskolo

Registered User
لایک‌ها
157
اصلا خودت فهمیدی چی نوشتی ، پنج شش بار نوشته ات را خواندم ولی سروته جملات و نوشته معلوم نیست و مشخص نیست منظورت چیه ؟! جمله بندی و انتقال مفهوم در نوشته تو، صفر مطلق بود ها !!!! یعنی اینقدر سخت است که منظور خودت را با جملاتی واضح و روشن بگویی و اینقدر ناتوان در نوشتار نباشی !!!؟؟؟ واقعا باید برای سیستم آموزشی حکومت م ل ای ی تاسف خورد که به افرادی همچون تو دیپلم می دهد ( یا خواهد داد ) !!! فقط تاسف محض !

ترجیح می دم با این طرز صحبت کردنه شما جوابتونو ندم چون در حد و اندازه من نیستی.

aboskolo

Registered User
لایک‌ها
157
ایشون شاید سوادشون خب باشه ولی چیزی که من فهمیدم اینه که ایشون دیگه خیلی از برادران نینجای امام تایم میترسن

به نظرتون احترام می زارم
موضوع ترسیدن نیست موضوع احترام به سایته اگه واضح می نوشتم شاید این تاپیک رو هوا الان بود گنگ نوشتم که دیگر دوستان بگیرن چیه;)

من از هیچ کسو هیچ چیز نمی ترسم جزو خدا .ولی درست گفتید که نوشتنم برا چی اینجوری بود

aboskolo

Registered User
لایک‌ها
157
من خوندم اصلا هم نا مفهموم نبود. فقط زیادی محاوره ایه، تو نوشته های محاوره ای باید حتما از نقطه و ویرگول و الباقی علائم استفاده بشه تا منظور نویسنده درست منتقل بشه
دلیلش هم واضحه، چون تو محاوره، با مکث و استرس و لحن ... دقیقا کار این علائم انجام میشه، پس تو نوشتن هم باید رعایت بشه
که ایشون دیگه زیادی استفاده نکرده :)

چشم دوست گلم رعایت می کنم ببخشید منطقی و با ادب صحبت کردید منم می گم چشم

aboskolo

Registered User
لایک‌ها
157
اصلا خودت فهمیدی چی نوشتی ، پنج شش بار نوشته ات را خواندم ولی سروته جملات و نوشته معلوم نیست و مشخص نیست منظورت چیه ؟! جمله بندی و انتقال مفهوم در نوشته تو، صفر مطلق بود ها !!!! یعنی اینقدر سخت است که منظور خودت را با جملاتی واضح و روشن بگویی و اینقدر ناتوان در نوشتار نباشی !!!؟؟؟ واقعا باید برای سیستم آموزشی حکومت م ل ای ی تاسف خورد که به افرادی همچون تو دیپلم می دهد ( یا خواهد داد ) !!! فقط تاسف محض !

اصلا دوست ندارم بحسو کشش بدم. چون بعضی کسانی هستند دوست دارن جو سازی کنند. که دیگه قدیمی شده.خوب من مثل شما صحبت نمی کنم چون شخصیتم من میره زیره سوال.

بجای جنجالو این حرفا 1 سوال ساده از شما دارم؟ ممنون میشم جواب بدید؟
می خوام در مورد شبکه برام توضیح بدید؟شبکه یعنی چی؟ و منتظر توضیح شما هستم عزیز؟

Last edited:

aboskolo

Registered User
لایک‌ها
157
دوستان عزیز یک خبر بد دارم. خدا کنه نشه من با بوق مخابرات و نشت کلی صحبتهای داشتن بهم گفت. اینترنتو دارن کاری می کنند وقتی به اینترنت وصل هستی چیلتر شکن بگیری نت قطع میشه. باز وصل میشه. منطقه به منطقه شروع کردن .خدا کنه نشه یا نتونند.خدا کنه حرفم درست درنیاد

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
دوستان عزیز یک خبر بد دارم. خدا کنه نشه من با بوق مخابرات و نشت کلی صحبتهای داشتن بهم گفت. اینترنتو دارن کاری می کنند وقتی به اینترنت وصل هستی چیلتر شکن بگیری نت قطع میشه. باز وصل میشه. منطقه به منطقه شروع کردن .خدا کنه نشه یا نتونند.خدا کنه حرفم درست درنیاد

همین الان مال من همینطوریه!

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
دوست عزیز اولا ممنون به خاطر این تاپیک بعدش لینکی که دادین مساقیما فایل های نصبی دانلود میکنه که برای همین پرسیدم که البته بنده فایل دیگه دانلود و نصب کردم البته هیچ سایتی باز نمیکنه حتی گوگل و ... فک کنم به خاطر اینترنت منه که ایرانسلیه ولی قبلا از این مرورگر استفاده کردم کارش عالیه اگه کسی میتونه مشکل مارم حل کنه هی ارور تایم اوت میده یا عدم دریافت اطلاعات از سرور البته من زیاد اهل هیلتر شکن نیستم و معموالا چون هیچ کدوم از سرویس های میل برام باز نمیشه استفاده میکنم البته اونم برای خودش داستانی داره اگه بتونید کمک کنید که عالی میشه

aboskolo

Registered User
لایک‌ها
157
دوست عزیز اولا ممنون به خاطر این تاپیک بعدش لینکی که دادین مساقیما فایل های نصبی دانلود میکنه که برای همین پرسیدم که البته بنده فایل دیگه دانلود و نصب کردم البته هیچ سایتی باز نمیکنه حتی گوگل و ... فک کنم به خاطر اینترنت منه که ایرانسلیه ولی قبلا از این مرورگر استفاده کردم کارش عالیه اگه کسی میتونه مشکل مارم حل کنه هی ارور تایم اوت میده یا عدم دریافت اطلاعات از سرور البته من زیاد اهل هیلتر شکن نیستم و معموالا چون هیچ کدوم از سرویس های میل برام باز نمیشه استفاده میکنم البته اونم برای خودش داستانی داره اگه بتونید کمک کنید که عالی میشه

با عرض ادب احترام
کلا دارن تمامه isp می بندند. الان من از مخابرات گرفتم نا محدود. از شکن استفاده می کنم مثل شرکتهای adsl یک علامت پاپین کناره ساعت که نوشته مثلا قطع می باشد adsl شما. یا ترافیکتون تموم شده اون علامت اخطار میاد. در صورتی که من نامحدود مخابرات دارم تازه دیروزم هم پول ریختم تو جیبشون

اگه اینجوری بشه خیلی بده.

حالا یک دستور میدم برا کسانی که نمی دونند تست کنید.
تو cmd این عبارتو تایپ کنید nslookup یک فاصله بعدش اسم سایتتون بنویسید. ip بدست امده اگه بهتون داد اون ip تو مرورگرتون سرچ کنید. امیدوارم مفید باشه عزیز

aboskolo

Registered User
لایک‌ها
157
همین الان مال من همینطوریه!

عجب بد بختیم ما بخدا پول می دیم اضافه بر سازمان. سر موقع پولشونو می خوان موقعه سرویس دادن.جوابشون اره فعلا در حاله برسی هستیم.شلوغه مرکزتون از این حرفا.همه شرکتها همینجوری هستند هیچ فرقی بینشون ندیدم

aboskolo

Registered User
لایک‌ها
157

جناب اقای با سواد جوابی ندادید؟من مثل شما جواب نمی دم چون گفتم شخصیتم میره زیره سوال.تا وقتی عقل هست و زبون.چرا توهین کرد.
پرسیدم در مورد شبکه برام توضیح بده شبکه چیست؟

aboskolo

Registered User
لایک‌ها
157
دوستانه عزیز باز داره کار می کنه و سایتها باز میشن
با لینک جدید در صفحه اول تاپیک لینک فولشو میزارم اینم عکسش

فایل های ضمیمه

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    92 KB · نمایش ها: 30
بالا